alles perfect

Ik had mijn batterij binnen de 24u na bestelling. Onverwacht snel! Goed ingepakt, geen verspilling van materiaal, met electrostatische zak zoals het hoort. Ik vond het ook geweldig dat er vier verschillende afdekplaten bijgeleverd waren zodat ik ineens ook de juiste voor mijn laptop model had. Blij verrast.

Zeer tevreden en goed geholpen

Ik was bang dat ik mijn oplader niet meer kon vervangen, aangezien ik dacht dat het heel lastig zou zijn om precies de juiste te vinden op het internet. Desalniettemin was het heel makkelijk te vinden op replacedirect door het juiste toestel in de zoekbalk te noteren. Daarnaast ook nog eens een snelle levering!

Toppie

Ongelooflijk maar waar, binnen de 24 uur bezorgd. To the point.

Geweldige service

Had 2 accu's voor een tweetal wat oudere laptops besteld voor een superscherpe prijs. Deze werden binnen 2 dagen geleverd, echter bleek 1 accu niet te werken (wilde niet opladen). RMA aangevraagd die de volgende ochtend direct werd goedgekeurd en waarvoor ik een gratis retouradres ontving (antwoordnr.). Nog voordat ik de accu weer had geretourneerd (de dag na goedkeuring van de RMA) had ik het vervangende exemplaar al binnen en die werkt prima. Of een bedrijf goede service levert merk je pas wanneer er iets niet helemaal goed gaat en hoe dat dan wordt opgelost. Dat is perfect voor elkaar bij ReplaceDirect.

Snelle en correcte levering

De accu werkt perfect de boottocht is toch al 13 jaar oud . Peima score.

Snel en correct!

M'n eerste ervaring met RD. Batterij voor oude HP labtop gekocht bij jullie. Werk perfect en daags na bestelling netjes geleverd!

Uitstekende klantenservice

Ik had een verkeerd product besteld en zonder problemen en kosten kunnen retourneren. Uitstekende service

Zoals het hoort

Online vlot bestelt en correct en snel geleverd. Meer moet dat niet zijn :)

Aanrader. Prima kwaliteit/prijsverhouding

Ik zal deze website zeker aanraden. In eerste instantie fout besteld. Heel makkelijk telefonisch contact en zeer servicegericht geholpen. Prima, ga zo door!

Ruime keuze, goede klantenservice

Wij hadden een accu voor één van onze Lenovo laptops aangeschaft. Ondanks dat alle nummers overeen kwamen, werd de accu niet door de laptop geaccepteerd. Nadat we info m.b.t. serienummer hadden doorgegeven, bleek dat onze laptop alleen een originele Lenovo accu accepteerde. We kregen een link toegestuurd van de nieuwe accu en de vorige konden wij kosteloos retourneren. En de kosten van de geretourneerde accu werden snel terugbetaald. Een eerder door ons aangeschafte accu (geen originele en daarom voordeliger) voor een andere Lenovo laptop, functioneert nog steeds.

heel tevreden

heel tevreden ondanks een dag later geleverd. Had het wel verwacht

tevreden

Uitgebreid aanbod. Geen problemen bij retouren.

Prima snelle levering.

prima service,ook na retouropdracht

snel het product ontvangen,kwam niet overeen met verwachting en met retouropdracht snel en soepel geregeld. Het geld is teruggestort. volgende keer beter en zeker...ik kom terug!

Mijn ervaring was prima

Het te bestellen product was goed omschreven. Het was mooi, goed geleverd en voldeed aan mijn verwachting.

Pakje niet ontvangen

Pakje niet ontvangen

Mijn ervaring was zeer goed

Mijn baterijen waar zeer goed verzorgd . En goed verpakt

Heel positief

De bestelde artikel is snel afgehandeld,dezelfde dag nog opgestuurd en de volgende dag ontvangen. heel prettig!

Top product met super snelle levering

Er was aangegeven dat de levering van het product ongeveer 3 dagen was, maar de volgende dag werd hij al geleverd! De oplader doet het goed, prima verpakt, helemaal tevreden.

Ben hartstikke goed geholpen met de retour en ze nieuwe bestelling

Heel tevreden

Het bestelde werd, zoals beloofd, in goede staat ontvangen. heel tevreden over de communicatie met track and trace!

Alles naar verwachting verlopen

Juiste onderdeel snel geleverd

Als je snel een onderdeel/accessoire nodig hebt, moet je bij replace direct zijn.

perfect!!

zéér snel en goed en goedkoop, hier gaan we vaker bestellen!!!

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk