Goed, goedkoop en snel geleverd .

Alles zoals het hoort.

Adapter van de laptop was stuk. Kon hem nog net voor 11 uur savonds bestellen en had hem gelukkig de volgende dag al vroeg in huis! Zeer bedankt!

zeer snelle en corecte levering

de juiste bestelling geleverd in zeer korte tijd, top bedrijf

Tres bon service

Relais de livraison toujours respecter Prix correct

Goed service

Op tijd bezorgd makkelijk om te bestellen en de artikel pass perfect

Snelle levering. Prima

Snelle levering, prima verzorgt

ECHT OP VOORRAAD, dus supersnel geleverd !

Voor een zeer nette prijs, direct uit voorraad leverbaar ! En dit is voor een APC UPS back-up accu ontzettend belangrijk ! Andere leveranciers moesten deze allemaal uit Frankrijk halen met een verwachte levertijd van 2-4 dagen. Ik ben dan ook heel blij met ReplaceDirect !!!!

Heel blij met bezorging op tijd.

Geweldig, de andere dag al binnen kon meteen aan de slag, goed werk van jullie.

correcte service !

alles pico bello in orde : zeer mooie customer experience !

Vlot en goed

Zwoel bestel(procedure) als levering zijn vlot verlopen; geen onverwachte of vervelende ervaringen gehad.

super goed

we hadden het tegen de avond besteld en het product was de andere dag s'morgens al bij ons thuis, uitstekend dus. groetjes Johnny

Ik had mijn bestelling gedaan en een dag later had ik deze al in goede orde ontvangen.

Prima webshop en perfecte levering

Bestellen gaat super via de webshop. Communicatie en levering perfect. Geen gedoe. Doen wat ze beloven.

Snelle levering en communicatie

Het door mij benodigde product werd zoals beloofd snel geleverd en de communicatie erover was duidelijk en accuraat.

Top product zeer snel geleverd

Na bestelling binnen 18 uur in huis ! Fantastisch en ook het juiste product. Ik zou zo weer bestellen ! Super

snel en goed geleverd binnen de 24 uur.

Dit waste eerstekeer dak met ReplaceDirect in zeeben gegaan gelukkig ging alles perfect en werd op de afgesproken tijd afgeleverd. een pluim. Rens

alles perfect en op afgesproken tijd geleverd

Wie zoekt kent ReplaceDirect niet,Wie Replacedirect kent zoekt niet.

Netjes geleverd, goeie service.

Ik had een foutje op de webshop gevonden. Dit gemeld niet eens met de intentie dat ik geld terug wou. Maar ik kreeg verschil (verzendkosten) meteen terug gestort. Iedereen kan snel leveren maar hoe men met dit soort problemen omgaat maakt het een goeie webshop.

prima service, direct geleverd.

Foute bestelling zeer klantgericht opgelost, zowel retourzending als terugbetaling. Grt RvL

Geweldig goede service

Heb het al in gebruik

Goed en niet duur erg tevreden

Kwaliteit met een snelle levering

Een duidelijke website waar de dingen makkelijk te vinden zijn.

Vinden van gewenst replacementpart en levering Top!

Had een beeldfout in mijn laptop. Tot 4x toe de onderzijde gedemonteerd en de processorkoeling schoongemaakt en weer gemonteerd. Verder de omgeving van de grafische processor geïnspecteerd, alsmede de kabel naar het beeldscherm. Fout bleef. Scherm gedemonteerd en nieuw exemplaar besteld en vlot geleverd. Gemonteerd en de fout was hersteld. Bijzonder content en trots dat het gelukt is. Replacementpart was exacte vervanging van bestaand exemplaar.

Super snel en top kwaliteit

Heb 2 accu's besteld voor mijn Scootmobiel en die waren super snel geleverd en in 5 minuten vervangen. Ik ben een zeer tevreden klant. 😁

Normaliter geen problemen

De artikelen zijn correct aangeleverd. De gebruiksduur van de batterij valt mij tegen. Zal hem nog eens geheel ontladen en dan weer herladen kijken of er nog enige verbetering mogelijk is. Teun Palm.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk