Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit onderdelen.
VerbeterpuntenIets meer informatie zou welkom zijn (hoe lang gaat een air-duster mee? Zulk soort dingen)
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenEen van de 2 producten kwam in een aangebroken verpakking, waarschijnlijk was dit door iemand retour gezonden.
Pluspunten
Oplader is van prima kwaliteit, snel geleverd dus zeer tevreden
Pluspunten
Alles netjes op tijd en goed verpakt geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en uitstekende service!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering is zeker een pluspunt.
VerbeterpuntenSommige artikelen tijdelijk niet voorradig.
Pluspunten
exellent
Verbeterpuntenkan altijd beter :-))
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Op zondag besteld en maandag geleverd! Top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering. Correcte prijs Zeer duidelijke website voor het vinden van je product.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenGeen
Er werd een laptopbatterij aangeboden voor een specifieke laptop maar na plaatsing van de batterij kon het scherm van de laptop niet meer volledig open.
Beste Bart, Wat vervelend dat de accu niet goed in uw laptop past. Omdat deze uit een rij meer cellen bestaat is de batterij wat groter. Het normale formaat vindt u op https://www.replacedirect.nl/product/p0002599/yanec-laptop-accu-5200mah.html, Inmiddels heeft u al een retouraanvraag gedaan. zodra wij de accu hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij het aankoopbedrag terugstorten.
De Voorde 17-19
5807EZ Oostrum