Snelle en correcte afhandeling van een bestelling!

De oorspronkelijk geleverde batterij voor mijn Laptop HP Pavillion paste niet. Ik kreeg snel een andere (geschikte) batterij gratis geleverd. Uiterst tevreden over de afhandeling en de dienstverlening. Slechts één minpuntje : de e-mail met een retourlabel (afzender: [email protected]) om de foute batterij via een DPD-parcelpunt terug te bezorgen mocht ik tot mijn spijt na twee navragen nog steeds niet ontvangen. P.S. Ik geef geen toelating om deze review onder vermelding van mijn volledige naam en/of e-mailadres (eventueel) op de website te plaatsen. Tegen de vermelding van mijn initialen heb ik geen bezwaar.

SUPER tevreden

snelle levering, alles volgens afspraak.

Zo'n site waarvan je blij bent dat 'ie er is

Paniek omdat stroomkabel laptop kapot is, gelukkig bij deze firma voorradig tegen de scherpste prijs en gewoon compleet met stekkersnoer. De volgende dag al had ik m'n product in huis en kon ik weer aan de slag, super!

Geen reactie op geleverde, niet/deels werkende accu voor laptop

Bij ReplaceDirect op 10 juni 2020 een accu voor mijn laptop besteld. Deze accu blijkt niet of soms maar deels op te laden. Op, tot nu toe, twee verzonden mails nog geen passende reactie mogen ontvangen. Alleen op de eerst verzonden mail een "standaard" reactie mogen ontvangen dat er zsm contact met mij zou worden opgenomen.

Top product ! Aangename prijs en ook supersnel geleverd ,,,,,

Als je dringend en natuurlijk ook minder dringend een zeer kwaliteitsvol product zoekt of nodig hebt dan kan ik enkel zeggen dat je zeker een bladwijzer moet maken van deze site. Webshop Replace Direct is zeker nummer één, je vind er echt alles en het wordt ook nog eens zeer snel aangeleverd en dat aan zeer schappelijke prijs? Heb je een vraag of wil je gewoon advies de klantenservice staat voor je klaar om tot een snelle; correcte oplossing te komen. Bedankt en zeker vijf sterren waardig. Mij zie je er beslist nog vaker in de toekomst....

Snel en goed?

Makkelijk wegwijs op de site om het juiste type batterij te vinden. Scherp geprijsde huismerkbatterij gevonden voor mijn bijna afgeschreven laptop. De koerier stond 's anderendaags rond de middag al op dr stoep. Perfect!

Fantastische service

Dankzij Replace nog kans om batterij van oudere uptodate gebrachte laptop te vervangen. Ik vond het verrassend te vernemen dat dergelijk bedrijf bestaat in deze wegwerpmaatschappij. Is zeker een ecologische oplossing. De bestelling werd vlot en snel geleverd. I will spread the word.

bestelproces wat lastig, maar goed passend beeldscherm, eenvoudig te plaatsen, en probleem opgelost.

Tijdens bestellen geprobeerd direct naar afhaalpunt te laten sturen (pakjegemak), hierin liep de website meerdere malen vast. na 4 pogingen (tijdens betaalproces) was het voor mijn gevoel eindelijk gelukt, en heb ik betaling doorgezet, maar uiteindelijk bleek dat het pakket toch naar mijn eigen adres werd gestuurd, waardoor ik het pas later op kon halen bij een ander afhaalpunt dan gewenst. Het artikel zelf was wel prima, beeldscherm paste perfect in laptop, en werkte na vervanging weer perfect.

perfect!

Binnen 24 uur aan de deur. Perfecte afhandeling en service!

juiste product , snel geleverd ! Prima

Borstel van onze dyson was kapot, Dyson was niet meer te gebruiken, met deze nieuwe borstel konden we alweer alles doen, prima service en correct product

Snelle levering, laptop accu snel kunnen vinden. En de prijs is ook ok.

Snelle service en goed materiaal.

Nieuwe batterij gekocht voor mijn macbook air. Was er zeer snel en werkt top!

zeer snelle verzending, en precies het onderdeel wat ik nodig had.

slordige verpakking

batterijen zijn ok .maar verpakking liet de wensen over.ik was teleur gesteld invidueele verpakking van beide batterijen was open en gescheurd.ik dacht meteen oei dat gaat hier voledig de mist in gaan met die batterijen voor me scoot mobiel .maar na een nacht goed opladen reed mijn scootmobiel weer perfect

Snelle levering, prima prijs

's avonds besteld, volgende dag in huis. Prima prijs.

Prima in orde en supersnelle levering

Zeer goede ervaring,borstel dyson stuk en in de winkel 4 weken wachten op een nieuwe,bij u besteld en de dag later al geleverd. Waarvoor dank

goed product en heel snel geleverd

Ik heb inkt voor mijn printer besteld en deze werd de volgende dag al afgeleverd. Sneller kan niet.

nog steeds wachtend!

mijn artikel is nog steeds niet geleverd...

Helemaal goed. Supersnel geleverd.

Zeer snelle levering. Prima in orde. Product zoals verwacht.

LCD scherm van de laptop was kapot. Via het serienummer en google kwam ik op de site van ReplaceDirect terecht. Het scherm is vervangen door een nieuw lcd scherm van ReplaceDirect. De vervanger werd snel geleverd en de laptop is nu weer als nieuw.

snel en betrouwbaar

Bestelling volgene dag geleverd, keurig ingepakt.

Goede n snelle n kwaliteit levering

Goede n snelle n kwaliteit levering

Klaar en eenvoudig te installeren

De batterij kwam de volgende dag aan. Het bevatte schroevendraaiers om de computer te openen en de oude batterij te verwijderen. Ik kon binnen een paar minuten installeren.

snel geleverd

Doet wat het beloofd