Recensies werken prima
Company Name | Dutch Water Tech BV |
Zie review van Jenne Claessens. Wij hebben exact hetzelfde probleem. Al vele maanden geen Seller Ratings (stars) in Google Adwords, terwijl Kiyoh er nog steeds mee adverteerd (zie home pagina van Kiyoh)
Beste meneer Mithat, Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben eerder van u een beoordeling mogen ontvangen hierover. Omdat ik echter niet kan herleiden onder welke bedrijfsnaam u bij ons bekend staat, lukt het mij niet om telefonisch contact met u op te nemen om u verder te helpen. Wij vernemen alsnog graag van u,
We kregen al twee weken lang geen reacties van klanten op de review uitnodigingen. Ik heb gebeld met Kiyoh en werd meteen geholpen. Het probleem werd gevonden en het is meteen opgelost, heel fijn!
Beste Evelien, Wat fijn dat u ons direct contacteerde. Op die manier kunnen wij inderdaad met u meekijken en u verder helpen. Veel plezier met het verzamelen van reviews! Met vriendelijke groet,
Zeer duidelijk en behulpzaam
Company Name | VICO MOVEMENT |
Het softwaresysteem van Kiyoh geeft zoveel problemen dat onze webshop er traag van wordt, keer op keer, we zijn hier nu al wel een half jaar mee bezig met Kiyoh heel veel bellen en mailen maar er wordt niks opgelost. De problemen van Kiyoh heeft ons inmiddels al zoveel geld gekost. Er is daar schijnbaar niemand met kennis in huis om de vele fouten die dit bedrijf maakt op te lossen of ze nemen ons als klant van Kiyoh gewoon niet serieus.
Company Name | Luxar |
Beste Sander, Bedankt voor uw bericht. N.a.v. uw beoordeling hebben we telefonisch contact met u opgenomen. Helaas zonder succes. Er is een terugbel notitie voor u achtergelaten. Uiteraard zullen wij ook een nieuwe poging wagen om te kijken hoe we bovenstaande kunnen oplossen. Met vriendelijke groet,
Duidelijk in de communicatie, snelle afhandeling bij eventuele problemen. Klantvriendelijk, ga zo door!
Company Name | TOPS Luchtfilters |
Na de overgang van Kiyoh een paar opstartproblemen ervaren maar na contact gehad te hebben alles goed opgelost! Problemen zijn er om op te lossen en dat is wat ze bij Kiyoh doen! Nu alles goed is ingesteld kunnen we weer door met reviews verzamelen! Thanks!!
Deze jongen ging er direct achteraan en regelde het gelijk. Precies wat wij wouden.
Company Name | Mijnhuidonline |
Beste Rio, Super! Dat is ook de bedoeling. Een hele fijne dag toegewenst!
snelle en directe afhandeling daar houd ik van!
Company Name | Autoplein Nijverdal |
Super geholpen door Mohamed!
Company Name | Brokking Vloerkledenspecialist |
Goed en vriendelijk geholpen, TOP
Company Name | Eyelens.nl |
Beste meneer Joop, Bedankt! Met vriendelijke groet,
Werken nu al langere tijd met Kiyoh, op een aantal moment wat problemen gehad met koppelingen en andere zaken. Klantenservice medewerkers gaan hier professioneel en serieus mee om. Zoeken ook actief naar het probleem en een oplossing hiervoor.
Company Name | Maxima Kitchen Equipment |
Beste Dennis, Enorm fijn om te vernemen dat er zo spoedig mogelijk een oplossing is gevonden betreffende lopende issues. Wij wensen u verder veel plezier bij het verzamelen van nog meer reviews! Met vriendelijke groet,
Top service! Je wordt altijd vriendelijk en snel geholpen!
Company Name | IVY Fashion |
Overzichtelijk platform en goed geholpen door de klantenservice!
Company Name | Home67 |
Beste Gioya, U ook bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met het verzamelen van mooie reviews! Een fijne dag,
Goed bereikbaar en werken snel aan een oplossing.
Company Name | Singlereizen.nl |
Kijk, dat horen we graag! Fijn dat u dit ervaren heeft. Wij wensen u een prettige dag toe. Met vriendelijke groet,
Voor de eerste keer bestelt, alles vlotjes verlopen.! Bij vraag direkt antwoord gekregen.heel netjes ! Opgevolgd met mail! Gisteren besteld en dag erna Pakket met exact het gevraagde ontvangen.! Heel belangrijk!! Blij dus dat ik jullie Mooie winkel met breed En vernieuwend assortiment heb leren kennen!
Mijn vraag werd snel behandeld en ben goed geholpen door Mohamed.
Beste mevrouw Sharon, Super. Enorm bedankt voor deze mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met het verzamelen van reviews! Met vriendelijke groet,
Altijd goed contact met Mohamed, concrete oplossingen en adviezen. Na een stroeve overstap naar de nieuwe omgeving van Kiyoh zijn wij inmiddels weer dik tevreden.
Company Name | Vlaggen Unie |
Beste Maurice, Ontzettend fijn om te vernemen. Laat u het ons weten als u verder vragen heeft? Dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet,
Goede service en vriendelijk personeel!
Beste mevrouw Nina, Heel fijn om dit van u te vernemen. Wij doen ons uiterste best. Wij wensen u veel plezier met het verzamelen van reviews! Een fijne dag, Met vriendelijke groet,
Goed geholpen
Company Name | Heelveelfeest |
Beste mevrouw Sonja, Fijn om te vernemen! Laat u het ons weten, als wij u verder van dienst kunnen zijn? Een fijne dag toegewenst, Met vriendelijke groet,
Ik ben perfect geholpen bij mijn vragen over een beoordeling.
Dat horen we graag! Met vriendelijke groet,
De koppeling tussen Lightspeed en Kiyoh werkt al meer dan een jaar niet naar behoren. Uit pure ellende de app verwijderd van Lightspeed. Enkele dagen later begint Kiyoh plots wél uitnodigingen voor reviews te sturen. In theorie uiteraard onmogelijk want de app is niet meer geïnstalleerd. Dit is uiteraard de bedoeling niet want nu krijgen de klanten een uitnodiging via Kiyoh én via ons nieuwe reviewsysteem. Helaas reageert Kiyoh op geen enkele manier op mijn berichten (ook niet op de e-mail enkele dagen geleden waarmee ik mijn contract wil stopzetten).
Company Name | Iedereen Loopt |
Update 25/10: Zoals besproken is er contact geweest tussen u en uw contactpersoon. Wij hopen dat alles naar behoren is opgelost en afgehandeld. Beste meneer Thomas, Bedankt voor uw bericht. Allereerst, het zou niet de bedoeling mogen zijn dat u geen reactie krijgt op uw berichtgeving! Persoonlijke dienstverlening staat bij ons op 1. Uw contactpersoon zal dan vandaag ook met u contact opnemen. Met vriendelijke groet,
Vraag over een koppeling. Goed beantwoord
Je krijgt als bedrijf een slechte beoordeling en het is een beoordeling die niet waar is. Je hebt hiervan bewijzen maar hier doen ze niks mee en uiteindelijk laten ze de beoordeling staan. Ze denken totaal niet mee en zo wordt je bedrijf benadeeld door iemand en je kan de beoordeling niet laten verwijderen. Ik begrijp als een klant een menig geeft en je bent daar niet mee eens dat deze niet wordt verwijderd, maar nu krijg je een beoordeling die niet waar is en hier doen ze niks mee! Dat vind ik zeer slecht, zo kan iedereen wel een beoordeling plaatsen als er toch niks mee wordt gedaan!
Company Name | merkmeisjeskleding.nl |
Beste meneer Stevens, Bedankt voor uw beoordeling. Enorm vervelend dat u een beoordeling heeft ontvangen, waarmee u het niet eens bent. Zoals mijn collega heeft aangegeven, dient een beoordeling te voldoen aan onze gebruikersvoorwaarden. Indien dit het geval is, kan een beoordeling helaas niet offline gehaald worden. Wij adviseren u dan ook om een nette reactie onder de beoordeling te plaatsen. In uw geval heeft u dit reeds gedaan. Complimenten! Met vriendelijke groet,
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC