De adapter die ik besteld had, kwam snel en prima afgeleverd. Helaas was het de verkeerde, mijn fout. Retour sturen was probleemloos. Goede service, top

Alles in orde

Prima snelle levering.

PERFECTE levering, net zoals ik het wilde...

Heel verwonderd dat de bel ging en mijn pakje de dag na mijn bestelling al werd afgegeven... In perfecte staat én precies wat ik wilde....

Waardeloze klantenservice

Ik heb 4 februari 2 accu's besteld, waren de volgende dag netjes binnen. De accu voor de Asus was precies zoals ik besteld had. De accu voor de Dell kwam niet overeen. Bellen kan niet, want ze zijn telefonisch momenteel niet bereikbaar. Na enkele dagen kreeg ik email contact wat frustrerend verliep. Na wat heen en weer gemail, zou ik een nieuwe accu toegestuurd krijgen. Die kwam niet. Weer contact opgenomen, en deze was in het systeem blijven hangen. Bestelling is toen doorgezet en maandag 15 februari kwam de accu binnen. Alleen het was weer de verkeerde accu! Nogmaals een email gestuurd, vandaag 16 februari een email ontvangen dat ze contact met me zouden opnemen. Het was weer een kwestie van enkele dagen frustrerend email contact. Het bleek dat alle accu's die ze geleverd kregen onder dat nummer verkeerd waren. Ik moest de accu dus weer terug sturen, kreeg het ik hetzelfde 'unieke' RMA nummer als de vorige keer, dat leek me weer een fout dus aangegeven in nog een email. Dat het inderdaad fout was bleek uit de nieuwe automatische RMA email met een nieuwe nummer. Geen persoonlijke reactie of excuses. Vervolgens gaven ze aan dat de accu die ik besteld had dus voorlopig niet leverbaar is, ik kon wel voor een 2x zo dure variant gaan. Daar had ik geen interesse in. Toen ik vervolgens vroeg of ik ook de verzendkosten terug kreeg, voor al het ongemak en het feit dat ik nu dus de accu voor de Dell bij een andere webwinkel moest bestellen en dus ook weer verzendkosten moest betalen was dit niet mogelijk. Dus het geblunder van ReplaceDirect heeft me niet alleen ongemak, maar ook geld gekost. Ik had immers niet voor niks gekozen voor een webwinkel gekozen waar beide accu's op voorraad waren zodat ik maar 1x verzendkosten kwijt was geweest. Daarnaast is het nu 27/02 en heb ik ook nog steeds mijn geld niet terug voor de accu die ik wel betaald heb, maar zij niet konden leveren.

dik inorde

alles is goed

perfect

het bestelde stuk werd nog iets vroeger geleverd dan voorzien, en ook niet te snel.

Perfect!!

Snel en gelijk goed!!

Topsnelle levering

Ja, ReplaceDirect maakte haar naam meer dan waar met de snelle levering van een laptop adapter, die dringend nodig was. Waarvoor mijn dank

Zeer positief

Puike levering van het bestelde, in goede staat

Vlotte levering met scherpe prijs

We waren op zoek naar een nieuwe accu voor de schroef boormachine, hier besteld en dat liep prima. De accu zat goed verpakt en werd snel geleverd.

Ellenlange levertijd

Ik had batterijen gesteld. Zou 2 weken later geleverd worden. Het was nu 6 weken verder en op 2 mailtjes na dat de levertijd vertraagd was, had ik nog niets. Formulier via de site ingevuld. Geen antwoord. Uiteindelijk gebeld. Mevr was erg vriendelijk en heeft me andere batterijen beloofd, die waren er wel. Het bedrag zou aangepast worden. Geld zou op mn rekening worden terug gestort. Batterijen zijn eindelijk na 7 weken geleverd. Ik heb nog geen geld terug gehad. Voor mij is het duidelijk. Ik haal mijn batterijen hier op het dorp!

Top !

Snel besteld, snel geleverd en snel weer online

Prima snelle service

Ik zocht een nieuwe accu voor mijn laptop en gevonden.

Wederom weer een bestelling geplaatst (adapter laptop). Erg duidelijk menu in combi met het keuze advies. Een dag later weer verder op mn laptop.

Supersnelle levering en correcte service

Ik heb twee batterijen besteld om 17 uur s'avonds en de dag nadien werden ze reeds geleverd. Heel eenvoudige maar handige webwinkel.

Goed uitgebouwde web site maakt juiste keuze vervanging mogelijk.

Lage prijs en ook correcte bestelling - orderbevestiging en levering.

Waardeloze webwinkel

Heel erg slechte webwinkel. Ik had lampen besteld die ik persé wilde hebben. Ze konden die moeilijk leveren, maar hielden mij netjes op de hoogte en boden mij de mogelijkheid om de order te cancelen en mijn geld terug te krijgen. Ik vond wachten niet erg, want ik wilde persé die en geen andere lampen hebben. Na een paar maanden besloot Replace Direct om mij - zonder voorafgaand overleg, en dat is essentieel! - andere lampen te sturen. Omdat ik inmiddels naar Spanje was verhuisd, moest ik de extra verzendkosten naar Spanje betalen. Geen probleem, want ik wilde persé DIE lampen hebben. Grote teleurstelling natuurlijk, toen ik pas bij aankomst van het pakket in Spanje ontdekte, dat het de verkeerde lampen waren. En toen lieten ze mij doodleuk de retourverzendkosten ook nog zelf betalen. Ook na herhaaldelijk aandringen weigerden zij voor HUN FOUT de verantwoordelijkheid te nemen en weigerden mij enige tegemoetkoming te geven. Zelfs de besparing van de verzendkosten in Nederland (die zij wel voor hun rekening zouden hebben genomen) weigerden zij aan mij te betalen. Die staken zij doodleuk in eigen zak!

Zeer slecht contact

Naast het feit dat ik een verkeerde product geleverd kreeg. Is de uitleg tot retour vrij beperkt “laat ons weten wat je gaat retourneren”. Telefonisch / mail contact gehad maar in geen van beide situaties werd ik te worden / woorden gestaan.

perfect gedaan.

Snelle bestelling en ondanks alle drukte volgende dag produkt geleverd.

Alles goed geregeld

Duidelijke web-site. Snelle levering. Prima ervaring.

Duidelijke website en snelle levering

Oplader ging stuk door verkeerde aansluiting energieleverancier. Snelle levering van een nieuwe oplader was gewenst. Dit werd door Replace Direct ook waargemaakt, nl. de volgende dag!

Prima verlopen, prima op tijd

Prima verlopen, prima op tijd

Mijn ervaring is uitmuntend. Na de bestelling te hebben geplaats was het product de volgende dag thuis. Snelle levering en netjes verpakt

Voldoet volledig aan de beschrijving en werd snel geleverd.

Voldoet volledig aan de beschrijving en werd snel geleverd.

Super service en snel bezorgd

Ook goed garantie service top jongens ga zo door

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk