snel en betrouwbaar

Een HP docking station besteld dat moet dienen om met mijn werk-laptop om van thuis uit te werken. Snelle, betrouwbare service en een prima feedback qua bestelling en levering.

Op zondag middag accu besteld, zondag avond de melding dat bestelling ter verzending aangeboden is. Vervolgens de melding dat pakket maandag middag geleverd zal worden en ook daadwerkelijk op dat tijdstip ontvangen.

Snelle levering en goede prijzen Product zoals verwacht!

Bestelling en levering was perfect

Was in orde

vlotte levering en goed materiaal

Niet goedkoop zo'n adapter, maar een nieuwe laptop kost veel meer, dus een goede investering.

Service

Na verkeerde bestelling zeer snelle hulp om toch de juiste onderdelen te verkrijgen.

perfect

gebruiksvriendelijkheid bestelling internet : perfect bevestiging / follow-up via email : perfect leveringstermijn : perfect technische kwaliteit product : perfect facturatie : perfect

goede leverancier

gemakkelijk te bestellen. snelle levering. product zoals verwacht.

Snel het juiste product in huis

De batterij of andere passende alternatieven voor mijn laptop waren goed vindbaar en te vergelijken. Levering was snel, goed verzorgd, zonder belachelijk grote verpakkingen. Laptop kan weer zonder oplaadkabel gebruikt worden, accuduur is verlengd en laden gaat ook prima.

Topservice!

Ik bestel meerdere dingen bij ReplaceDirect omdat zij een flinke voorraad MacBook-onderdelen hebben voor een schappelijke prijs. Ik en mijn klanten zijn jullie dankbaar!

Alles prima gegaan.

Omdat mijn pakket met postnl bezorgd werd kon ik alles fijn volgen, ideaal.

Midden in de Sinterklaasdrukte een laptopsnoertje besteld, maar de volgende ochtend al bezorgd. Fijn!

Tevreden

Als altijd snel en goed geleverd

binnen 24 uur in het weekend een nieuwe oplader van mijn laptop: redder in nood!

Geweldige kwaliteit voor een lage prijs.

Vlotte levering, goede verpakking, snelle service. Ben zeer tereden.

Snel en correct geleverd.

Zoals het moet

Goede keuze website, snelle bestelling, goede opvolging verdere verloop en afhandeling. Snelle levering ondanks Covid19-drukte.

Levering stip

Duidelijke productomschrijving. Volgens afspraak geleverd.

Product is snel ontvangen, netjes verpakt

aanrader

zeer tevreden zelfs vroeger geleverd dan voorzien thanks

Top product

Alles volgens wens. Levering zoals beloofd.

Snelle en correcte bediening

Heel correct,snelle service

Snelle levering ruime keus

Levering zoals afgesproken en dat in deze drukke tijd!

Belachelijke klantenservice!

Ik heb een verkeerde artikel ontvangen en wou het een week terug retourneren. Heb tot de dag van vandaag nog steeds geen email ontvangen. Ik krijg nu een automatische email voor een review, was alles naar wens? Nee dus!

Alles correct en snel

Bosbeemd 16