Pluspunten
Produkt goed te vinden,Zeer gespecificeerd. Snelle levering. Garantiebepalingen duidelijk en goed.
VerbeterpuntenVerzendverpakkingen verbeteren. In mijn geval had het beeldscherm voor een laptop ruimte in de doos. Kans op beschadigingen groter.
Pluspunten
Productprijs oké. Levering van gewenste product geheel volgens afspraak. Batterij degelijk verpakt.
Pluspunten
Snelle levering. Schappelijke prijzen.
VerbeterpuntenZoekfunctie Google werkt beter en sneller dan de zoekfunctie op de eigen website.
Pluspunten
Alles top geregeld. Duidelijke website. Producten op zondag besteld en op maandag al geleverd! Duidelijke bevestigingsemail.
Pluspunten
- Snelle levering. - Heldere communicatie. - Goede service.
Pluspunten
top de eerste bestelling.....zal zeker aanbevelen!!
Pluspunten
Snel en compleet
Pluspunten
Snelle levering, conform levertijden. Duidelijke uitleg over retourproces, want ik had het verkeerde besteld. Het juiste artikel ook meteen de volgende dag in huis. Het te retourneren artikel ga ik vandaag versturen maar heb alle vertrouwen in een correcte afronding.
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering van het juiste onderdeel
Pluspunten
Levering binnen de aangegeven tijd. Produkt prima vervanger originele accu
Niet meer de 75% terug garantie hanteren, het desbetreffende product (een laptop accu) paste niet goed in de laptop. Dit gaf niet veel vertrouwen en wilde het terug sturen. Daarna pas er achtergekomen dat er 75% van het aankoopbedrag terug gestort wordt. Met deze regel stem ik in tijdens het accepteren van de algemene voorwaarden, maar dan nog is het vervelend.
Pluspunten
Zeer goede service,
Pluspunten
Ik kwam thuis en zei: “ik ben zelden zo netjes geholpen” Complimenten en bedankt!
Pluspunten
voor ons onbekend, top geregeld.
Pluspunten
Prettige website, ruime keuze.
VerbeterpuntenLaptop-keyboard, bleek later goedkoper bij amazon
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
Pluspunten
Goede service, correcte levering Geen verzendkosten bij retour
Pluspunten
snel en goed
Bosbeemd 16
5741 TR Beek en donk