Mijn product (accu voor laptop) werkt niet

Ik stuurde hieromtrent een mail op 21/10 om 11:39 en kreeg hierop een antwoord op 21/10 om 12:05 met mogelijke oplossingen die echter tot niets leidden. Ik stuurde een nieuwe mail op 21/10 om 17:31 om te melden dat de accu nog steeds niet werkte maar daarop kreeg ik nog geen antwoord...

Alles verlopen zoals het hoort.

De titel zegt genoeg he. :-) Wilfried Speelmans

Zo als altijd product snel geleverd en voldoet aan vewachting

Perfekte service

Replece direkt is echt een aanrader. Ze zijn snel en reageren gelijk als je een vraag hebt of probleem. Ze zoeken zelf voor jou alles op als je zelf niet zeker bent en hun geven je raad en uitleg. Zal altijd bij hun bestellen dat is zeker!!!

Rapidité d'execution

Commander aujourd'hui et livré le lendemain. Top !

Alles snel en in orde, zoals het hort! Top!

Zelfs een autobatterij van 20Kg wordt 's anderendaags netjes afgeleverd! toppie!

Alles keurig geregeld.

Nogmaals alles keurig geregeld.

Zeer stipt , een echte aanrader.

Steeds stipt geleverd , houden u heel goed op de hoogte van u bestelling .

Ik heb mijn bestelling in de middag geplaatst en de volgende dag rond 10:00 u werd het tot mijn verbazing geleverd.

Helemaal prima

Jammer dat er niet meer afgehaald kan worden

Bestelling geannuleerd

Mijn bestelling van een accu voor mijn laptop kon niet worden geleverd ook al stond die als beschikbaar op de website. Ik werd pas na 1 week hierover ingelicht.

Laadt niet op

Mijn dell laptop laadt er niet mee op

Product ok / levering niet ok

Product is ok, levering tot 3 maal uitgesteld door PostNL. Was telkens thuis gebleven maar levering werd steeds uitgesteld op einde van de dag. Op bepaald ogenblik in de track & trace: product aangeboden maar niet thuis, wat niet zou was. Product werd dan in namiddag diezelfde dag geleverd. Dus volgende dag in huis is een fabeltje, het was na 4 dagen in huis.

Topkwaliteit en service!

Topkwaliteit en service!

Het bestelde item werd zoals gemeld op tijd en stond geleverd

Alles OK. Pakje afgeleverd op voorop gestelde dag; Vriendelijke bezorger.

Gewoon goed

Snel bezorgd Goede kwaliteit en prijs Goed verpakt

Zeer tevreden met het product. Officiële batterij die snel werd geleverd en goed ingepakt zat.

Snel geleverd en adapter werkt

Adapter rond 22:00 besteld en de volgende dag nog thuis bezorgt. Ik was een beetje bang dat het niet zou gaan passen maar model van de laptop werd vermeld en de adapter werkte.

Super service!!

Ik had per ongeluk de verkeerde accu besteld, teruggestuurd en een nieuwe besteld. Ik ben tevreden, prijs/kwaliteit is top!

Life saving

Na in de stres geschoten te zijn voor een vergeten laptop oplader op twee uur rijden heen en twee uur terug op een lang vrij weekend. Tot de conclusie gekomen er 1 te bestellen en gelukkig was ie er de volgende dag voor de middag er al, net voor mijn laptop op zwart zou gaan. Life saving letterlijk dus.

zeer goed.

Boven verwachting werden mijn artikelen binnen 2 dagen na bestelling al afgeleverd. Goede service en zeer aan te raden als leverancier.

Goed en snel tegen juiste prijs

De juiste accu voor een goede prijs. Snel en goed ingepakt geleverd. Ik kon direct weer goed aan de slag met de laptop.

Heel goed en een snelle levering.

De bestelling kwam heel snel, en met de juiste bestelde accu's. Ze pasten precies en de laptops werken weer als vanouds.

Super dat ReplaceDirect bestaat

Heerlijk dat jullie bestaan, zo kan ik mijn laptop een nieuw leven inblazen, met het vervangen van het toetsenbord, snel gevonden via de zoek opdracht, en besteld, goed op de hoogte gehouden tussendoor, track en trace, en uiteindelijk ontvangen. In mijn geval moest ik het retour zenden, het paste niet, ook daarin blinken jullie uit, en kan ik het netjes terug zenden nadat ik het aangemeld had. Inmiddels een ander besteld, dus ja alleen maar lof, voor jullie, heerlijk en vreemd weer eens een bedrijf tegen te komen die uitblinkt in klantvriendelijkheid, behulpzaam, en vriendelijk personeel. In de toekomst, zal ik zeker terug komen, en zal ik horen in mijn omgeving van "Ik zoek naar ....." Dan verwijs ik ze naar jullie en de site.

Snelle levering en goeie communicatie!

Snelle levering en goeie communicatie!

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk