Op een zondagochtend zag ik dat mijn hond aan de kabel van de adapter van mijn 4 jaar oude Toshiba laptop had geknabbeld. Toen ik de kabel vastpakte begon de te roken, dus dat was einde verhaal. Meteen gegoogled of er überhaupt nog originele Toshiba adapters voor mijn specifieke laptop te koop waren. Dat was gelukkig het geval. Echter, overal was het pas op dinsdag leverbaar als het op zondag besteld werd. Dat was echter geen optie voor mij, een dag zonder laptop. Toen kwam ik op Replacedirect.nl terecht, die aangaven op maandag te leveren als het op zondag vóór 17.00u besteld was. Meteen een bestelling geplaatst en ik kreeg zondagavond een mailtje met de bevestiging. En op maandag werd ie idd geleverd. Nette prijs én inclusief netsnoer, die je bij andere webshops los erbij moest kopen. Aanrader.

Snel gevonden, geleverd en werkt prima

Mijn voeding van een redelijke oude laptop was gesneuveld bij de stroomuitval in ons huis. Gezocht naar een vervanger, snel gevonden -de dag erna gelijk geleverd. Werkt naar behoren.

Supersnelle levering

Alles goed

top bedrijf

zeer snelle en correcte verzending.

PERFECT

SNEL GELEVERD ZOALS ZE ZEGGEN

Snelle levering, excellent product aan een goeie prijs

Bestel oplader en kabel voor de Icarus m703bk. Dat stond er bij en nog is de kabel te groot

Het word retour zending

Snel en perfect geregeld

Besteld en de volgend dag in huis kan niet beter 👍

Helemaal top

Prima en snelle levering.

Snelle levering, goed verpakt. Kon makkelijk vinden welke accu ik hebben moest dmv type nr, ook de keuze uit meerder merken is prettig. Ik kan weer jaren verder met de nieuwe accu.

Snelle levering, maar niet tevreden

De charger kreeg ik na een werkdag opgestuurd en de levering was dan ook zeer snel. Mijn oude oplader was geheel geruisloos. Toen ik deze voor mijn laptop gebruikte, klonken er verontrustende geluiden. De harde schijf kraakt en piept en de oplader zelf maakt ook een zoemend geluid. Daarna is mijn laptop uitberhaupt gestopt met werken. Niet duidelijk is het of dit wel of niet aan de oplader ligt.

Keurig en snel verzorgd allemaal.

Prima voor elkaar en snel geleverd.

Prima en goede prijs.

Goed en snel geleverd. Keyboard vervangen en alles werkt weer prima. Koop je geen nieuwe laptop voor....

Prima apparaat

Werkt goed

Past precies snel geleverd

Alles naar wens en op tijd

Helemaal geen klachten.

Geweldig!!!

Supersnelle levering en van originele kwaliteit!

Juiste materiaal en goeie levering

Mocht ik in de toekomst opnieuw iets moeten bestellen kom ik direct terug bij jullie.

Zeer snel

Ik had niet verwacht dat er zo snel geleverd werd, 's anderendaags waren de juiste batterijen hier.

Super snelle levering

Goed verpakt en super snel geleverd. Zo hoort Online verkoop te zijn...!!

uitstekend

snelle levering en het juiste artikel!

Plus rapide est impossible

Livraison super rapide. Produit d'origine commandé à 22h00 reçu le lendemain à 9h00. Merci beaucoup. Dépannage en moins de 12h. 😀😀😆 Que demander de plus.

Het juiste onderdeel werd zeer snel geleverd. Een aanrader!

Everything was very smooth and simple

I had very good time and ordering process

Product is top en de service is uitstekend

Heb bij de bestelling werd dag daarna geleverd, gemerkt dat ik het verkeerde type had besteld. Ruil aangevraagd via de website, dag daarna werd de ruil bevestigd en nog eens de dag daarna werd het materiaal geleverd. Om in één woord de omschrijven "TOP" Bedankt ReplaceDirect :-)

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk