Pluspunten
Snel en accuraat geleverd.
Pluspunten
GEEN. 1 KEER IETS BESTELD, MAAR NOOIT WEER.
VerbeterpuntenKOM TOEZEGGINGEN NA, ZOWEL DIE OP DE WEBSITE WORDEN GEDAAN ALS ZELFS MONDELING EN SCHRIFTELIJK NA CONTACT MET DE KLANTENSERVICE ! LAAT KLANTEN GWOON TELEFONISCH CONTACT OP KUNNEN NEMEN EN NIET MIDDELS AFSTANDELIJKE WHATSAPP. !
Beste Ron, Op uw orderbevestiging stond dat uw bestelling een verwachte leverdatum heeft van 2 december. Uw bestelling is verzonden op 26-11 en is door de drukte bij PostNL woensdag geleverd. Het andere deel van uw bestelling is meegegeven aan de reguliere post en zou afgelopen week ook geleverd moeten zijn. ^SDE
Pluspunten
Snelle levering zonder kosten. Geleverde goederen zijn geleverd zoals omschreven en werken perfect.
Pluspunten
VerbeterpuntenMijn product werkte niet dus had er weinig aan
Pluspunten
Duidelijke website Groot aanbod Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenIets meer uitleg bij het product Mogelijkheid om producten te vergelijken ontbreekt
verpakking mag wel iets kleiner
Pluspunten
Met de handige zoekfunctie van replacedirect heb je altijd het juiste product voor je laptop.
VerbeterpuntenGeen noemenswaardige verbeterpunten.
Pluspunten
geen probleemen
Pluspunten
super snelle en goede levering
Pluspunten
Snelle levering zoals beloofd. Vlotte en correcte afhandeling van gedeeltelijke retourzending.
VerbeterpuntenJammer van telefonische onbereikbaarheid. Reactie van klantenservice op mail was net te laat.
Pluspunten
ZEER CORRECTE AFHANDELING VAN MIJN BESTELLING DONDERDAG AVOND BESTELD EN VRIJDAG NAMIDDAG GELEVERD SUPER SERVICE
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Alles was tip top in orde.
Pluspunten
makkelijk bestellen en vlug in huis
Pluspunten
Scherpe prijs, duidelijke omschrijving van product, zodat het juiste product besteld kon worden en een snelle levering zoals beloofd op de site. Top!!!
Accu besteld deze past helaas niet terwijl op de website vermeld stond dat dit wel zou moeten passen.
Beste Marieke, Wat vervelend dat de accu niet past in uw laptop. Om u alsnog van de juiste te accu te verzien, vernemen wij graag een afbeelding van de originele accu en het merk, model en type laptop. U kunt dit mailen naar [email protected]. Onze excuses voor het ongemak. Wij zien uw reactiem met belangstelling tegemoet. ^SDE
Pluspunten
Wat je ziet op de site klopt en keurig gbinnen de beloofde levertijd afgeleverd.
VerbeterpuntenGeen, ga gewoon zo door.
De helpdesk is gewoon diep treurig. Zit nu al meer dan 24 uur te wachten op ieta van een reactie . Je kan alleen maar appen of mailen want voor bellen hebben ze het te druk .
Beste Matijs, Tot onze spijt zijn wij momenteel telefonisch lastiger bereikbaar. Wij werken momenteel er aan om deze vorm van communicatie weer bereikbaar te zijn. ^SDE
retourneren is zo omslachtig dat ik het er maar bij laat..betekent wel dat ik hier niet nog eens bestel.
Beste Siepe, het retourneren is kosteloos. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u ons mailen naar [email protected]. Wij ontvangen graag dan het ordernummer en de reden om uw bestelling te retourneren. ^SDE
Pluspunten
topper in assortiment, omschrijving, prijs, verzending en retourneren!!!!
Verbeterpuntenneen, is goed zo.
Pluspunten
Alleen maar lovende prestaties, perfect nakomen van levertijden en goede kwaliteit van geleverde materialen. Perfecte afhandeling van bestelling.
Pluspunten
Fijn groot assortiment. Zeer snelle levering.
VerbeterpuntenZoek- en filterfunctie kan nog veel beter
Bosbeemd 16
5741 TR Beek en donk