Alles prima in orde, en snel, zoals beloofd!

Goede analyse van het door ons opgegeven probleem. Juiste materialen snel bezorgd! Dank u wel! Dominiek Paesen

Uitstekend.

Uitstekende ervaring met mijn bestelling zeer goede kwaliteit. Proficiat Aan de medewerkster die mij met raad en daad bijstond betreffende omruilen bestelling.

op zoeken accu heel gemakkelijk en snel geleverd

Kwaliteit

Bestelling goed afgehandeld alleen de accu laat maar voor 40 procent op.

Snel en netjes geleverd

Accu besteld volgende dag al geleverd netjes verpakt.

Uitstekend product

Heel snel geleverd en met de nodige zorg.

Excellent service and elivery

Product delivered within 24 hours, as expected. Excellent overall.

Top.

Supersnelle levering. Product OK.

Snel, duidelijk en correct

Snel, duidelijk en correct

Supersnelle levering !

Supersnelle levering !

Oplichters

Pas op met aankopen hier. Foutieve leveringen, geen contact mogelijk. Niet via mail of telefoon. Geen mogelijkheid om in te loggen op account dus geen retouraanmelding. Diep triest

Snelle levering en een goed product.

Goede en zeer snelle service!

Zeer goede en snelle service. Betrouwbaar bedrijf!

Fantastisch!

Dit slaat op de snelle levering en de fietsaccu zelf. Ik ben er heel blij mee en zeer tevreden! Ook omdat het behoorlijk in prijs scheelde bij m'n rijwielhandelaar. En ja, ik heb ReplaceDirect al aan verschillende mensen aanbevolen als ze het over een nieuwe accu hadden. Ik zeg: DOEN!

Geweldig goede service

Gm. Mark het is allemaal top geregeld snelle levering en bedankt voor jou goede en vriendelijke uitleg aan de telefoon . Super kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Mvr. Gr. Albert Bruins Verstuurd vanaf mijn iPhone

Heb nog niks ontvangen

Heb al op 25 maart bevestiging ontvangen dat de subsidie was toegekend. Heb echter nog altijd niks ontvangen.

Vlot en correct

Vlot en correct

Makkelijk en snel

Over het algemeen koop je een elektrisch product en zijn accessoires en vervangende producten veel te duur. Bij replacedirect kun je makkelijk vinden wat je zoekt voor een meer dan reëele prijs. Goede info, makkelijk bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden en het product wordt snel geleverd. Enige wat ik bij veel webshops jammer vind is dat men nog altijd bezorgkosten hanteert.

Artikel snel geleverd

Bestelde voeding voor mijn laptop was snel geleverd. Ook de prijs was meer dan prima

Gezocht, aangeklikt en besteld. Daarna na een paar dagen thuis aangekomen, goede service :)

Looks good till now

I ordered a replacement battery for my old laptop and some usb sticks. Everything came quick and in order. The battery is working fine. It is bit lifted under my laptop, but that is ok with me as long as battery is working fine.

Betaalbare accu, uitstekend en ook nog wat meer vermogen.

Ik zocht voor mijn accuboormachine een nieuwe accu. Deze gevonden bij ReplaceDirect. Bestelling, betaling en verzending was goed gedaan.

Hij werkt nu.

Hij werkt nu. Ik had een zilveren accu verwacht, maar het is een zwarte. De accu past in mijn oude bagagerek, maar de opening om de accu op te laden zit half achter een beugeltje van dat bagagerek. Ik heb daar een stukje vanaf geveild, nu past het wel. Bij de accu zat ook een slede met slot. Die heb ik niet gebruikt, omdat de elektrische aansluiting niet klopte met mijn Batavus Monaco. Met de oude aansluitingen functioneert het toch prima. Kortom ik ben blij met mijn nieuwe accu.

service gericht

snelle levering, product voldoet aan verwachting

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk