helaas waren de vervangers van mijn Philips scheerkoppen waardeloos: meteen weggegooid en elders de

De vervangers van mijn Philips scheerkoppen bleken waardeloos: meteen weggegooid. Helaas bij andere leverancier de originelen besteld. Goedkoop bleek duurkoop, zeker met de enorme verzendkosten terwijl mijn bestelling als briefpost kon...

De bestelling is in een keer keer perfect afgeleverd! Dit is klwaliteit evenals het product!

Replace direct verkoopt kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs en wordt correct onder garantie afgeleverd. Met vriendelijke groet, Flick Technical Services, Jos Flick

Prima verzorgde aankoop

Het artikel is snel en op tijd geleverd.

Zondagnamiddag besteld en maandagvoormiddag al ontvangen !

Mijn pc oplader had het op zaterdagavond begeven mijn zoon heeft me de zondag een geschikte oplader gevonden bij ReplaceDirect en besteld en de maandag voormiddag werd hij al geleverd! Bedankt voor de snelle service!

Snelle levering en goede prijs !

Perfect.

Batterie pour PC

Premier achat. Très bonne expérience, rapide et facile. Merci. Eerste aankoop. Zeer goed ervaring, snel en gemakkelijk. Bedankt. Fiest buy. Very good experience. Fast and easy. Thank you.

Perfecte vervangbatterij voor mijn mid-2012 Macbook Pro.

Eenvoudig te plaatsen dank zij de bijgeleverde aangepaste schroevendraaiers. Snelle levering.

uitstekend !

Correcte afhandeling !

Gemakkelijk te bestellen en levering zoals voorzien

Uitstekend produkt en uiterst snelle levering.

prima service

Vraag snel beantwoord via de directe chatfunctie. Produkt (RAM) geheugen prima, goede resultaten.

Jammer

Door google op website gekomen en verkeerde accu bestelt. Eigen schuld beter kijken RMA aangevraagd en daarbij heb je de optie een ander product te kiezen. Dit gedaan maar helaas. RMA werd gewoon via credit verwerkt en op mijn 2 emails of de andere accu nog werd opgestuurd 2 standaard emails. Geen inhoudelijke reactie. Geef de optie om een vervangend product dan ook niet aan als je als winkel bevorderd dat je zelf beter kunt bestellen. Heel verwarrend. Vorige keren geen problemen gehad maar toen geen rma aangevraagd.

Snelle levering, Goede kwaliteit onderdeel

Had een nieuwe accu nodig voor een laptop waarvan deze het had begeven. ReplaceDirect kon deze binnen 24 uur vanaf voorraad leveren voor een zeer goede prijs vergeleken andere aanbieders van hetzelfde product.

Op jullie kan ik rekenen !

Als ik iets dringend nodig heb ,kan ik altijd op jullie rekenen ,jullie komen afspraken na in verband met leveren en stock ! Ik werk zeer graag graag met jullie ! Bedankt !

Sneller dan een haas of windhond!

Prima service aan een correcte prijs! Dank je wel!

ReplaceDirect maakt reparatie moeite waard!

Op het toetsenbord van mijn ASUS laptop (van 2007) lieten steeds meer letter- en cijfertoetsen het afweten. Normaal werken op laptop was eigenlijk niet langer meer mogelijk. Verder werkte de laptop nog prima. Mijn eerste gedachte: naar een computer-dokter brengen of direct maar een nieuwe laptop bestellen? Toch eerst nog even op Google gezocht en kwam zo bij ReplaceDirect.nl uit. Via selectiemenu heel eenvoudig laptop merk/type gevonden en geschikt toetsenbord was nog leverbaar! Direct besteld > volgende dag in huis (kantoor). Zelf het toetsenbord uitwisselen was binnen 5 minuten gepiept en het functioneert uitstekend (zie deze review, aangemaakt op diezelfde laptop met nieuw toetsenbord)! Kosten: nog geen € 22,-!! ReplaceDirect promoot, uiteraard :-), de actie "Waardeer het, repareer het". Goed initiatief! Dankzij ReplaceDirect.nl houd ik een leuk budget over voor besteding tijdens de komende December-feestdagen, haha!

TOP

Ik kwam er zelf niet uit welk product het juiste zou zijn. Via WhatsApp ben ik geholpen en binnen 10 minuten was mijn bestelling geplaatst. Ideaal. Dank je wel.

zeer tevreden

ondanks dat het pakket niet geleverd kon worden door een foutieve adresopgave van mij, werd het pakket nadien toch bezorgd op het juiste adres. Dit alles zonder meerkost. Toestel werkt zoals het moet werken.

Zeer snelle levering

Bestelde goederen voldoen aan de verwachting.

prima accu, snelle levering

helemaal goed , compleet en gunstige prijs

Prima service!

Snel en correct. Groot aanbod voor een correcte prijs.

Mijn volgende bestelling zou ik Direct weer Replacen

Het bestelproces is perfect verlopen, de levering netjes verpakt de volgende dag geleverd. Een betrouwbare partner aan een ieder aan te bevelen, die op zoek is naar service en kwaliteit voor een eerlijke prijs.

sneller dan verwacht geleverd!

alles prima in orde. snel,juist en prima website.

Uitstekend en zeer snel en correct

Uitstekend en zeer snel en correct