Product goed, levering goed.

Alles is prima. Zowel product als levering.

Fast delivery.

Wide range of replacement part and 1 day delivery.

correcte behandeling en prima tijdsplanning

Vanaf het bestelmoment informatie ontvangen.

snel en correct

Snelle levering van het juiste product (gsm-accu).

Super tevreden!

Ik bestel al jaren op Replace. Nog nooit problemen mee gehad. Altijd perfect en in goede conditie geleverd (Altijd keurig en stevig verpakt). Voor mij de plaats om te bestellen. Alleen een puntje eraf omdat ik persoonlijk vindt dat nooit meer leverbare onderdelen van de site mogen. Blijf zo voort doen Replace. Ik raad iedereen die aan mij raad vragen aan om hun batterijen/adapters en kleine onderdelen bij jullie te bestellen.

Snelle levering zodat ik weer snel aan het werk kon met mijn laptop!

Het is een ramp als je oplader defect is en er geen universele oplader past. Gelukkig kon ik de juiste wel bij ReplaceDirect bestellen en al de volgende dag thuis hebben. Geweldig! Daar wordt je blij van.

Top service, top levering!

Zondags bestelling (Scherm laptop)geplaatst en maandag al geleverd! Super. Heel goed verpakt! Past perfect. Ga zo door. Hier kom ik vaker terug.

Tevreden super snel

Super snel geleverd. Minpuntje vind ik het onduidelijk op de website om aan een retour label te raken. Verder heel tevreden!

Geweldig en snel

Prima netjes en snel

Nog niet volledig kunnen uittesten....

Accu is perfect, maar de lader heb ik nog niet volledig kunnen uittesten

Klote

Ik heb artikel van jullie binnengekregen. Maar past totaal niet, klep van laptop kan niet open. Daarop heb ik een verzoek ingediend, maar tot op heden nog Niets van gehoord. Nu kun je zeggen Corona!! Maar je kunt tegenwoordig alles doorzetten naar de thuis omgeving dus dat is geen smoes. Waarom nog niets gehoord?? Beste Dhr. Walter Heins Bedankt voor je e-mailbericht. Onze klantenservice zal je zo spoedig mogelijk een reactie sturen. DIT ZIJN DE GEGEVENS DIE JE ONS GEMELD HEBT E-mailadres: [email protected] volledige naam: Dhr. Walter Heins Onderwerp: Onderwerp selecteer Opmerking: Goedemorgen lezer, Heb wat bij jullie gekocht , is niet goed dus ga ik het product retour zenden? Maar heb gevraagd of jullie een geloof 5200 Mah accu willen afsturen. En dan hoor ik graag wat ik moet bijbetalen? Nu krijg ik een retour instructie en dan zie ik dat jullie de BTW inhouden. Dat is even niet de bedoeling. Dat is mijn geld en niet van jullie. Als jullie geen andere accu op willen sturen graag volledig bedrag terug storten. Ik hoor graag van jullie evt telefonische. Als dat kan. Met vriendelijke groeten, Walter Heins

Snel, Goedkoop en Behulpzaam

Snel, Goedkoop en Behulpzaam

Snel en betrouwbare levering

Prima onderdeel voor een goede prijs. Kwaliteit prima

Prima materiaal en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering.

Zeer uitgebreide zoekfunctie mbt typenummers

Camera accu snel gevonden op de site. Zelfs op oude accu aangebrachte gegevens waren op de site terug te vinden. En bovenal een wel zeer snelle levering. Beveel na meerdere bestellingen ReplaceDirect zonder meer aan.

De levering was snel en correct- product was wat ik zocht en de prijs was heel juist. Jullie zijn zeker een aanrader!!

Geweldig!

Geweldig!

Perfect en super nazorg !

Ondanks een productiefoutje (4 van de 6 batterijen in de verpakking) onmiddellijk rechtgezet. Super service !!!

Tip top geregeld

Wisselstuk voor stofzuiger 's avonds besteld, volgende dag om 15u, degelijk verpakt, geleverd. De stofzuiger werkt terug. Prima geregeld, en voor een schappelijke prijs.!!! Prima service, ook voor post NL. waarvoor dank

perfecte levering

Batterij van de laptop moest vervangen worden en ik had zo een vervanger gevonden op de website. Snel geleverd en de PC werkt weer prima op de nieuwe batterij

Wauw ik had nooit eerder kunnen bedenken dat er zon top online shop bestaat.

De ultieme online shop die mij zo snel mogelijk van mijn bestelde producten kan voorzien. Ik had wel meer van zulke online shop willen betreden helaas is deze de beste tot nu toe voor mij in jaren nooit meegemaakt. Top Top Top hou het zo en door groeien tot de beste gun ik jullie zeker en wordt een MEGA ONLINESHOP voor alle soorten producten. My Favorite's Onlineshop ReplaceDirect Top!!!

In één woord samengevat: prima!

Voor de Acer V3-571G laptop was een vervangingsaccu benodigd. Een originele accu is de laptop qua afschrijving niet meer waard. Uiteindelijk op deze website terecht gekomen. Een vervangingsaccu gevonden met ca. dezelfde specs waar een hoop mensen al tevreden over waren. Daarnaast een gunstige prijs en snel verzonden. Ik sluit me dus bij die tevredenheid aan. Tot nu toe werkt de accu al een week prima. Ik hoop dat dit nog voor een langere tijd zo mag zijn. Aanrader!

goede overzichtelijke website

had een laptop scherm nodig in het oerwoud van verschillende schermen was het makkelijk bestellen op de site. snelle levering juiste spullen!!!! laptopje draait weer als een tierelier :):)

tof en snel

Alles was naar wens volgens de bestelling en de levering was zoals voorzien

Snelle bezorging, bestelproces kan beter

4 kantlijsten voor glasplaat in de koelkast besteld bij ReplaceDirect, voor een mooie prijs. Er bleken er slechts 2 op voorraad, waardoor verzending volgende dag niet mogelijk was. Geen probleem. Echter werd een dag later de gehele bestelling geannuleerd omdat de lijsten niet meer leverbaar bleken (voor deze prijs?). Beetje vreemd, want zie ze bij de leverancier nog wel aangeboden staan (maar tegen hogere prijs). Daarnaast was het klantvriendelijk geweest om aan te bieden de 2 beschikbare kantlijsten dan te versturen. Nu zelf maar een nieuwe bestelling voor 2 kantlijsten geplaatst, welke keurig de dag erop werden bezorgd (in een nogal oversized doos). Iets meer meedenken was handig geweest.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk