10

Goed, helder en duidelijk

Goed gesprek gehad met Kenzo, heeft al mijn vragen inhoudelijk weten te beantwoorden. Goede babbelaar. Eerder al met Kiyoh gewerkt, en sinds het begin al tevreden. Eenvoudig systeem, betaalbaar in vergelijking met andere (ingewikkelde) partijen, goede service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Ferry, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.

10

rustig en begeleidend

een rustige en begeleidende ervaring. waardoor het zeer begrijpelijk wordt.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goede servies

mooie cataloog en zeker mooie kledij , en een goede kwaliteit, een zeer goede afhandeling van je bestelling en goed verzorgd , online bestellen gaat zeer goed en overzicht

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig en zeer hulpvaardig

Wij werken al een aantal jaren naar volle tevredenheid met Kiyoh en onze ervaringen zijn zeer positief.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo William, Wat fijn om te horen. Dank voor de review!

10

Zeer fijne communicatie

Een duidelijk en fijne zakelijke communicatie en je kunt met alle vragen terecht. Een snelle terugkoppeling en vaak goed resultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Mitchell, Dank voor je mooie beoordeling, goed om te horen!

2

Geen

Waar kan ik reviews lezen over een bedrijf dat een 8.5 heeft en je kan geen enkele beoordeling lezen. Caravan bedrijf de Jong uit de Zilk

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen Ben, Wat jammer dat u ons, Kiyoh, een cijfer van een 2 geeft. U bent namelijk op zoek naar de reviews van De Jong Kampeer & Recreatie? Als u op de website van hen kijkt en u op het cijfer 8,5 klikt dan komt u uit op de pagina waar u alle klantbeoordelingen van De Jong Kampeer & Recreatie kunt terugvinden: https://www.klantenvertellen.nl/reviews/1051750/de-jong-kampeer-recreatie?from=widget&lang=nl Wij hopen u op deze manier verder geholpen te hebben. Mochten er nog onduidelijkheden zijn, dan vernemen wij dat heel graag van u.

10

Systeem werkt prima!

Door kiyoh hebben we de online reputatie kunnem versterken! Top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden

Zijn ongeveer een jaar klant. Veel mooie reviews verzameld!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Uitstekende klantenservice. Een al langer bestaand probleem waar de webbouwer niet uitkwam werd binnen enkele dagen opgelost. Verder is alles makkelijk in te stellen en te bekijken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Tom, Fijn dat de koppeling weer werkzaam is! Mochten er nog zaken zijn hoor ik het graag.

1

Verschrikkelijk slecht

Eerder een compleet verprutste migrate naar een ongevraagd nieuw platform dat maanden geen duurde en ondertussen geen reviews liet zien, of in verkeerde talen of gewoon 0. Daarna was de site zo ongelooflijk traag dat de badges pas na lange tijd te zien waren en de snelheid van de eigen site onderuit haalde. Dan de facturen, prijzen mogen met een CPI geïndexeerd worden, maar dat gaan altijd fout en gooien ze er zelf maar even een bom geld bovenop. Nu wordt stilletjes die CPI indexering vervangen door de mededeling dat ze zelf maar mogen verzinnen wat ze per jaar mogen verhogen voor brakke dienstverlening. Je zou denken, dan maar opzeggen. Kan eenvoudig met een mailtje. Maar nee, opzegmailtjes worden stelselmatig genegeerd. Krijg je vandaag een mailtje dat er al maanden geen uitnodigingen worden verstuurd. Iemand heeft een API uitgezet, niemand geïnformeerd en tot overmaat van ramp blijft de API wel terugkoppelen dat alles goed is ontvangen. Wat een prutsbedrijf.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Mark, Bedankt voor uw beoordeling. Allereerst ontzettend jammer om te vernemen dat u niet (meer) tevreden bent omtrent onze dienstverlening. Zeker gezien u al jarenlang klant bij ons bent geweest! Wij zijn ons er zeker van bewust dat de migratie hinder bij onze klanten heeft veroorzaakt. Wel hebben collega's hun uiterste best gedaan om u netjes te woord te staan en u verder te helpen, daar waar mogelijk. Ik hoop alsnog op uw begrip. Al enige tijd geleden zijn wij gestart met berichtgeving waarin staat, dat de koppeling (om automatisch uitnodigingen te versturen) opnieuw dient te worden ingesteld. Zojuist had ik even uw beoordelingspagina bekeken en zie ik dat er structureel nog beoordelingen worden ingevuld zoals voorgaande maanden. Ik wil alsnog bedanken voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren en heel veel succes met de zaken toewensen. Jammer dat we op deze manier uit elkaar zijn gegaan. Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team KiyOh

10

Gewoonweg goed!

Super vriendelijke medewerkers met een duidelijke uitleg over de zaken waar hulp bij nodig is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig bedrijf en goede klantenservice

Prettig bedrijf, goede klantenservice en bieden een mooie oplossing. Met name Sjoerd is mijn rots in de branding. Hulde aan hem.

 • Aanbevelen? Ja
9

Pretty good!

I have had some very good experiences with KiyOh, especially with the support I received from our account manager Kenzo, He has always been able to answer any questions that I have had for him. The only negatives that I have about the KiyOh platform its self is that it is not always the most user friendly interface to work with and that there are two versions of the site depending on the country domain. Apart from that the support is very good and I would recommend other companies to use this review platform.

 • Would you recommend us? Yes

Reactie van het bedrijf

Hi David, Thanks for the review! On short terms we will fully transfer to the new lay-out. So you don't have to switch between two lay-outs anymore. Hopefully you experience the new interface more user friendly.

9

Prima geholpen door Sjoerd

De automatisering bij Kiyoh is net veranderd en de migratie was een drama. Maar Sjoerd heeft me prima geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, snelle reactie

Contact gehad met Sjoerd, hij heeft ons geholpen met het goed instellen van de KiyOh plug-in.

 • Aanbevelen? Ja
8

Handige tool om klantvertrouwen te vergroten!

We hebben sinds een jaar actief Kiyoh in gebruik en zijn tevreden. Het is fijn om goede beoordelingen te ontvangen en zo te weten hoe de algehele tevredenheid onder de klanten is. Incidentele minder positieve reacties helpen evenzeer het klantcontact alsnog te verbeteren. We hadden wat vraagjes waar men vanuit Kiyoh zeer snel en adequaat op gereageerd heeft. Het contact is dan ook zeer persoonlijk en prettig!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hi Emile, Hartelijk bedankt voor je beoordeling, goed om te horen!

1

Voor de laatste keer teleurgesteld

Diverse malen in de clinch gelegen met Kiyoh. In de eerste instantie wegens een update bij Kiyoh waarbij een behoorlijke hoeveelheid data verloren was gegaan (o.a. logo's bij reviews, reacties op reviews). Dit is uiteindelijk (deels) opgelost door onze eigen ontwikkelaars. De techniek laat erg te wensen over en de tech-support komt afspraken herhaaldelijk niet na. De druppel was dat Kiyoh geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel toonde in een voorgesteld afpersingsscenario (persoon belt met dreiging om een 1-ster review te plaatsen als er niet wordt betaalt). Zolang de review in fatsoenlijk Nederlands is geschreven vindt Kiyoh dat dit kan. Wanneer je vervolgens een accountmanager hierover wilt spreken wordt je gerust weken aan het lijntje gehouden. Pas na herhaaldelijk herinneren kun je een inhoudelijke reactie verwachten, maar zelfs dan zijn die vaak erg kortaf (of kopieer-plak antwoorden). Dan v.w.b. het product / platform an sich. Het geheel voelt als een jaren 90-2000 web-app. Bevat veel bugs en is qua functionaliteit enorm beperkt (zeker vergeleken met 1 van de vele concurrerende aanbieders aanbieders). De mogelijkheden om je klant uit te nodigen tot het doen van een review zijn beperkt. Voor een dergelijke simpele applicatie verwacht je (zeker ook gezien de prijs) meer. Tot slot, de ouderwetse contractsvormen. Een jaar abonnement die telkens stilzwijgend verlengd, met inachtneming van een extra maand opzegtermijn. Het spreekt voor mij boekdelen dat je een klant anno 2020 nog met een langlopend contract binnen de deur moet proberen te houden. Ik heb voor het plaatsen van mijn review diverse malen contact gezocht met een accountmanager, of de helpdesk; om mijn frustratie daar te delen en hen de kans te bieden om die negatieve ervaring weg te nemen. Helaas, het lijkt Kiyoh niets te doen. Zelfs het überhaupt reageren op mijn e-mail heeft 2 weken op zich laten wachten.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jeroen, Wat ontzettend jammer te vernemen dat u de bovenstaande ervaring heeft met ons. Het afgelopen jaar hebben wij onze klanten gemigreerd naar een nieuwe omgeving van Kiyoh om op deze manier onze klanten meer mogelijkheden te kunnen bieden. De migratie is in twee fases aangepakt waarbij reacties op beoordelingen later teruggeplaatst zijn. Dit was noodzakelijk om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk hinder ondervonden werd tijdens de migratie. Wij vinden het vervelend dat dit anders is ervaren. Onlangs heeft u een beoordeling ontvangen, waarmee u het niet eens bent. Hierover is contact geweest en het klopt dat een beoordeling dient te voldoen aan onze gebruikersvoorwaarden. Indien dit het geval is, kan een beoordeling helaas niet offline gehaald worden. Tot slot betreuren wij het dat u het gevoel heeft dat u bij vragen aan het lijntje wordt gehouden. Dit is zeker niet onze bedoeling, wij zijn er juist om onze klanten te helpen bij vragen. Wij horen het dan ook graag als wij u nog ergens anders bij kunnen ondersteunen.

2

Eerdere slechte ervaring wordt herhaald

Vorig jaar een erg slechte ervaring gehad, dit jaar niet anders. Een 'introductiegesprek' bleek vorig jaar te leiden tot een contract dat ik niet wilde hebben. Annulering was niet mogelijk en ik moest honderden euro's betalen voor een systeem dat ik niet heb gebruikt. Een jaar later heb ik KiyOh toch nog een kans gegeven nadat zij contact opnamen en beterschap beloofden. Ik zou korting krijgen. Er werden pakketten toegevoegd aan mijn factuur waar ik geen interesse in had, maar die ik wel moest betalen waardoor de totaalprijs alsnog zonder korting was. Wel werden er drie maanden toegevoegd aan het pakket, wat op zich redelijk was. Achteraf werd verklaard door KiyOh dat het ging om 'gratis' pakketten, maar de prijs bleef wel hetzelfde (?). Je wordt gewoon beetgenomen. Los daarvan wordt aangegeven dat je teruggebeld wordt, wat niet gebeurt, en dat de korting alsnog verrekend wordt, wat ook niet gebeurt want 'dat is niet mogelijk', ondanks toezegging. Kortom; onjuiste informatie en slecht klantcontact. Prima als er zaken mislopen, maar kom na wat je de klant belooft (zeker als je de factuur zou aanpassen) en zorg dat de klant teruggebeld wordt. Lijken mij logische onderdelen van service. KiyOh verwacht dat de klant tijd steekt in een oplossing en gaat dan een ander terug laten bellen met 'excuses', waar een ondernemer uiteindelijk niets voor koopt. Een ondernemer wil afspraken die nagekomen worden en teruggebeld worden.

 • Aanbevelen? Nee
10

Word altijd snel en goed te woord gestaan/geholpen

Het contact gaat altijd vrij soepel met KiyOh (Sjoerd in het bijzonder). Eventuele problemen worden snel opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service

Goed bereikbaar voor vragen

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede klantenservice!

Klantenservice is goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Vanwege de aanpassing van het interne platform moest ik de widget op mijn homepage aanpassen. Hiervoor had ik per e-mail een checklist ontvangen, echter het lukt mij niet dit goed te krijgen. Klantenservice gebeld. Sjoerd keek meteen naar mijn homepage, mailde mij de code op maat en toen ik het geïnstalleerd had, heeft hij het daarna ook nog gecheckt. Super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijke communicatie

.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kiyoh is mijn vertrouwde review verzamelaar

Een Nederlands bedrijf voor het verzamelen van onze Wasparfum reviews. Wij hebben gekeken naar een review bedrijf waar wij onze Wasparfum reviews met vertrouwen uit handen kunnen geven. Dit bedrijf hebben wij gevonden; Kiyoh! Twijfelt u nog met welk bedrijf u in zee wilt gaan, dan kan ik u Kiyoh aanbevelen. Deskundig, overzichtelijk en niet duur. En eerlijke reviews!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, duidelijk, accuraat

Ik werd op een snelle manier geholpen om ons profiel en de vragenlijst te optimaliseren. Ook de (korte) zoektocht naar enkele links liep vlot. Fijn om geen nummer te zijn en op een degelijke vriendelijke manier te worden geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

prettig geholpen

ik had de nodige vragen n.a.v. aankomende wijzigingen en ik ben goed en professioneel geholpen.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina