snel geleverd zoals beloofd

Wat vooral de meeste indruk op mij heeft gemaakt is kwaliteit van het product.

De volgende dag in huis. Goede kwaliteit.

Snel, accuraat en voor nette prijs

Snelle levering, accuraat, goed verpakt en nette prijs

Prima alternatief!

Ik heb een connector gekocht voor mijn Surface. Deze kostte een kwart van de prijs bij Microsoft, terwijl het precies hetzelfde product is. Het werd snel geleverd. Alles prima in orde!

alles prima

Snel geleverd, goed verpakt. Batterij geïnstalleerd en alles werkt weer zoals het moet.

Snel en perfect

Snelle levering, exact wat ik besteld had en zeer netjes verpakt!

was netjes verpakt

supersnel en correct zelfs tijdens corona

zaterdagmiddag besteld maandagmorgen 11 uur bestelling in huis adres Antwerpen

Goed en snel voor de juise prijs.

Het vervangende LCD scherm was eenvoudig te vinden aan de hand van het laptop model en het snel geleverde scherm paste perfect en werkt ook prima. Nu weer een high end laptop zonder knipperende beeld en met verse kleuren.

Altijd een snelle en correcte service

Advies gevraagd al via telefoon en via e-mail. Steeds vriendelijk en efficiënt geholpen. Ook heel tevreden over de kwaliteitsvolle producten die heel snel geleverd werden!

Snel en goed geleverd

Bestelde producten waren zoals op de website beschreven een dag na het plaatsen van de bestelling geleverd, wat ik zeer goed vind zeker tijdens de tijd van covid-19

uitstekend

snel en correct

Prima product en snelle levering

Goed overzicht op de site

Ik heb de bestelde batterij helaas moeten terug sturen omdat de aansluiting aan de verkeerde kant za

De service was echter wel goed en het artikel was in een dag geleverd

Een gemakkelijk en eenvoudige site.

Het artikel is duidelijk omschreven, zodat je gemakkelijk en eenvoudig een bestelling kan plaatsen.

Niet erg klantvriendelijk.

Het voedingsapparaat van mijn Nokia-105 smartphone is defect. Via de website van ReplaceDirect krijg ik, na ingeven van de Nokia-105 een aantal mogelijke vervangers voorgeschoteld. Ik bestel een van hen, en krijg dan een voeding waarvan de kabel een USB-C aansluiting heeft. Dat past niet op de USB-micro ingang van mijn Nokia. Ik meld dit per e-mail en stel voor dat ik alleen het kabeltje per briefpost opstuur, als zij dat ook doen vermijden wij dat er 2x een pakket verstuurd moet worden. Als antwoord krijg ik dat dit niet mag, er mag alleen maar het hele voedingsapparaat geruild worden voor een exemplaar dat wel de goede aansluiting heeft. Ik heb als 75-jarige geen zin om naar een pakket-inleveradres te gaan in deze corona-tijd en heb voor een luttel aantal euro een correct kabeltje bij AlleKabels.nl besteld en per briefpost ontvangen. Was het nou echt zo moeilijk om dat kabeltje dat gewoon in uw catalogus staat per briefpost te versturen?

Prima geregeld

Snelle service. Goed geregeld.

Zeer snel geleverd, maar ... totaal verkeerde straat !!! ???

Voor het overige was deze bestelling, identiek aan de voorgaande, correct. Alleen levering in de verkeerde straat ... Deze vriendelijke heeft deze levering t.w.v 100 € persoonlijk bij mij komen afleveren.

Goede service en snelle levering

De bestelling was snel geleverd. En het grote assortiment is ook een pluspunt

Snel, goed en precies wat ik wenste.

Het was de eerste keer dat ik een bestelling plaatste maar deze ervaring was direct geweldig. Ik wens iedereen die bij ReplaceDirect een bestelling plaatst een soortgelijke ervaring toe.

Correcte levering, goede service

Ik zocht een vervangende originele accu voor mijn HP-laptop. Deze heb ik gevonden bij Replace-direct. De levering vond keurig plaats op het gemelde tijdstip en de accu was bij aankomst netjes en goed ingepakt. Laptop kan weer 7 uur mee op de accu!

Prima service; op tijd geleverd

Ẇel raar, dat je tegenwoordig niet meer voor je pakket hoeft te tekenen. Er wordt aan je deur gebeld en tegen de tijd dat je de deur open hebt, ligt je pakket voor je deur en is de bezorger in geen velden of wegen meer te bekennen.

positief

snel gevonden wat ik nodig had voor een goede prijs

Item zoals omschreven, origineel, netjes verpakt, 1 dag later geleverd. Zeer tevreden!

Correct en snel geleverd. Goed product !

Zeer aangename ervaring...

Bosbeemd 16