Ze hebben gewoon geleverd wat ik vroeg en nog binnen 24 uur ook.

Top, zeer snelle levering

Prima product en zeer snelle levering

Great fast service

Een accuutje besteld. Snel en veilig ontvangen.

Dag na bestelling correct afgeleverd, hier mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Eerste maal hier gekocht, alles punctueel.

De accu specialist!!

Lang gezocht op internet naar een vervangende accu voor mijn Asus. Uiteindelijk terecht gekomen op deze overzichtelijke site met alle info die je nodig hebt. Ik heb besloten de duurdere variant te kopen die 2 jaar garantie heeft, wat ik zeer goed vind!! De accu werd meteen de volgende dag goed verpakt geleverd, wat ik ook zeer postief en goed vind, dat zegt natuurlijk ook iets over het bedrijf!! Bij deze kan ik iedereen die op zoek is naar een nieuwe accu aanbevelen hier eens te kijken!! Is U accu defect, moet U zijn bij ReplaceDirect!! Mvg, Andy

Zeer snel geleverd, kwaliteit kan ik nog niet beoordelen

Zeer snel geleverd, er was een grote keus v,w,b. capaciteit. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen, dat zal pas blijken in het gebruik. De accu paste in ieder geval prima.

De bestelde goederen werd snel geleverd

Ik had naar mijn idee een nieuwe accu voor mijn laptop gekocht. Na vele pogingen om deze werkend te krijgen heb ik met de chat/service gesproken daaruit bleek al snel dat ik de verkeerde accu had besteld. Er werd meteen een retour actie op gezet. Ik had mijn nieuwe accu nog eerder in huis dan dat ik de verkeerd bestelde gratis retour had kunnen doen. Al met al prima ervaring met ReplaceDirect. Volgende keer zeer zeker weer een echte aanrader.

Betaald maar geen product ontvangen

Ik heb zondag een lader en een batterij besteld. Maar nu een week later nog steeds niets ontvangen.

Supersnelle levering. Product voldoet geheel aan de beschrijving.

Mijn oude Asus laptop do het 4,5 uur op deze nieuwe accu. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

PRIMA SITE

GOED EN SNEL .

Duidelijke website

D.m.v. De duidelijke website het benodigde artikel prima kunnen vinden. Bestelt en vlot geleverd. Een dikke tien naar mijn idéé.

zeer snelle en goede levering

zeer snelle levering

Werkt perfect

De accu werkt perfect en is keurig op tijd bezorgd Goed bedrijf GR Hans

Juiste batterij, snel geleverd.

Prima. Heel tevreden.

Goed verzorgd met wat punten.

Hierin kan de firma niets aan het voorval levering doen. Deze werd tot 2 x toe door de pakket dienst opgeschoven. Ook zat het bestelde in een wat slecht dicht geplakt zakje, dit geeft het gevoel dat het geen ongebruikte voeding is. Jij doet wel wat hij moet doen, maar met een idee er achter.

Vlot geholpen bij het vinden van mijn onderdeel

Op de website was mijn item niet te vinden waar het had moeten staan maar ik ben uitstekend en vlot geholpen na een mailtje te hebben gestuurd. Binnen 24 uur was t ook binnen.

Great

This is one of the best stores I've ever bought spare parts. Huge assortment and good service. Just several days ago I bought the battery for a notebook and unfortunately it was defected, probably directly from the factory. I was quite surprised how fast this problem was solved. The store immediately has sent me a new battery without any waiting for my delivery back. Thanks for understanding and keep it up!

Duidelijke website en snel geleverd

Zo zouden meer bedrijven moeten werken.

Twee accu's besteld. Yanec, en voor een nette prijs. Klantenservice was behulpzaam, efficient en vriendelijk. Binnen 24 uur stond de Post voor de deur en was ik met die accu's aan de slag. Zomaar. Een 10 geef ik nooit, het kan altijd nog beter Maar dit gaan we vaker doen.

Snelle levering, makkelijke bestelling

Bestellen was zeer eenvoudig en de levering heel snel. Bovendien werkt het material helemaal perfect, en dit voor een heel mooie prijs.

Snel en goedkoop

Bevestigingsmail

Er zit wat vertraging op het platform en de mail die verstuurd wordt als bevestiging van je email waardoor het lijkt dat de bestelling niet gelukt is, de bestelling werd pas na een tijdje zichtbaar, wat verwarrend is.

Super.

Vandaag besteld en morgen in huis. Super.

Snelle en vlotte levering, kwaliteitsvol product.

Goede info op de website en gebruiksvriendelijk om te bestellen. Prima prijs-kwaliteit. Snelle en vlotte levering van post.nl Kwaliteitsvol product.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk