Supersnelle levering!

Nvt

Goedevindbare onderdelen

Naast vlotte levering kun je ook goede originele en alternatieve onderdelen vinden bij het model laptop. (Zoek ook op model laptop O.a. Acer gebruikt modelnummers op voedingen met zelfde modelnummer maar andere aansluiting!) Alternatieve onderdelen van goede kwaliteit en stukken goedkoper dan origineel.

Tot hiertoe perfect

Geachte Mevrouw /heer, Ik heb een oude batterij die niet meer oplaadt. Zou ik deze kunnen opsturen voor een eventuele reparatie. Ik kan u enkele foto's opsturen .Kan u mij info geven naar waar ik deze moet sturen. Ik hoor het wel, Luc Sano

Snel geleverd en dat voor een uitstekende prijs.

Onderdeel besteld en direct geleverd volgens specificatie.

Zo is het als je van iets verwacht dat het "prima geleverd" wordt.

zou de bestelling liever zelf komen halen.

Mijn bestelling was goed aan gekomen.

Oplader van mijn laptop bleek overleden. De nieuwe was er de volgende dag al. Top!

Ongelooflijk snelle service

Laat in de avond besteld, volgende ochtend al binnen!

ja prima

De accu kwam heel snel thuis.

De levering was super snel... op zaterdag besteld en maandag kwam de pakketdienst al de accu brengen. Top service

Accu werkt niet

Een vervangende Yanec accu voor mijn Asus K53S werkt niet. Is wel zichtbaar in Windows. laadt ook op maar bij afschakelen adapter valt de Asus na 15 sec . uit en start niet meer op. Klacht gemeld, advies gekregen om aanpassingen in aparaatbeheer te doen. Helaas dit mocht niet baten. De klacht wordt nu verder behandeld door "experts". Tot op heden nog geen antwoord.

Nog niets ontvangen

Mijn pakket nog steeds niet geleverd!! Hoogachtend Sonck luc

super, top, keurig in orde

ik ben zeer tevreden om jullie klant te mogen zijn.

Prima geregeld.

Batterij voor navigatie in het weekend besteld en twee dagen later in de bus. Past perfect.

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Prima. Snel en betrouwbaar.

spijtig dat de communicatie voor die retour onbeantwoord blijft referentie 202115822247-Z3155315.ret

spijtig misverstand bij de retour, maar uiteindelijk mooi opgelost. heel klantvriendelijk

Prima levering en prima product!

Prima levering en prima product

Vlug gevonden wat ik zocht.

Duidelijke site - vlotte levering

Snelle levering.

Uitstekende zaak

Perfecte snelle levering van accu

Hele snelle service

Gelijk de volgende dag bezorgd en mijn printer werkt gelukkig weer.

Goed zoals het moet.

In orde

Snelle verzending, top product, prima prijs

Door de uitgebreide product specificaties, snel het juiste toetsenbord gevonden voor mijn laptop. Besteld en de volgende dag al in huis. Super snel geregeld!

Supersnel en correct

Snel geleverd, goede communicatie en product voldoet geheel aan de verwachtingen. Graag weer..

niet tevreden

ik ben allesbehalve kontent,we zijn al een week verder sinds mijn bestelling en ik heb nog altijd niets ontvangen. ik heb het eergisteren reeds gemeld en men ging mij bericht laten over mijn zending.tot nu toe heb ik nog geen bericht ontvangen; gelieve zo vlug mogelijk iets te laten weten of stuur mijn bestelling opnieuw op;als ik twee zendingen moest ontvangen stuur ik er zeker een terug

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk