mijn Nokia + nieuwe batterij = :))

goede website met goed product informatie geschreven en met foto's. Bezorgservice en e-mails ook erg goed

Super, doet precies waarvoor ik het heb gekocht nl. goed typen!

Na een zeer eenvoudige montage een uitstekend werkend toetsenbord.

Gewoon super!!

Super snel geleverd! Super qualiteit! Super prijs! Dus, gewoon super !!

Helemaal volgens afspraak!

Snelle en goede service

Accu die ik besteld heb is top, snel en probleemloos ontvangen

Snelle service zonder gedoe

Ik had snel een nieuwe adapter nodig voor de laptop. ‘s Avonds besteld en de volgende dag al in huis. Netjes met track&trace code zodat je weet wanneer het pakketje komt. En ik kon weer met een volle accu op de laptop werken!

Product was erg snel geleverd en prima prijs/kwaliteit. Ik bestel er zeker nog!

Prima gewoon goed zonder gedoe

Duidelijke toelichting, processen verlopen zoals is beschreven in bevestigingen bij bestellingen en retournering. Maakt een zeer betrouwbare indruk

prima in orde

Snelle levering, prijsgunstig en degelijk materiaal.

Het product wat ik bestel had zou later komen wegens het corona virus Maar het was 3dagen eerder dan verwacht Alles goed geregeld en netjes verzorgd Zeker een aanrader

Topservice

Correcte prijs, snelle service, waardering 10+++ Aanrader

mijn ervaring met ReplaceDirect is heel erg goed

Ik kon mijn batterij snel vinden. De prijs was goed. De bestelling was eenduidig goed te plaatsen en de betaling was eenvoudig met ideal af te handelen. De bestelling was keurig op tijd de volgende dag afgeleverd en past en werkt uitstekend.

Prima, vooral het zoeken naar het juiste artikel

Nadat een collega zijn laptop had voorzien van een volle bak met thee vielen uiteraard de nodige toetsen uit. Zoeken op de site naar een nieuw toetsenbord ging uitstekend. Goede zoek functie met direct alternatieven in beeld. Keus kunnen maken en zelfs in deze (Corona) tijd kwam het toetsenbord de volgende dag binnen.

Snelle levering, scherpe prijs/kwaliteit

Batterijen voor Dewalt hebben perfecte pasvorm voor aftermarket model, kwaliteit mss wel beter dan origineel....

Heel vlot een nieuwe batterij gevonden voor mijn macbook air uit 2012. Prima service achteraf. Dankzij de video die haarfijn uitlegde hoe je die moet installeren was dit een fluitje van een cent! De schroevendraaiers zaten niet in het pakketje maar dit werd heel professioneel opgelost! Top! Ik kom zeker nog terug!

Heel tevreden

Snelle levering zelfs met de corona tijden en dochter content want kan terug met haar auto rijden dikke merci

zoals beloofd alles goed in orde

koopwaar zeer goed aanrader

Komt afspraken na

Pakje was klein en had via de brievenbus bezorgd kunnen worden. Nu had ik extra werk om het pakje op een locatie op te halen. Ik werk overdag en de bezorger kon het dus niet bij mij thuis afleveren. Dit kan beter. Graag bij levering vermelden of het een brievenbus post is of een pakketje waarvoor je thuis moet blijven.

Super ! Hele goede service.

Heb wat besteld en had niet goed gekeken en bestelden zelf de verkeerde lader maar kon gratis retour sturen en de juiste werd netjes terug gestuurd erg fijn 👍

Snelle levering, origineel vervangstuk Dyson

Slechte service

Verkeerd onderdeel ontvangen! 7 dagen na het melden nog geen oplossing aangedragen of vervanging gestuurd. Aangezien 7 dagen zonder laptop geen optie is, heb ik de adapter nogmaals elders moeten bestellen!

vlotte levering

perfect!!

laptop accu besteld ter vervanging. van originele na het vervangen erkende de laptop de accu (aftermarket)niet .gemaild &na feedback (tips)en bepaalde handelingen te hebben uitgevoerd werd het probleem niet opgelost .nadien werd een 2 é batterij opgestuurd .deze werkte perfect.retour van 1é batterij werd netjes afgehandeld dienst na verkoop is TOP&PROFESSIONEEL hartelijk dank

Super goed

Héél behulpzaam omtrent vragen over producten en correct . Heb reeds een tweede bestelling geplaatst !

Geleverd zoals verwacht

Kan er niks van zeggen. Geleverd zoals verwacht. Over service en nakomen beloftes, noch over kwaliteit van product kan ik nog niks zeggen. Tip voor zulke sites: vraag ook na 1 jaar nog eens om een review. Zulke reviews zijn meer waard dan na 5 dagen.h

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk