Nog geen 24 uur moeten wachten top levering 👍

Supergeweldig

++++×+Vrijdag besteld ++++++++ +++++ de dag erna geleverd ++++++++

Helemaal Top!

Geen loze beloftes, maakt waar wat ze beloven. Vervangende laptop accu besteld, volgende ochtend in huis. Stevig en milieubewust verpakt (zonder plastic en geen belachelijk grote om-doos). Bij vergelijk met de oude batterij bleek dat er een verschil in voltage . Mijn Dell laptop E7240FHD-touch werkt op een voltage van 11,1 volt en de ontvangen batterij was 7,4 volt. Telefonisch contact opgenomen met Replace Direct. Terzake kundig werd het probleem snel geanalyseerd, er blijken weer eens meerdere versies van de laptop uitgegeven te zijn onder hetzelfde typenummer (lang leve de computerfabrikant). Vlot werd de juiste batterij gevonden en aan mij opgestuurd. Binnen vijf minuten had ik een orderbevestiging voor de juiste batterij en voor de kosteloze retourzending een aparte mail met de instructies. De volgende ochtend de juiste batterij ontvangen. Ik ben zeer tevreden over de service die Replace Direct verleent Een ruim assortiment, verstand van zaken en een zeer vlotte en efficiënte servicedesk. Compliment!

Idealer kan niet

Product was correct . Zeer goed verpakt . Geleverd op termijn zoals online werd vermeld. En perfect volgbaar via tracking nummer .

Zeer slechte eind controle van producten

De laptocover die ik besteld heb is beschadigd en helemaal verwrongen aangekomen. Maar de verpakkt was niet beschadigd het kan dus geen schade tijdens het vervoer zijn geweest en moet wel beschadigd in het magazijn hebben gelegen. Voor mij is dit wel erg jammer omdat het de laatste was en het product ook niet meer leverbaar is

De 'zoektocht' naar een nieuwe batterij...

… voor een Medion laptop van pakweg 12 jaar, was bij jullie een fluitje van een cent ! Bestelling, afhandeling èn levering in een mum van tijd ! Werkelijk een aanrader. Dank U !

Super prijs/kwaliteit verhouding!

Gezocht naar de juiste accu voor een DSLR en deze ook gevonden. Heldere website, super prijs/kwaliteit verhouding en ook nog eens snel geleverd.

Outstanding service !!

Had een verkeerd artikel besteld . Mia culpa ! Maar zonder probleem mocht ik het item terug sturen met een volledige terugbetaling ! Een super online ervaring !

Zeer tevreden van uw assortiment.

Na enkele aankopen bij Replace Direct, ben ik nog altijd zeer tevreden.

Betrouwbaar voor mijn bestelde artikel

Vlotte bestelling & betalingsmogelijkheden, geen te lange leveringstijd en de kwaliteit van het artikel is goed en ongeschonden toegekomen !(lang moeten achter zoeken op het internet, na 3 jaar toch nog gevonden !)

Verkeerde item geleverd

Besteld ac adapter SYS 1298 - 1812 kreeg SYS 1308 - 2412 en die past niet op de schijf waar die voor bedoeld was.

Je vindt er de benodigheden wat je zoekt.

Vlotte service, correct en op het afgesproken tijdstip uitgevoerd.

Slechte webshop

Kapotte batterij ontvangen. Batterij werd al eens retour gestuurd naar replace direct (Er stond retour op de doos geschreven). Daarna zelf nog veel moeite moeten doen om een werkende batterij te krijgen.

Eerdere ervaringen waren uitstekend, deze keer is er een kans gemist.

Helaas heeft ReplaceDirect mij het verkeerde toetsenbord toegestuurd en helaas was de originele verpakking niet meer beschikbaar voor retour zenden. Duidelijk is dat ik iets anders besteld heb, dan er geleverd is. Het feit dat ik het niet in de originele verpakking terug kon sturen, is ReplaceDirect niet aan te reken. Die fout ligt bij mijn organisatie. Feit blijft dat ik geen goed gevoel over houdt aan deze koop. En dat terwijl er tot op heden eigenlijk nooit iets misging bij ReplaceDirect.

geweldig

makkelijk te bestellen, snelle levering, goed product, goed verpakt. ik heb de accu meteen aangesloten en hij functioneert goed.

Mijn bestelling was top

De bestelling kwam op tijd-goed verpakt ,met andere woorden gewoon top!!

Heel tevredenheid

Pakketje werd sneller geleverd dan ik had verwacht

Zelden zo'n service meegemaakt. Geen moeite is te veel ook al ging het om een kleine bestelling.

Had verkeerd onderdeel besteld. Geen moeite bleek teveel om mij van het juiste onderdeel te voorzien. Zelden zo ervaren.

In één woord: super ervaring

Bestellen en de volgende dag geleverd

Het is mooi dat je nog voor oudere laptops acu kunt kopen bij ReplaceDirect mijn ervaring zeker doen

ordered product shipped in time and working fine

T4500E replaced and working fine: on slight problem one of the holes would not fit and I could not insert the screw. Battery for the Samsung galaxy S4 is slightly larger and has to be forced in.

Supersnel een goed product in huis

Snelle levering prima prijs 👍

Snel, juist en op tijd

Goede prijs kwaliteitverhouding

Zeer snel geleverd

topservice

Ik heb snel en makkelijk kunnen vinden wat ik zocht. bestelling was snel gedaan en de levering van de gekozen goederen was even eens snel. Ik ben erg tevreden met de accu's

Bosbeemd 16

5741 TR Beek en donk