Product voldoet aan verwachtingen en wordt snel geleverd

De vervangende laptop oplader werkt perfect, er zit een mooi lang snoer bij. De bestelling werd snel geleverd.

Altijd mooi op tijd en goeie kwaliteit voor een goede prijs ^.^

snel en correct geleverd!

Ik zocht en vond een batterij en lader voor mijn boormachine.

Zeer snelle service

Altijd snel geleverd en precies goed.

Gewoon beregoed!

Alles voorhanden, goed spul en snelle levering. Dat is Replace Direct.

Uitstekende prijs en prompte levering

De prijs is ronduit laag te noemen. Kwaliteit is (zoals verwacht) uitstekend en de levering was op tijd.

Accu gekocht voor een oudere laptop. De volgende dag al geleverd en hij paste precies en! het werkt goed

Alles perfect, telefonisch contact, gegeven advies, prijs en de juiste onderdelen.

Het goede advies van de klantenservice heeft mij geholpen bij het kiezen van het juiste scherm. Ik heb een foto van het oude scherm naar de klantenservice gestuurd en op basis van de foto heeft de klantenservice mij een scherm geadviseerd.

snel en vlekkeloos verlopen

Snel geleverd - goede omschrijving op de web site - kortom alles was prima

Snelle levering, duidelijke instructie

De batterij van mijn MacBook liep op z'n einde. Bij ReplaceDirect een nieuwe batterij besteld. Met hulp van de instructievideo en de bijgeleverde schroevendraaiers was het een fluitje van een cent om de batterij te vervangen. Mijn MacBook is weer als nieuw.

Uitstekend materiaal vlug gekregen gewoonweg top en klantvriendelijkheid ook top.

Repace direct werkt direct

zeer snelle service, besteld zaterdag, geleverd maandag voormiddag

zeer snelle service, besteld zaterdag, geleverd maandag voormiddag

Prima geholpen

Niet goed gelezen, dus per vergissen een accu besteld die niet leverbaar was. Even gebeld en na overleg een vervanger besteld. Bedrag van de 1e is teruggestort. Prima.

ik ben voor de eerste keer bestel ik iets bij replacedireckt toppie

ik heb een mini super nintendo besteld en het is bij mij heel netjes aangekomen en netjes in gepakt toppie!!!!

super

prima gedaan zeer tevreden

Product klopt met beschrijving

Prima product. Werkt naar behoren. Snel geleverd in 1 dag

Accu de volgende dag in huis. Kwaliteit is in orde , m'n laptoppie snort weer naar tevredenheid.

Prima service, prima snelheid, prima alles

Het is perfecte

Snel orgineel onderdelen nogmaals super om client te zijn Doe zo verder

geweldig

geweldige service vandaag besteld en morgen geleverd

Okido.

Ik verkreeg juist wat ik nodig had. Zeer vlotte levering.

Snelle en nette levering

Een adapter nodig voor mijn harde schijf. Ik kon wel een universele nemen maar ja, als die niet werkt schiet het ook niet op. Dus serienummer van de kapotte adapter ingevoerd en voila...op voorraad. Gelijk besteld en volgende dag in huis. Klasse

Snelle verzending, goede degelijke producten!

Batterij van laptop werkt perfect en ook de adapter is goed. De verzending was er heel snel. Alles goed veilig verpakt.

zoals altijd, alles naar wens

zeer goede website, snelle orderverwerking en verzending

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk