Meer flexibiliteit om de homepage widget aan te passen, bijvoorbeeld keuze uit verschillende templates om te laden in de webshop.
Pluspunten
Goed en helder overzicht
VerbeterpuntenReview over prijs: Soms beoordelen klanten alles met een 9 of 10. En dan de prijs een 4. Dit is merkwaardig. Je zou zeggen dat je iets niet koopt als je het te duur vindt?
Pluspunten
Ga makkelijk in gebruik. Verschillende opties voor weergave op website of andere online locaties mogelijk.
VerbeterpuntenMisschien wat flexiber omgaan met echte onterechte klachten.
Pluspunten
Er wordt goed én snel meegedacht. Top!
Wim, bedankt! Mocht je nog vragen hebben, je weet ons te vinden :)
Pluspunten
Ervaring is zeer positief. Kiyoh werkt makkelijk, je krijgt snel inzichten in beoordelingen en de service is uitmuntend!
Tim, bedankt voor je fijne beoordeling!
Pluspunten
Snel contact, duidelijke website, goede prijs.
Verbeterpunten- XML feed, de ingeladen reviews niet allemaal als 1 pagina weergeven maar in paginas. Verplicht vraagstelling in basic account over webshop (Dat zijn we niet namelijk)
Hi Sicco, bedankt voor je mooie cijfer! M.b.t. je vragen, daar zal ik je nog even persoonlijk over contacteren.
Bedankt!
Pluspunten
Bereikbaarheid
Pluspunten
Prima service en positieve geluiden van onze klanten!
Pluspunten
attent en vriendelijk
Pluspunten
Goede service, denken goed mee met mogelijkheden en aanpassingen. Duidelijke uitleg
VerbeterpuntenEnige verbeterpunt dat ik kan noemen is dat ik de standaard mail naar de klant wat eenvoudig vind. Er mist een duidelijke call-to-action met een knop o.i.d en de mogelijkheid om meer afbeeldingen toe te voegen om het wat meer aan te kleden. Nu is het mogelijk om buiten het systeem om een template te maken, maar dat is voor ons niet haalbaar.
Pluspunten
Kiyoh staat het toe dat consumenten een negatieve review geven met geen/onduidelijke uitleg of die totaal onredelijk is. Ze laten webwinkels in de kou staan. Ik adviseer Kiyoh niet, ze denken totaal niet mee met webwinkels. Wij zoeken nu naar een alternatief voor Kiyoh of laten een eigen platform bouwen.
VerbeterpuntenMeewerken met webwinkels om correcte reviews te verzamelen. Kritische reviews is prima, maar onredelijke of ongemotiveerde reviews moeten verwijderd worden zonder discussie.
Beste heer, mevrouw de Jong, Dank voor uw beoordeling. Kiyoh is zoals bekend een onafhankelijke reviewpartij. Daarmee kunnen wij enkel beoordelingen offline plaatsen op het moment dat de beoordeling niet aan de gebruikersvoorwaarden voldoet. Wij denken graag mee met webshops over hoe om te gaan met beoordelingen, maar wij dienen ons tevens aan de gebruikersvoorwaarden te houden. Zo kunnen wij de kwaliteit van de reviews waarborgen en als onafhankelijke reviewpartij opereren. Met vriendelijke groet, Kiyoh Klantenservice
Pluspunten
snelle reacties op vragen
Verbeterpuntenwij willen graag een notificatie zodra een klant van ons een review aanpast/wijzigt
Pluspunten
Ik wordt altijd snel en goed geholpen, vooral door Sanne. Ze denken met je mee om de reviews te verbeteren en het aantal te vergroten. Super fijn om mee samen te werken
VerbeterpuntenSoms toch nog onduidelijkheid over Google sterren, maar ik weet dat dit ook ligt aan Google zelf.
Pluspunten
Erg tevreden, goede communicatie snelle respons op vragen
Emiel, bedankt voor je mooie beoordeling!
Pluspunten
Kiyoh is voor ons nummer 1 klantenbeoordeling systeem. Ze zijn zeer service gericht en geven goede support en antwoord op vragen. Ook de ranking in je SEO gaat met sprongen omhoog als je het Kiyoh systeem gaat gebruiken!
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Dat is een enorm compliment, Branko. Hartelijk dank daarvoor. We doen ons uiterste best ;)
Pluspunten
Ziet er eenvoudig uit maar doet wat het moet doen, alles werkt degelijk.
VerbeterpuntenDe uitnodigingsmail die klanten ontvangen voor het schrijven van een review zodanig maken dat men in de mail zelf al het aantal sterren kan aanklikken en dat dit op de website dan al ingevuld is, scheelt weer een stapje. Ik zie het ook bij andere review bedrijven wel eens.
Beste Max, Dank voor je beoordeling en feedback. De uitnodigingsmail kun je in een eigen mail template weergeven. Het is alleen technisch nog niet mogelijk om sterren aan te klikken en dit door te linken naar de beoordelingspagina. Met vriendelijke groet, Kiyoh Klantbeoordelingen
Pluspunten
Prima beoordelingssysteem!
Pluspunten
relatief goedkoop wekt veel vertrouwen als onafhankelijke partij
Pluspunten
Handelen snel verzoeken af.
VerbeterpuntenDat het dashboard ook grotere Excel Exporten aan kan. Of dat deze data op een andere manier kan worden geëxporteerd via het dashboard. Zijn nu afhankelijk van 2x per week ontvangen van een bestand. Wat tijdelijk een prima tussenoplossing is.
Hartelijk dank voor je beoordeling. De verwachting is dat het exporteren van grote Excel bestanden over enkele weken gereed zal zijn. Zodra dit het geval is, informeer ik jullie direct over het goede nieuws.
Pluspunten
Ze verzamelen reviews
VerbeterpuntenWaarde hechten aan je klanten.
Beste, Dank voor je beoordeling. We proberen binnen Kiyoh er alles aan te doen om onze klanten op een zo'n goed mogelijke manier te ondersteunen bij het inzetten van klantbeoordelingen. Helaas is in de beoordeling niet geheel duidelijk waardoor je een negatieve ervaring met Kiyoh hebt verkregen. Wij nemen graag even contact met je op. Met vriendelijke groet, Kiyoh Klantbeoordelingen
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC