Geweldig!

Geweldig! Gemakkelijk besteld de andere dag bezorgd

Na zelf verkeerde bestelling geplaatst,toch snel en correct afgehandeld door replacedirekt Een aanrader

Snelle levering van goede spullen

Makkelijk op te zoeken SSD gevonden voor mijn laptop met bijbehorend kabeltje om de gegevens van de oude HDD over te zetten. Kwam snel binnen waardoor ik alles snel kon regelen. Top webshop!

Perfect. volgende dag geleverd!

Perfect. volgende dag geleverd!

Beste artikelen snelle levering

Alles naar behoren geleverd een aanrader.

Zo maak je tevreden klanten

Makkelijk besteld, daags nadien netjes aan huis afgeleverd, prima product. Zo zou het overal moeten zijn.

het was precies de goede

fantastisch ; ik had binnen vijf minuten de nieuwe accu geplaatst !

Snel geleverd, batterij werkt.

replacedirect.nl heeft een snel en betrouwbaar service

mijn bestelling bij replacedirect.com , een laptop accu voor mijn asus r752l is al bij de volgende dag al ingeleverd bij mij thuis. de accu is heel netjes en veilig ingepakt. Ik heb de accu een paar dagen later ingebruikt en het werkt tot nu toe prima. Bedankt replacedirect.com

Alles perfect!

goede producten en prijzen, supersnelle verzending

Gewoon goed...!!!

Nieuwe accu voor MacBook Air besteld. Volgende dag netjes verpakt in huis. Helemaal prima

Géén goed ervaring

Ik zie allemaal goede recensies voorbij komen en zelfs nog van een aantal dagen geleden. Ik heb een bestelling gedaan op 6 maart en deze nog steeds niet ontvangen. Bestellen ging erg snel, maar daarna krijg ik géén contact meer. Heb 2 maal proberen te bellen en krijg direct de voicemail. Ook 2 maal het contactformulier ingevuld. Nog steeds geen antwoord van hun kant. Vreemd.

uitastekend

Oplader voor e-bike besteld. De volgende dag in huis.

Goeie service

Altijd vlug en prima service zoals dat belooft word top firma

Zeer goede service

Snelle levering en compleet pakket

Geweldig groot assortiment.

Geweldig klantvriendelijk en vakkundig personeel, en een zeer goede service bij een retour zending.

Zeer vlotte bediening, pakketje geleverd zoals beloofd!!

Perfect geregeld

Snelle en correcte afwerking van de bestelling

Snel en artikel klopt met de omschrijving

Goeie deal, snel en juiste passend artikel gekregen. Duidelijke omschrijving op de site. Prima prijs.

Accu past wekt prima !!

Met de invoering van het juiste type van de accu , was hij snel gevonden. En ook snel leverbaar . Erg tevreden !!

Netjes en snel geleverd, TOP.

Snel geleverd en perfect verpakt

Snel en goed geleverd

alles verloopt prima

Snelle levering. Helemaal blij

Ik had een oplader besteld en deze werd snel geleverd. De oplader was ook correct verpakt

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk