zeer goed

werkt perfect en werd zeer rap geleverd

werkt goed

correcte levering

Producten snel geleverd en ze zijn van goede kwaliteit. Ga zo door zou ik zeggen.

Zeer goed en snel geleverd

alles prima geleverd

goed product en snelle levering

De laptop adapter die ik nodig had, is perfect. met ook nog een snelle levering. Toppie!!

Great product - Fast delivery

I replaced my laptop's battery and the quality of the one I purchased is really good. The product arrived unexpectedly fast. I will definitely use ReplaceDirect again and I would recommend it without any doubt.

De oplader is niet voor de zelefde baterrij

Product as described, with no issues

I ordered the battery needed for my laptop, arrived quick with no issues and brought an old device back to life.

geweldig

zeer snel en aan alle verwachtingen voldaan. Super ga zo door.

Voor herhaling vatbaar

Voor de eerste keer iets bestelt bij deze firma. Bij invoering van het laptop modelnr. Medion Akoya S4220 kreeg ik echter geen link naar een beschikbaar vervangend scherm. Via andere sites heb ik een productcode achterhaald die ook bij ReDi beschikbaar bleek. Dit is natuurlijk best opmerkelijk. Vandaar een ster aftrek. Het scherm is snel en goed verpakt geleverd en is inmiddels met succes ingebouwd.

Snelle levering betrouwbaar firma

Mijn eerste ervaring was zeer goed met ReplaceDirect ik vond wat ik zocht en snel ontvangen mijn bestelling.

Snel en goed geregeld.

Ruime keuze, juiste / originele materialen, redelijke prijs, en supersnel geleverd. Dat is, als je wat moet repareren super fijn. Ze doen echt wat ze schrijven op hun site.

afhandeling bestelling oplader

Oplader werd keurig op tijd afgeleverd, netjes verpakt.

Perfecte bediening en supersnelle levering ! Bedankt!

Een autoaccu, makkelijk besteld op zondagmiddag... de volgende dag werd die al bij mij thuis (middenin de Belgische Ardennen) afgeleverd rond 11 uur in de ochtend. Verbazingwekkend!

Goede en zeer snelle levering, ben zeer tevreden.

Zeer snelle levering en batterijen in top conditie.

*snelle levering. *Overzichtelijke WEBsite met snelle en goed werkende zoekfunctie. *Geleverde goederen in perfecte staat.

Goedkoop en vlug geleverd

Ik had een onderdeel nodig voor mijn Dyson stofzuiger. In de winkel moest ik er minstens een week wachten totdat ik het kon afhalen. Nu had ik het binnen de 24u tegen een lagere prijs.

zeer tevreden over produkt en levering , top!

in de loop der avond besteld en de volgende voormiddag reeds aan de deur bezorgd !

Niet doen

Bestelling nooit gekomen. Op email nooit gereageerd. Telefonisch al 1 uur op 3 wachtende voor u. Op retourzendingsvraag geen antwoord. Scam. Bedrijfs jurist wordt erop gezet.

Alles op tijd en goede service

Snelle levering.

Voldoet aan mijn verwachtingen.

Uitstekend: Vlotte bestelling en betalingsmogelijkheid. Zeer snelle correcte levering. Zeker aan te raden.

Perfecte ruil accu's

Door 2 perfecte ruil accu's hebben mijn festool accu boormachines een tweede leven gekregen te vergelijke met een hart transplantatie; een nieuw leven!!

zeer snel

zeer snel