perfect

uitstekende en zeer voordelige vervanging van de batterijen in mijn Siemens telefoonset (de telefoons functioneren weer als nieuw!)

Handige website en snelle levering

Zo wil je het graag zien.

correct en snel geleverd

De toners van mijn Canon printer waren leeg , ik heb ze vervangen door de goedkopere Yanec toners en alles werkt perfect

Snel en netjes geleverd.

Korte handleiding was misschien wel nuttig geweest. Ook advies over wat te doen met oude accu.

Uitstekende service!

Een dienstverlening uit de 1000! Alles perfect en correct verlopen.

Het product was snel en goed geleverd en werkt goed zeer betrouwbare site jullie zijn top en heb zelf de site al aanbevolen aan familie en vrienden ik zal zeker nog gebruik maken van jullie goede service

Snelle correcte levering.

In 1 woord: TOP

Veel op voorraad. Snelle levering. Precies zoals het hoort. Top !

Het herhalen waard!

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Pakje was de middag na de bestelling al in huis en netjes ingepakt. De prijs was zeker in orde, lager dan bij andere webshops die beweerden dat ze 'de laagste' prijzen hanteerden.

Was op zoek naar laptop lader nergens te vinden zelfs in de computer winkel konden ze me niet helpen bij replace direct hebben ze me geholpen en hebben ze me het juiste product aanbevolen en was een goeie prijs en werkt super super schop !!

Heel tevreden

Mijn apparaat doet het weer prima en ben er heel blij mee.

Snel besteld snel in huis

Ik was op zoek naar een nieuwe lader voor mijn laptop. Replace Direct had er een voor een leuke prijs. Snel kunnen bestellen en de dag erna in huis. Werkt perfect, erg blij!

snel en netjes geleverd product

Nadat ik het product besteld en betaald had, werd ik netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van levering. Het product was ruim voldoende verpakt zodat ik het in perfecte staat ontvangen heb

UItstekende service gekregen wat ik had besteld prima

Volgende keer bestel ik daar weer zeggen wat ze beloven

Ze willen je blijven helpen totdat je tevreden bent!

Ik had een verkeerde adapter besteld. Nadat ze de gegevens van mijn laptop gevraagd hadden, hebben ze voor mij de goede adapter opgezocht en verzonden. Bij deze zending ontbrak de voedingskabel maar deze hebben ze direct daarna opgestuurd. De communicatie is goed. Ik heb zelden zo'n goede service gehad! Bedankt daarvoor!!!

Duidelijk, snel en op voorraad!

Via de website had ik zo de juiste adapter gevonden. Alles voorradig en zeer snel geleverd voor goede prijs. Heel tevreden!

Ik had gebeld omdat ik mijn bestelling nog steeds niet had ontvangen. De vriendelijke dame aan de lijn heeft alles meteen goed geregeld en als het goed is krijg ik vandaag alsnog mijn bestelling.

Goede keuze en snelle levering

Ik vond een prima vervangingsaccu met iets meer capaciteit dan de oude originele accu bij ReplaceDirect. Eenvoudig te bestellen en een vlotte levering.

Precies wat ik wilde, binnen 1 dag in huis!

ReplaceDirect levert op een uitstekende manier de artikelen die je zoekt, daarnaast is de prijsstelling ook nog eens zeer gunstig!

Vlotte en snelle service

Duidelijke informatie op de website zodat ik zeker was van het juiste product voor mijn laptop. Vlotte afhandeling en snelle levering.

Vlotte bestelling en vlotte levering, alles binnen de afgesproken termijn, prima.

goeie service

een goeie service en snelle levering

Snel en goed

De laptop-accu was goed te vinden op de site en de levering was vlot en correct.

excellent

Nieuwe batterij besteld voor mijn HP laptop.Voor Yanec gekozen, goede kwaliteit, gaat 4u mee. Dit is langer dan HP batterij.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk