Snel, goed product

Snelle levering, uitstekend product

Altijd inorde

De producten dat ik bestel zijn altijd inorde en komen altijd goed aan.

Goede en snelle levering

er wordt geleverd waar je om vraagt

top, pakket kwam op afgesproken tijd

Super snelle levering

Op de site makkelijk gevonden wat ik zocht, op zaterdag besteld, maandag ontvangen. Onderdeel was goed ingepakt en alles klopte.

Super service

Ik bestelde een batterij voor mijn Acer laptop alsook 2 muizen voor beide laptops thuis. Alles verliep super goed en hebben alles heel snel ontvangen. Ik zal zeker nog bestellen bij jullie. De batterij is ook erg goed.

Ik heb battery besteld en waterfilters voor mijn koffiezetapparaat zijn netjes verpakt en snel geleverd

Aankoop ging vlot. Levering was perfect op tijd zoals belooft.

Goede en snelle bezorging.

Heldere website, goede en snelle bezorging, concurrerende prijs. Aanrader!

Goed en snel.

Onderdeel (accu) was met 1 dag al bezorgd. Dit kwam goed uit.

snelle en goeie levering

Keurig verpakt. Snelle levering. Een montagehandleiding c.q. een verwijzing was makkelijk geweest.

fair product and service

it was easy to by through internet. The description of the product was precise. It was delivered pretty fast and in very good condition.

snel en zeer goed

goede webwinkel duidelijk en snel

Gemak dient de mens!

Makkelijk bestellen, snelle levering en gunstige prijzen!

Snelle levering en mooie producten

Erg leuk dat ik de batterij vond die in de UPS kon.. ik had hem al afgeschreven en wilde hem bijna afvoeren maar door investering van 110 euro toch weer prima UPS.. heel fijn

Zeer betrouwbare online winkel

Twee dagen voor aanvang reis extra accu bestelt voor canon fototoestel. De dag erna reeds in de bus zoals vermeld op site. Zal er zeker nog onderdelen bestellen.

Ik ben zeer tevreden.

De bestelling verliep heel vlot. Vandaag besteld, morgen geleverd! De tijd van levering stemde overeen met de tijd die gemeld was. Kortom, zeer tevreden!!!

Prima en vlotte levering

Parketborstel aangeschaft voor Dyson en werkt prima; Juiste informatie op de website en levering is vlot verlopen.

Het werkt! Dus dat is mooi!!

Ondanks dat mijn e-bike lader best erg warm word werkt het naar behoren. Product is ook netjes op tijd geleverd. Fijne service!

Makkelijke bestelling kunnen doen, levering snel en accuraat.

Wij hebben de site voor de onderdelen als duidelijk ervaren. Bij twijfel heb ik via de foto en maatvoering toch de goede onderdelen gekregen. Bevestigen en bezorgen van de bestelde artikelen, duidelijk aangegeven op de mail. Snelle levering van de bestelde artikelen, dank hiervoor Met vr gr Piet Zeegers

teleurstelling

Geleverde stofzuigerslang is niet gelijkwaardig met het origineel

overzichtelijke website, snelle verzending

Zeer overzichtelijke website. Supersnel en correct ontvangen

Alles naar wens.

Object past perfect en is zeer snel geleverd !!!

Formidabel snelle levering binnen 24 uur na bestelling!

Door de speciale zoekmachine met merken en types op de site van ReplaceDirect was het bestellen van de stofzuigerzakken een eenvoudige klus, ook nu het type Bosch niet meer wordt verkocht! Ook de verpakking was top!

Website tip top, maar telefonisch contact niet geholpen.

Mijn laatste bestelling ging over USB-poorts. Wist niet goed hoe ik moest zoeken op de website, nam ik telefonisch contact op. Zéér vriendelijke persoon aan de telefoon vroeg dan wat ik zocht, hij vroeg mij geef het merk en type geen probleem deed ik. Hij antwoordde mij" er zijn er 25 soorten en ik zal het op mail zetten", gaf mijn mailadres door. Geen mail ontvangen, dan zelf gezocht op jullie website en bestelt. Bestelde al meermaals bij jullie was allemaal tip top in orde. Maar nu ben ik echt ontgoocheld voor één keer te telefoneren en geen mail te ontvangen met de gevraagde informatie. Dus daarom een "Ruim onvoldoende". Walter Demanet.

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk