Pluspunten
Uitstekende kwaliteit waarmee elke reparatie in 1 keer lukt. Ook vlotte afwikkeling van eens een verkeerd besteld product. Kortom uitstekend.
bestelling correct en met spoed behandeld, prima
Pluspunten
Sterke automatisering van het proces (zolang het goed gaat)
VerbeterpuntenZorg voor een degelijk communicatiekanaal voor als er iets mis gaat. Van het kastje naar de muur gestuurd worden door automatische systemen en niemand kunnen bereiken als ReplaceDirect tweemaal na elkaar een verkeerde levering doe, is uitermate frustrerend.
Beste Mark, Bedankt voor het schrijven voor de review. Mijn collega's zijn tot heden nog steeds bezig op het een en het ander voor u uit te zoeken. Zodra wij meer weten laten wij dit uiteraard zo snel mogelijk weten. Onze excuses voor alle ongemakken. Met vriendelijke groet, Klantenservice ReplaceDirect
Pluspunten
Snelle bezorging, duidelijke beschrijvingen.
VerbeterpuntenMisschien foto's bij sommige producten zetten? Ik heb heel veel onderdelen niet aangeschaft omdat er geen foto bij zit.
Pluspunten
Grote sortering Goede bereikbaarheid Kortom: Uitmuntend!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Uiterst tevreden over de geboden service. Verkeerd besteld werd zonder problemen teruggenomen.
Pluspunten
heel snel bedrijf. top
Pluspunten
Snel geleverd voor een scherpe prijs.
De opgegeven leveringsdatum bij bestelling werd niet nageleeft.
Pluspunten
Alles vlot en juist geleverd.
Pluspunten
geen enkel
Verbeterpuntenbeste, als u zegt dat het pakket de volgende dag om dat uur word geleverd en dat vervolgens niet word gedaan, dan zegt u dat best niet. Ik zag trouwens het busje van Postnl voor mij deur parkeren en in de avond vervolgens wegrijden.... ik bestel hier nooit meer
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie over verloop van bestelling.
VerbeterpuntenGeen. Vooral zo doorgaan.
Pluspunten
snelle levering goede prijzen en het goede artikel geleverd
Pluspunten
Geen positieve punten, bestelling wordt niet verstuurd en telefonisch, via facebook en via email niet bereikbaar.
VerbeterpuntenWees eens bereikbaar en maak je beloftes waar. Nog steeds mijn bestelling niet binnen en jullie zijn onbereikbaar. En dan het bandje van jullie "om jullie beter van dienst te zijn, zijn we telefonisch niet beschikbaar" wat is dat voor onzin?
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling
Pluspunten
Prima kwaliteit, goede levertermijnen, betrouwbaar
VerbeterpuntenMisschien aparte sets schroeven aanbieden. Niet economisch en ecologisch om vele schroeven aan te bieden ipv de enkele bruikbare van één setje
Pluspunten
Vriendelijke en kundige klantenservice!
VerbeterpuntenGa zo door!
Bosbeemd 16