Pluspunten
snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit
Pluspunten
Duidelijke website, Scherpe prijs, Correcte levering. Goede nazorg, Ik ben dik tevreden, over ReplaceDirect en kan dit iedereen aanbevelen.
Pluspunten
Alles is heel snel verlopen.
Pluspunten
ruime keuze, snelle levering
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Snelle leveringen tegen goede prijzen
Pluspunten
heel correct
Pluspunten
Besteld producten correct en snel geleverd. Ook een retourzending keurig afgehandeld
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en levering van de bestelling.
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
Pluspunten
Super handige website en snelle levering.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Enorme assortiment. Eerder ook aan de telefoon prima geholpen.
VerbeterpuntenEen piepklein batterijtje in een halve schoenendoos.
Pluspunten
zeer ruime keuze aan producten. duidelijke website/webshop prijs/kwaliteit in orde
Verbeterpuntenvoorlopig geen gevonden
Pluspunten
Door de snelle levering snel de laptop weer kunnen gebruiken.
Pluspunten
gemakkelijk te vinden voor welk artikel
Pluspunten
Doen wat ze zeggen
Verbeterpuntenwanneer voor 11 uur besteld volgende dag afleveren niet altijd
Pluspunten
Makkelijke website en snelle levering
Pluspunten
top geregeld. duidelijk, snel en correct. Proficiat
VerbeterpuntenGoed bezig. Houd vol!
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering, wat wil je nog meer.
Pluspunten
VerbeterpuntenWas vergeten om een artikel te bestellen en deed dit direct alsnog. Order kon niet gecombineerd worden. Moest 2xbezorgkosten betalen. Reactie klantenservice kwam 2 dagen na levering. Was natuurlijk mijn eigen fout maar vond het wel vreemd dat ik de orders niet meer kon combineren tot 1 levering. Had iedereen geld en tijd gescheeld.
Pluspunten
Prijs goed, levering uitstekend.
Verbeterpuntensnelheid van reageren, of zelfs niet reageren op problemen Ik heb een retour klaar staan, zogezegd wordt de retour aanvaard, maar het document om deze terug te sturen geven ze me niet. Volgens mij is dit dus gewoon de retour niet willen aanvaarden...
Bosbeemd 16
5741 TR Beek en donk