Pluspunten
Komt afspraken goed na en denk samen naar mogelijke oplossingen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Denkt goed mee, legt alles geduldig en goed uit. Vriendelijk behulpzaam
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik dat nog niet benoemen omdat mijn ervaring nog te kort is
Pluspunten
Heel prettige communicatie met iedereen die ik bij Kiyoh aan de telefoon heb gehad. Prettig pro-actief en behulpzaam.
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice, Duidelijke website
Pluspunten
De setup van Kiyoh was eenvoudig en simpel. Je krijgt een link om de klanten heen te sturen. En de sterren komen in Adwords werden goed gekoppeld. (Zolang Google dit nog ondersteund, alle "sterren" gaan er in januari 2018 volgens Google's support pagina)
VerbeterpuntenGevonden worden. We zijn meer dan 8 maanden bezig geworden om gevonden te worden in Google op termen als "ervaringen [merknaam]" of "review [merknaam]". In mei (hadden we al 1000+ reviews) hier voor het eerst contact over gehad. Veel beloftes. Updates, aanpassingen, er zou gebeld worden met Google voor ons om de organische resultaten te verbeteren. Ons contract verliep, voorgesteld om het contract met 3 maand te verlengen, om te kijken of het verbeterde. Wat uiteraard niet mogelijk was. Het is nu nog steeds chaos. We worden in sommige talen helemaal niet gevonden, en in andere landen wordt het verkeerde domein getoond. Inmiddels overgestapt naar een andere partij (als je Googled op "Ervaringen Kiyoh" staat deze partij bovenaan, wat genoeg zegt volgens mij). Het contract loopt nog een half jaar, maar het is uiteraard niet mogelijk om een deel van de kosten terug te krijgen. Alleen een extra feature. Het is voor ons (en elk eCommerce bedrijf denk ik) niet alleen belangrijk om goede reviews te hebben, klanten moeten deze ook kunnen vinden. We zijn niet de enige partij die hier last van heeft. Op Kiyoh's homepagina staan referenties als Coolblue en Holidaycars die ook niet gevonden worden op termen als "ervaringen CoolBlue" Op Kiyoh.nl staat nog steeds "SEO: reviews goed voor SEO: beter vindbaar in zoekmachines". Vraag me af hoe goed het voor je SEO is als ze zelf niet gevonden worden.
Pluspunten
Onlangs begonnen met KiyOh....alle begin is moeilijk maar met een goede begeleiding is het piekfijn voor elkaar gekomen. Hartelijk dank voor de betrokkenheid en de professionele ondersteuning. Team internetslagerij.nl
Pluspunten
Accuraat handelen en er wordt goed meegedacht met de klant. Als ondernemer ben je vaak druk bezig met je bedrijf en als er dan input komt vanuit partijen waar je zaken mee doet om je bedrijf te kunnen promoten is dat altijd zeer welkom!
Pluspunten
- Duidelijke communicatie - Ik word altijd vriendelijk geholpen door Sanne - Nadat ik contact heb gehad wordt ik later nog even terug gebeld of gemaild. Heel fijn!
Hallo, bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Ik werd erg behulpzaam geholpen door de medewerkers en zij hebben veel moeite gedaan om te kijken hoe zij mij verder konden helpen.
Pluspunten
Klantgericht, duidelijk.
Hi Manon, dank voor je beoordeling! Groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Naar aanleiding van vragen van mij persoonlijk, netjes beantwoord per mail. Een medewerker naam staat er niet bij.
VerbeterpuntenGa zo door. Als een klant antwoord op zijn vragen krijgt, is het wel correct dat het afgesloten wordt met naam en afdeling.
Pluspunten
Hartstikke vriendelijk contact!
Pluspunten
Erg tevreden!
Hi Tim, bedankt voor je positieve review! Groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Er wordt goed en snel gecommuniceerd, en er is een bereidheid om de klant ook echt verder te helpen door goed mee te denken. Ik ben zeer tevreden!
Hi Wilma, bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn om te horen. Groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Erg goede ervaringen met Kiyoh als partner. Ze denken proactief mee in verbeteringen en ze zijn goed bereikbaar voor vragen.
Goed om te horen Pim, bedankt voor de beoordeling! Groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Heel fijn, één aanspreekpunt
Hoi G vd Heijden, fijn om te horen & dank voor de beoordeling! Groet, Kenzo Brock
Pluspunten
prettig gesprek inzake meerdere mogelijkkheden met FB!
Hi ingrid, dank voor je beoordeling! Groet, Kenzo Brock
Hallo Nu parkeren rotterdam airport, bedankt voor je positieve beoordeling! Groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Inhoudelijk de juiste informatie en een link met Google.
VerbeterpuntenDe klant iets meer centraal stellen.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC