Snel geleverd, tracking and prima spul.

Binnen een dag geleverd , betaling met AfterPay, geen zorgen, batterij werkt zoals het moet en past.

Super snelle geweldige service, kunnen er veel een voorbeeld aan nemen

Ik heb afgelope zondag een HP accu V 104 bestel en maandag had ik het al binnen gekregen, Echt een Top Service. Bedankt Mensen ga zo DOOR !!!

Snel binnen, goede kwaliteit, niet dezelfde maat

Het scherm dat ik bestelde was van precies hetzelfde typenummer als mijn oude, maar toch was de maat net wat smaller. Desondanks past de bevestiging prima. Snel binnen, maar niet zo snel als beloofd was.

Snel goed

Het klopte alleMaal. En was zeer snel geleverd

uitstekend

vlotte bestelling en levering

niet goed

de levering was voorzien op 03 juni en nadien verplaatst naar 13 juni zonder opgave van een reden

Snelle goede levering

Goede betaalbare lader aangeschaft Snelle levering Goede prijs Prima kwaliteit

great service, good product

The product was exactly as described and came on time. Thank you

Perfecte service

Uiteindelijk bleek het niet aan mijn lader te liggen dus kan ik deze kosteloos retourneren. Goeie service

Prima service en snelle levering!

snelle levering, maar geen goed antwoord op mijn vraag

Batterij werd zeer snel geleverd. Maar het HP-referentienr van de bestelde batterij klopte niet met het Hp-nr van de geleverde batterij. Daarop stelde ik de vraag; "gisteren een originele HP Spare batterij 756743-001 besteld. Vandaag heb ik een batterij met ander nummer namelijk 756746-001 ontvangen. Mag ik er vanuit gaan dat deze batterij compatibel is en minstens dezelfde kwaliteit heeft ?" Ik kreeg als antwoord 'Het artikel welk u heeft ontvangen is het product wat u heeft besteld enkel het nummer is anders." Wat dus niet juist is. Het is een andere type hp-batterij gezien de geleverde een hoger mAH heeft. Zelf verder gezocht en vond een intern productnr van replacedirect dat blijkbaar naar verschillende HP-batterijen verwees . Een (goedkopere) concurrent gaf aan dat verschillende hp-referenties compatibel zijn. Batterij dan maar geplaatst en is blijkbaar oke. Uiteindelijk tevreden, maar volgende keer zou ik toch nog eens beter zoeken/informeren op voorhand.

Snelle levering en prima product!

Bieden een breed scala aan, de levering was de volgende dag al. Product, service, levering alles is perfect!

Echt super snel bezorgd,en product op jullie side gezocht en was de goede accu.

Bij volgende keer hier direct weer bestellen.

Zeer snelle en goede service

Replacedirect.nl bracht mij op de hoogte van elke stap in het leveringsprocess, binnen 12 uur had ik een nieuwe lader voor mijn laptop. En een lader die het bewezen goed doet en garantie heeft!

Value for mony

goed, en snelle levering. Jammer dat afhalen niet meer mogelijk is.

Perfecte website/afhandeling

- laptop batterij eenvoudig te bestellen - snel geleverd - gebruiker heeft weer gelukkig met goede batterij

Zie onderstaande bericht

Goede service en werkt goed

Zeer snelle levering

Prima producten, na bestelling de volgende dag al geleverd.

Prima afhandeling van de bestelling.

Zeer snelle en correcte levering van de door mij bestelde laptopaccu en dit alles voor een zeer redelijke prijs.

Al ok. Pakje dinsdag ontvangen.

Vlugge service

Levering zoals vooropgesteld Dus vandaag besteld morgen geleverd

Supersnelle service. Voor herhaling vatbaar

Erg plezierig

perfecte ervice & product

Batterij voor mijn dell laptop (die bij Dell zelf niet meer verkrijgbaar is!!) de dag na mijn bestelling geleverd. Fantastische service!

oede wijn behoeft geen krans. Gewoon top

Duidelijk en snel in huis

Snelle verzending, goed product , mooie prijs

De verzending was snel en goed verpakt. Je krijgt keurig mails binnen waar het pakketje zich bevind. Dus al met al een bedrijf met een goed product met een goede prijs en een goede service

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk