goed produkt

positief

Snel, tevreden

Hele snelle bezorging, uitstekend contact met klantenservice.

uitstekend

Zeer snel geleverd exact de zelfde accu als origineel, zelfs de buitenkant qua uiterlijk en kleur.

Super echte aanrader

Vanaf het begin tot het eind super tevreden over de bestelling. Echte aanrader om hiermee bestellen.

Komen afspraken na

Product als verwacht Snelle levering Zo hoort het

langer wachten op levering

Eerst het positieve, nette prijs, zeer goede verpakking. Dan het volgende, op 10-11-2021 de accu besteld en betaald. Er staat morgen in huis als bevestigings mail, en "je bestelling is verzonden". Op 12-11-2021 contact met ReplaceDirect met Krisje van wie????? Is dit iemand van een call-center/klantenservice of de moderator van het bedrijf, echter de terug mail geeft als antwoord dat de vertraging bij de vervoerder is en dat deze geen garantie kan geven op de bevestigde leveringsdag. Daar moet je als klant het maar mee doen! Inmiddels 5x een nieuw bijgewerkt bezorgmoment gekregen en dit bezorgmoment niet nagekomen. Iedere keer thuis gebleven en ging bijna geloven dat van dit uitstel een afstel zou komen. Dan toch op 17-11-2021 om +/- 17.20hr binnen gekregen. Dus procedure niet goed!

Correcte afhandeling van de bestelling

De bestelling ende levering is zonder problemen verlopen en zoals aangekondigd Gisteren 15/11/2021 heb ik een retour opgemaakt omdat betreffende artikel niet-de verwachte aansluiting had. Kan hieraan gevolg worden gegeven? Met dank en vriendelijke groeten André Vanheusden

Razendsnelle correcte service

Overzichtelijke website: zoeken en bestellen in een vingerknip. Levering dag erop, sneller kon niet!

Goed product, alles volgens afspraak

Geweldig ervaring, product snel gevonden on line, besteld en geleverd in een handomdraai, dank u hiervoor

het bestelde artikel voldoet aan datgene dat werd geleverd

goede opvolging en informatie over de levering

in een woord prima razend snel en een precies passende vervanging

Een uitstekend contact en snelle accurate afhandeling van de bestelling

Na mijn foute bestelling ben ik op een plezierige en hulpvaardige manier door de klantenservice te woord gestaan en is alles perfect opgelost

Beter kan niet ! Perfect !

Bestellen, betalen en ontvangen ! Zo simpel is dat !

Hier is klant koning.

Snel geleverd en een goede service en behulpzaam aan de telefoon.

Super tevreden snelle levering en prima artikel, echt aan te bevelen

juiste levering en als zeer snel

juiste goederen en snelle levering

zeer goede ervaring

snelle en perfecte levering , goede web-side om product te zoeken

Super + ervaring

Alles is correct verlopen waarvoor dank

Acer IPS notebook scherm keurig verpakt ontvangen.

De installatie om het kapotte scherm te vervangen was een makkie. Touchpad na de driversinstallatie nog niet met Fn+ F7 nog niet werkend. Wellicht nog een kabel los in het hart van de E5-571 50HJ.... ReplaceDirect is zeker aan te bevelen... Peter Grasman Haarlem

Kan niet tevreden zijn.

De batterij die ik gekocht heb voor mijn laptop laadde helemaal niet op. Ik heb ze teruggezonden. Afwachten nu. Aanbevelen ? Ik wacht op afhandeling.

uitstekend

alle zelf ontdekt uituw gegevens en laat het nu passen fijn

zeer snelle levering

qwe

Super en snelle levering, top

Vandaag besteld, Morgen in huis.

Bij het opstarten van mijn laptop na enkele weken niet te hebben gebruikt, bleek de accu defect te zijn. Dezelfde avond nog een accu besteld bij Replace Direct. Wat schetst mijn verbazing. De andere dag al bezorgd. Product was goed en stevig verpakt. Ik ben zeer tevreden. Ook over de prijs!!

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk