Snelle service met efficiënte ondersteuning!

Ik zocht naar een gepast scherm om mijn kapotte laptopscherm te vervangen. ReplaceDirect vertelde me een code op het oud scherm door te sturen zodat ik het identieke scherm kon bestellen. Na het doorsturen van die code kreeg ik meteen een link naar het juiste vervangscherm. 1 dag later was het scherm thuis geleverd en was mijn laptop herstelt. Deze manier zorgde ervoor dat mijn laptop herstelt was 3x goedkoper dan dat ik mijn laptop zou laten opsturen naar een hersteldienst.

De bestelde accu voldoet uitstekend en werd keurig en snel geleverd.

Mijn huidige oplader voor de accu is stuk en ik ben nog op zoek naar een geschikte oplader voor de geleverde accu. Gaarne advies !

Goede webshop

Accu aangeschaft werkt uitstekend ik zal zeker weer een accu bestelen als het nodig is...

Goed produkt en snelle levering

Goed produkt en snelle levering

Zeer snelle levering en waar voor je geld.

Had snel een fietsaccu nodig. Laat in de avond besteld en volgende dag geleverd. Goede mail communicatie over de voortgang van de order. De prijs was OK. Een aanrader dus.

uitstekende service

vlotte afhandeling van mijn retourzending

uitstekend

Uw retourinstucties volgende,is artikel P0680537 verwijzing 202115881514 KLAAR OM OPGESTUURD TE WORDEN in EEN OMDOOS met DPD-parcelpunt in B-9100 Sint-Niklaas België. IK WACHT NOG STEEDS OP DE E-MAIL MET DE RETOUR LABEL op het retourpakket te plakken. Volgens de instructies heb ik nog 1 week.Wanneer mag ik HET LABEL VERWACHTEN? Mvg, Dr Roland WALCKIERS

Mooie website snelle service

Mooie en overzichtelijke site.

Vlot geleverd!

Een vlotte afhandeling en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending.

Rapide efficace et conforme

Expérience plus que positive ( een positieve ervaring). j'ai trouvé rapidement la pièce à remplacer et deux jours après je la recevais. Entreprise sérieuse (Serieuse firma) top.

Zeer goede service en marktconforme prijzen

Zeer snelle levering en vervolgens ook nog een snelle en gemakkelijke retourzending.

Snel gevonden en geleverd én het juiste product

Snel gevonden Snel geleverd Het juiste product geleverd.

perfecte omschrijving en vlugge levering

alles naar gewenste en vlugge levering !

Goed product en snelle levering

Ik had een oplader besteld voor een vrij gedateerde laptop. Omdat de originele 3 keer zo duur was, heb ik een soortgelijke oplader gekocht. Deze werkt prima, buiten verwachting in ieder geval en het werd ook snel geleverd ondanks de drukte.

Plaatse een bestelling, werd snel geleverd. Volgende dag in huis.

Perfect ... meer kan ik er niet over zeggen!

Laptopscherm stuk door val ... In de vooravond (op een vrijdag!) een nieuw besteld (ik vond makkelijk het juiste type) en ... de dag erop om 14u45 landde het hier al! Soms hoeft het niet 'supersnel maar hier was dit nu echt wel het geval! Fantastisch dus! Het scherm had ik anderhalf uur later al geplaatst en het werkt perfect! Ik kan dus niet anders dan 100% tevreden zijn met zo'n service! Enig minpuntje: maar dat is dan buiten de wil van ReplaceDirect om is .. dat de bezorger van PostNl het bij de overburen afleverde ... niettegenstaande mijn huisnr. duidelijk en correct was vermeld! Maar van Nederland naar België in minder dan 24u: knap!!!!! Een verjaardagskaart naar je buurman doet er een (heel) stuk langer over! ;-)

Product werkte niet

Product werkte niet. Wel complimenten voor afhandeling.

Snelle verzending, werkend product

Bestelling werd snel verzonden, lekker door de brievenbus en zelfs een nieuwe batterij voor een product dat uit 2012 komt, werkte gewoon nog naar behoren. Verbaasde me er zelfs een beetje over.

Alles volgens beschrijving

Alles goed verlopen. Op tijd en zoals voorzien geleverd. Batterij besteld, werkt voorlopig goed.

Goed geregeld !

Snelle probleemloze levering

Ik ervaar het als erg plezierig dat de nieuwe accu van mijn laptop zo snel door jullie geleverd werd. Daardoor was er geen vertraging in de mogelijkheid om mijn laptop te blijven gebruiken.

Perfecte afhandeling

Bestellen, ontvangen, in gebruik nemen en dat alles binnen de 24 uur .... dat is doen wat beloofd wordt! Alles prima verlopen.

Zeer goede service, en snel geleverd

Keurig geregeld & snel !

Prima op de hoogte gehouden van verzending en vooral snel ...dus kortom ; TOP !

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk