Makkelijker bereikbaar. Flexibeler als een beoordeling duidelijk niet blijkt te kloppen.
Pluspunten
Concept is interessant
VerbeterpuntenRelatie Kiyoh Google niet duidelijk Systeem van beordeling zou wat uitgebreid mogen zijn
Beste Veronique, Dank voor je beoordeling. Kiyoh is een officiële Google Partner van Kiyoh. Dat wil zeggen dat de sterren o.a. in Adwords campagnes en Google Shopping zichtbaar kunnen worden. Graag nemen we even contact met jullie op om dit telefonisch toe te lichten. Met vriendelijke groet, Kiyoh Klantbeoordelingen
Pluspunten
Uitstekend reviewsysteem voor een goede prijs.
VerbeterpuntenDe site ligt er wel relatief vaak uit helaas. 'Vaak' in de zin van t.o.v. de gemiddelde website, echt teveel downtime, naar mijn mening.
Beste Jordy, Dank voor je beoordeling. Wij streven binnen Kiyoh naar een optimaal werkend systeem. Om dit te bewerkstelligen dienen we vaker updates door te voeren. Het updaten van de systemen proberen we zoveel als mogelijk in daluren te doen zodat onze klanten er zo min mogelijk hinder van ondervinden. Echter ontkomen we er soms niet aan dat we tijdens kantooruren de verbeteringen moeten doorvoeren, dit kan de snelheid van je systeem tijdelijk beïnvloeden. Met vriendelijke groet, Kiyoh klantbeoordelingen
Pluspunten
zeer behulpzaam en geven goede tips.
Verbeterpuntengeen tot nu toe
Bedankt voor de mooie beoordelingen. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan vernemen wij dat graag van je,
Pluspunten
Snel en vakkundig op gepakt Goed meegedacht met mogelijkheid FB koppeling en handleiding gestuurd. direct beschikbaar toen ik er niet uit kwam (mijn eigen onkunde ;-)
Verbeterpuntenmijn automatisch inlezen van de reviewscores op de widget werkt nog niet, heb er over gebeld maar moest 24 uur wachten, toen deed hij het nog niet. wordt nog aangewerkt
Dag Hans, Bedankt voor je mooie beoordeling! M.b.t. de widget, dat zullen we uiteraard zo snel mogelijk oppakken. We houden je op de hoogte. Met vriendelijke groet,
Pluspunten
makkelijke, goede service
Pluspunten
De collega op de chat kon mijn vraag (begrijpelijk) niet direct beantwoorden. Ik werd binnen zeer korte tijd teruggebeld door haar collega, die uitgebreid de tijd nam om mijn vraag te beantwoorden. Ze dacht zelf ook verder mee, wat erg prettig was!
VerbeterpuntenIk merk soms dat de site wat traag is bij het inloggen.
Pluspunten
Loopt soepel :).
Hi Paul, bedankt voor je beoordeling! Met vriendelijke groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Duidelijk en accuraat! Fijn om altijd met eenzelfde persoon contact op te kunnen nemen.
VerbeterpuntenIk had persoonlijk graag gewild dat ik geplande uitnodigingen nog kan verwijderen als er onverhoopt een verkeerd e-mailadres in het systeem terecht komt.
Pluspunten
Goede service Fijne samenwerking Leuke spontane contact persoon (sanne) Zijn duidelijk in uitleg en verlenen goede medewerking.
VerbeterpuntenN.V.T.
Bedankt voor de superleuke beoordeling!
Pluspunten
Heel vriendelijk persoon! Neemt de tijd, denkt goed mee en geeft advies waar we wat mee kunnen (:
VerbeterpuntenGa zo door! Zeer tevreden.
Hallo Renata, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. Als je vragen hebt hoor ik het graag, zodat ik je weer verder kan helpen! Met vriendelijke groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Fantastisch bedrijf, goede en vriendelijke service!
Pluspunten
Gemakkelijk te gebruiken
Pluspunten
Proactieve benadering van klanten. Waar vindt je dit nog!
VerbeterpuntenGeen
Goedemiddag Eric, Bedankt voor je mooie beoordeling! Mocht ik je nog ergens bij kunnen helpen, neem dan gerust contact met me op. Met vriendelijke groet, Kenzo Brock
Pluspunten
Werkt perfect. Eenvoudig en functioneel. Klanten herkennen het ook als betrouwbaar systeem en merk.
VerbeterpuntenHet kunnen excluden van externe orders die van API's binnenkomen zoals Amazon Spanje waarvan die klant dan automatisch een mail krijgt in het Nederlands via onze seoshop app van Kiyoh.
Beste Jaques, Dank voor je beoordeling. Binnen Kiyoh zijn er mogelijkheden voor het excluden van externe verkoopkanalen zoals bijvoorbeeld Amazon Spanje. We zullen nog even contact met je opnemen om de mogelijkheden hierin te bespreken. Met vriendelijke groet, Kiyoh Klantbeoordelingen
Pluspunten
Men vraagt bewijs te leveren na een slechte recensie. Ik denk dat dit een niet onafhankelijk bedrijf is en het heeft geen zin om een beoordeling te plaatsen want wat hen niet goeddunkt vragen ze een bewijs voor.
VerbeterpuntenVertrouwen in de consument maar dat dit bedrijf wel vreemd zijn.
Beste meneer Philip, Bedankt voor uw beoordeling. Indien een webshop een beoordeling ontvangt en de gegevens van deze klant niet bij de webshop bekend zijn, kan de webshop contact met ons opnemen. Wij nemen dan contact op met de consument om te verifiëren of een klant daadwerkelijk klant is geweest. Anders is dit in strijd met onze gebruikersvoorwaarden. Wij bieden de consument dan de mogelijkheid om binnen een x aantal dagen, middels een betalingsbewijs/overeenkomst, aan te tonen dat zij/hij daadwerkelijke klant is geweest. Met vriendelijke groet,
Pluspunten
Eenvoudig werkend systeem Goede tips voor praktischer maken van de beoordelings-emails
VerbeterpuntenErvoor zorgen dat Google de beoordeling ook als sterretjes weergeeft à la Thuiswinkel waarborg.
Pluspunten
Wordt snel met je contact opgenomen om het draaiend te maken. Fijne joviale mensen.
Pluspunten
De waarschuwing bij een laag cijfer door de consument, met de mogelijkheid daarop te reageren en naar te handelen, en de consument opnieuw een beoordeling te laten doen.
Verbeterpuntenkan me niet herinneren dat iemand van Kiyoh mij ooit benaderd heeft voor advies! Daarom weet ik niet ook of ik de juiste adviseur heb aangeklikt.
Pluspunten
gemakkelijk in gebruik en goede communicatie, perfecte manier om reviews te genereren en onder controle te houden.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC