Accu doet het perfect, mooie prijs

Prijs kwaliteit verhouding is super. Echte aanrader als de iets mindere batterijduur je niet zo veel uitmaakt. Batterijduur is overigens meer dan prima voor mij.

Goed product, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Plotseling gaf de accu van mijn laptop het op. Een vriend raadde ReplaceDirect aan. Niet ten onrechte. De juiste accu was snel gevonden op de duidelijke site. Bestellen en betalen ging probleemloos, de levering was de volgende dag.

Dik in orde in deze corona tijden

vlot, correct.... goede communicatie

fijne en snelle site

kon makkelijk de vervangende accu's vinden en nog snel geleverd ook

Prima levering

Artikel besteld. E-mail bevestiging direct ontvangen en volgende dag artikel in huis ontvangen. Wat wil je nog meer. Firma is bEtrouwbare aanrader.

Snel en goed.

22.00 uur besteld en volgende ochtend geleverd. Netjes en verpakt en volgens afspraak. Prima

Snelle en correcte levering

Camera blijkt echter een ander defect te hebben. Het ligt/lag blijkbaar niet aan de accu. Jammer maar Flip is overleden.

Vakbekwaam en zeer snel hulde

Net als de vorige keren snel en correct.

Batterij voor laptop

Direct de goede batterij voor mijn laptop en geleverd de dag nadien. Dank u.

Nadat ik de nieuwe voeding in de HP Compaq had geplaatst ging de computer gewoon aan.

Nu start de HP Compaq snel op en werk ik er gewoon mee. Fijne dag nog, Met vriendelijke groet, Selmon Alihusain

Snel en correct geleverd. Item zoals beschreven in de aanbieding. 👍🏻

service prima, prijs kan lager

ipv één batterijtje moest ik er 5 bestellen. verzorgen niet inclusief, daardoor werd bestelling vrij duur.

Lader werkt perfect

Ik heb een oude black & Decker accu boormachine, lader hiervan gaf de geest, deze nieuwe lader werkt perfect voor deze machine.

prima service

Ik had een een nieuw lcd-scherm voor mijn laptop besteld. Voor 23.00u besteld en de volgende dag bezorgd. Helaas gaf het scherm maar half beeld. Oorzaak: kapot scherm of kapotte draad. Gemeld bij replacedirect. Ik mocht omruilen tegen een ander scherm. Zonder extra kosten of lastige discussie een nieuw scherm gekregen. Dit scherm deed het prima. Fijn en snel zaken doen op deze manier!

snelle levering en juist product

besteld en de dag nadien reeds geleverd. Sneller kan niet. Het product paste (dit had ik wel zelf uitgezocht) en het werkt perfect. Dus zeer goed

Alles de volgende dag in huis !!!

Moest noodgedwongen vanuit huis werken en kwam er achter dar de accu kapot was van de laptop en dat ik meer moest gaan printen. Alles werd keurig de volgende dag geleverd zodat ik door kon werken.

zeer goede service

knappe en zelfs in deze tijden een super snelle levering. Doe zo verder

Snelle levering, duidelijke website.

zeer goede en snelle levering ,topproduct!!

Mijn accu van de laptop vervangen d.m.v. een accu van ReplaceDirect. Het was een geweldige ervaring, alles werkt weer zoals het moet doen. Super!!!

Het was goed duidelijk aangegeven wat je nodig had en het verschil tussen de produkten.

Het was dus duidelijk op de site te vinden wat ik zocht had de keuze uit 2 produkten stond stond goed aangegeven het verschil er tussen. En snel leverbaar goed verpakt, al was er een paar kleine haakjes verbogen ( niks ernstig ) even recht gezet. En nu werkt alles weer goed, ben er zeer blij mee.

Sneller kan niet

Accu defect, op internet zoeken naar een vervangende accu. ReplaceDirect gaf snel een overzicht van toepasbare accu, een keuze gemaakt en daar is de juiste accu de volgende dag.

Perfekt

Snel levering en product is precies zoal beschreven. Ik ben tevreden van uw dienst.

Zoals het moest zijn

Snelle levering en werkt perfect

Snelle levering van inkt

De inkt voor de printer werd zeer snel geleverd. Goede service! Ik kan weer een verder met printen :)

snel geleverd, helemaal zoals verwacht, prima !

product was wat ik ervan verwacht had, doet wat ie moet doen helemaal goed en 10 euro goedkoper dan een a-merk adapter. snel geleverd. helemaal prima.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk