Rapide, conforme et efficace

commandée à 16h00... reçue début d'après-midi le lendemain. Parfait

super!

excellent service & prices

Topservice

Goed geadviseerd, snel geleverd en alles werkt weer! Heel erg bedankt!

Vooral de snelle levering verbaasde mij.

Snel en compleet geleverd

Pakket is eerder ontvangen dan verwacht. Onderdelen zijn compleet en werkt prima.

Zie onderstaande

Na eerst twee keer de verkeerde batterij te hebben verkregen is het uiteindelijk goed gekomen. De eerste zelf verkeerd besteld en de tweede door ReplaceDirect verkeerd door gegeven. De creditering van de twee verkeerde ging overigens snel vandaar cijfer 8

Supersnelle levering

Laptop accu besteld. Goede kwaliteit en weer supersnelle levering.

Materialen werden de volgende dag correct geleverd

Beste service ooit

Ik heb een oplader voor de laptop besteld. Ik dacht zocht en kwam bij Replace terecht. Ik bestelde de eerste de beste Medion oplader, en die kwam de volgende dag binnen. Wat bleek bij het aan de lader zetten: poort past niet. Helemaal niet bij stil gestaan dat er wel meerdere opladers voor Medion zouden kunnen zijn. Gelijk een andere besteld met de mededeling voor welke laptop de oplader bedoeld was. Binnen een uur een mailtje dat m'n nieuwe oplader is verzonden. Volgende dag had ik hem in huis. Past perfect. Dit is Service met een hoofdletter S!!! Fantastisch!!

Accu snel en netjes geleverd, tegen een scherpe prijs.

Accu netjes en snel geleverd, tegen een scherpe prijs

Als altijd. Prima geregeld. Groetjes, Piet

Als altijd. Prima geregeld. Groetjes, Piet

Snel geleverd en goede kwaliteit

Nieuwe batterij voor mijn Bosch schroef/boormachine. Gelijk gebruikt tijdens de verhuizing en nog geen 1 keer hoeven opladen na veelvuldig gebruik. Top!

Very good

Ik ben tevreden met mijn product. Ik aanbevelen.

Duidelijke Site,en onderdeel heel snel binnen

Precies wat wij zochten ,snel gevonden Duideljke uitleg

prima adapter voor laptop!

Het was eenvoudig om de adapter voor mijn laptop te kiezen. Levering was razendsnel en de volgende dag in huis. Past prima.

Snel en prima verpakt

Ongelooflijk…Zondag besteld en maandag in huis, professioneel verpakt in 3lagen dik kartonnen doos met stootkussens. Top…super tevreden

Goede en Vriendelijke service

Had een bestelling geplaatst en was verkeerd heb toen contact gehad met de klantenservice , en die heeft me weer goed geholpen voor een ander product. En heeft me geholpen met de verkeerde bestelling te retourneren. Een top service!

Prima.

Snel geleverd en achteraf betalen was mogelijk.

De verzending verliep vlekkeloos en op tijd.

Hiermede geef ik een heel goeie score op de website en de enorme hoeveelheid aan keuze voor bestellingen en ook op de snelle leveringstermijn. Groeten Marc De Geyndt

enorme keuze en zeer correcte levering

moeilijk te vinden onderdelen zijn hier te vekrijgen, TOP

Precies wat ik nodig had incl de schroevendraaiers

Netjes en snel geleverd. Nog completer dan ik had verwacht doordat de schroevendraaiers meegeleverd werden.

zeer goede service

snelle levering van het bestelde produkt

vlug en goed geregeld

Nog een tevreden klant

Geen verplaatsing en de volgende dag geleverd, prima Dank

Heel goed,

Duidelijke site. Afhandeling super snel.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk