Een zeer vlotte levering

goede kwaliteit

Het was heel snel en goed.

Ik heb de accu getest en hij werkte goed. Alleen was er geen gebruiksaanwijzing bij en evenmin weet ik precies hoeveel km ik me er mee kan laten ondersteunen. Een Sparta Emoticon accu. Met vriendelijke groet, Yvonne Soudijn

Gewoon zoals het hoort. Doen wat ze beloven

Gewoon zoals het hoort. Doen wat ze beloven. Bestellen voor 23 uur en de dag nadien heleverd. Wat wil je nog meer ?

Snelle en correcte levering

ruim assortiment, goed beschreven

Smoothly done. No stress!

It was a great experience . I found what I needed very easily, and that says a lot because I am not a Computer Savvy. The whole order procedure was perfectly tuned, always clear and the delivery was monitored and most of all real quick! Thank you very much!!!

Als het snel mag zijn

Zeer snelle en correcte levering.

BEST SERVICE

VERY GOOD SERVICE, VERY FAST DELIVERED, CORECTLY PRICED, I RECOMAND

Nette lader

De oplader voor mijn Chromeboom s330 heb ik in goede staat ontvangen. Was netjes verpakt en werkt perfect! Ik ben er heel blij mee. Alles zag er mooi uit en heb hem binnen 2 dagen ontvangen.

Super snelle levering!!

Ik had eerder nooit gehoord over deze site. Totdat mijn lader van de computer stuk ging. Ik heb een Surface Pro (één van de eerste modellen) en kwam erachter dat ik bijna nergens de juiste oplader kon vinden op internet. Tot dat ik bij deze site terecht kwam. Ik bestelde het laat in de avond en toch werd het die avond nog verstuurd en de volgende dag had ik hem in huis!!! Top service en een super snelle levering. Absoluut een aanraden en de eerstvolgende keer wanneer ik iets nodig heb voor mijn elektronica, weet ik waar ik terecht moet!

Uitstekende batterijen ter vervanging van de originele.

Batterijen gekocht voor mijn boormachine van Dewalt en Atlas Copco. Passen en werken perfect en hebben meer Power. En dit tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bedankt ReplaceDirect!

TOP !

Zondagnamiddag besteld, maandagnamiddag geleverd. PROFICIAT !!!

Zondag batterijen besteld, maandagmiddag in huis!

Heldere website en een zeer snelle levering dus erg tevreden.

Correcte bestelling en levering.

Het is een plezier om iets aan te kopen bij ReplaceDirect. Geen probleem bij de bestelling een de levering correct en op het juiste tijdstip.

Ik ben zeer tevreden

Het artikel is zoals beschreven en heb het snel ontvangen.

Service

Plots wou mijn printer niets meer doen. Gelukkig vond ik dat de fout bij de tranfo van de voeding lag. Via ReplaceDirect had ik na 2 dagen een terug werkende printer met een nieuwe voeding. Zeer snelle service dus.

Correct en snel

Onderdeel besteld voor stofzuiger, veel onderdelen beschikbaar, goedkoper dan de concurrentie. Stofzuiger weer als nieuw. Zondag besteld, maandag geleverd.

Supper

Zeer goede afspraak Duidelijk dag en uur

Gewoon Goed

Optijd gelevert. Goede kwaliteit makkelijk te instaleren

Precies het exacte onderdeel

Lastig om de juiste batterij te vinden, wel bleek de vervanging bij "Replace Direct" met een andere naam, de juiste batterij voor mij ASUS laptop te zijn. Zowel op de foto als ook in de praktijk, werkte deze batterij gelijk perfect. De levering was ook nog eens exact binnen de gestelde tijd. Chapeau !

Mijn machine doet het als vanouds

Correcte en snelle levering, binnen de 24 uur.

Vrijdagnamiddag besteld en zaterdagvoormiddag al geleverd. Snelle service.

Een hele goede service voor een nette prijs

Website is goed overzichtig je vind de artikelen gemakkelijk voor een betaalbare prijs en de bestelling vandaag besteld morgen in huis.

TOP

Snelling makkelijk geplaatst. Volgens BOL.com zou de levering 5 -7 dagen duren maar de dag na de bestelling kreeg ik al een track&trace. Levering dezelfde dag. Perfect. De kabel werkt naar behoren.

Super service, vandaag besteld, morgen in huis!

Zeer goede service, geen andere woorden voor!

Ik heb 's avonds besteld na 21.00 uur en de volgende ochtend rond 10:30 uur werd het geleverd door postNL. Op deze snelheid zit je als bedrijf te wachten. Ik ben dan ook erg positief over dit bedrijf.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk