Snel en goed geleverd

Ik durfde het eerst niet aan, zelf een beeldscherm van een laptop vervangen. Maar een paar filmpjes op YouTube bekeken en het was prima te doen. Nu ben ik 71 euro kwijt ipv 150. euro. Gewoon rustig aan.

als je iets zoekt vindt je het altijd gemakkelijk en de service is goed en gaat snel.

prettig en gemakkelijk

Wat een service!

Ik zocht een redelijk geprijsde accu voor een Asus Laptop, Replace Direct was een van de winkels die een goede prijs had, vergelijkbaar met andere. De levering was zoals beloofd volgende dag. Vanwege ervaring met andere winkels die dit beweren was ik verrast dat dit ook werkelijk het geval was. De naam ReplaceDirect gaf aanleiding om wat extra research te doen voor de betrouwbaarheid, ik vond niets verdachts. Uiteindelijk bleek de laptop nog een heel ander probleem te hebben waarna ik een retour aanvraag heb gedaan. Ook hier, eenvoudige procedure, reactie binnen beloofde tijd. Ik zet deze winkel in mijn favorieten voor voedingen en accu's. Mijn mening dit is online winkelen met service.

Prompte levering

Het product werd uiterst snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Tevreden

Exact wat ik nodig had!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heb een uitstekend werkende oude boor/schroevendraaier van Bosch waarvan batterijen versleten waren. Bij Bosch zou ik voor 2 nieuwe batterijen haast 450€ betaald hebben, bij ReplaceDirect koste het mij nog geen 80€ en bovendien zijn de batterijen zelfs sterker. Top !!!

Très bonne expérience

Livraison rapide

levering snel en nauwkeurig

snel en nauwkeurig

Perfecte service

Het werd enorm geapprecieerd dat ik via input van de klantendienst uiteindelijk de juiste batterij voor mijn PC kon bestellen.

zoals altijk supper oké

oké

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Altijd een super snelle levering en een top prijs/kwaliteitsverhouding

In het verleden al vaker bij Replacedirect besteld en nog nooit een probleem ondervonden. Zelf als er toch eens iets misloopt doen ze er alles aan om het probleem onmiddellijk op te lossen.

Goed (telefonisch) advies en binnen 24 uur geleverd !

Mijn Asus laptop had een defect scherm, dus ben ik op zoek gegaan naar een vervangend scherm. Omdat er zoveel verschillende types schermen bestaan, ben ik maar eens een (telefonisch) advies gaan vragen bij ReplaceDirect. Ik werd hier door een uiterst vriendelijke en vakkundige dame te woord gestaan. Ik kon haar de gegevens van het scherm doorgeven en een moment later gaf ze mij de benodigde bestelgegevens. Hierna de gegevens voor het scherm ingevoerd op de website van ReplaceDirect en meteen de volgende dag werd mijn scherm netjes door PostNL afgeleverd. Echt Super !

Besteld en volgende dag al in huis super

Al meer een bestelling geplaatst bij ReplaceDirect zij hebben een duidelijke website en leveren super snel. Een volgende keer ga ik zeker weer op hun website kijken of zij mij weer kunnen helpen

mwoooaah .... verkeerd product geleverd. Bovendien veel langere levertijd dan aangegeven.

Na lang wikken en wegen een second chance smart keyboard ipad pro 11 gekocht. Ik meen toch echt dat ik de juiste geselecteerd had. Maar de smart keyboard die ik gekocht heb blijkt toch te passen bij een oudere versie van de ipad. Want de sparingen aan de achterzijde voor de lenzen bedekt de helft. Das flink balen. Kennelijk kloppen de specificaties niet. Bovendien was de levertijd aanzienlijk langer dan aangegeven.

tevreden zoals altijd :-)

prijs kwaliteit heel degelijk,vlotte en snelle service. Een heel tevreden klant

De battery past niet 100 %

De aangekochte battery voor mijn laptop paste niet 100% ? Met enige druk kon ze toch vastgezet worden. Qua afmetingen is ze ook iets kleiner?? Betreft wel degelijk het juiste type...

super tevreden

Snelle levering en duidelijke website voor keuze, goede prijs

alles ok

Ik had eerst de verkeerde ram geheugen besteld, maar ik werd goed geholpen om het juiste te bestellen en de verkeerde bestelling terug te zenden.

Snelle en correcte levering van de accu voor laptop

Snelle en correcte levering van de accu voor laptop en laptop werkt weer.

top!

snel gevonden wat nodig, duidelijke specificaties, juiste prijs, snel geleverd.

Uitstekend !

Leuk de kortingsbon bij een volgende bestelli g.

Tweemaal heb ik hier een accu besteld voor twee verschillende laptops. De eerste accu werkt na een aantal maanden nog prima. De tweede accu diende voor een andere laptop te zijn. Echter had ik per ongeluk de eerste accu opnieuw besteld, omdat deze dezelfde prijs hadden. Na dit gemeld te hebben, kon ik de accu kosteloos terugsturen en werd direct de juiste accu verstuurd. Goede service en doet de naam 'ReplaceDirect' eer aan.

Dikke prima

Goede productbeschrijving (wel zo handig in het oerwoud van productnummers, -types, -specs, -compatibiliteiten etc), zeer snelle levering (< 18 uur!), goed verpakt, origineel merk onderdeel, competitief geprijsd. Aanbeveling? Ja, zondermeer.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk