Pluspunten

goede communicatie

soms iets sneller de beoordelingen zichtbaar op de site.

Pluspunten

Goede services, snelle reacties en handig systeem! Wij zijn er blij mee. Bedankt Leon!

Pluspunten

Veel instelmogelijkheden, vriendelijke tarieven. Veel bezoekers raadplegen de recensies en ik vermoed dat deze in meer bestellingen resulteren.

Ik zou graag willen kunnen vaststellen of mijn buitenlandse klanten daadwerkelijk na een bestellingen een uitnodiging krijgen.

Pluspunten

Werken met een gebruiksvriendelijk systeem en een professionele helpdesk

Pluspunten

Duidelijke weergave

Pluspunten

Goede en snelle klantenservice.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Doen wat ze moeten doen, prima service voor een prima prijs. Nog nooit problemen mee gehad.

Pluspunten

Duidelijke taal, denken met je mee.

Pluspunten

Zeer accuraat bij vragen of problemen. Zeer prettige communicatie. Een heel redelijke prijs voor een uitstekend product.

Pluspunten

Prima Beoordelingssysteem

Pluspunten

Voordelig, Snel, Goed systeem, Koppeling met Thuiswinkel waarborg

Pluspunten

Transparant, goed bereikbaar, betrouwbaar, werkt volledig autonoom, geen mogelijkheid om als afnemer van de dienst reviews te beïnvloeden/verwijderen.

Voordeel is ook direct een groot nadeel; Geen mogelijkheid om als afnemer van de dienst reviews te beïnvloeden/verwijderen. In sommige gevallen noodzakelijk (en zeer frustrerend) wanneer er misbruik van de dienst wordt gemaakt of deze als machtsmiddel wordt ingezet. Meer meedenken/leven met afnemer is hierin wenselijk.

Pluspunten

Makkelijk in gebruik

Geen koppeling met Afas

Pluspunten

Goed systeem, snelle reactie op vragen.

Laadtijd van de widget kan soms beter.

Pluspunten

Mooie vormgeving

Negatieve onterechte reviews zouden makkelijker aan te passen / niet weer te geven moeten zijn. Dit kan bijvoorbeeld bij Yotpo wel.die zijn technisch completer.

Pluspunten

Alles perfect geregeld.

Pluspunten

zeer handige manier van adressen uploaden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen gratis account meer!! Alleen een duur abo!!

Kan je reviews niet meenemen als je over stapt!!

Pluspunten

Kiyoh is een bedrijf die voor zijn klanten staat. Je wordt netjes en op tijd gebeld als het nodig is. Professionele medewerkers die verstand van zaken heeft.

Ga zo door!!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Helpen je graag je account aanmaken, zolang je klant ben proberen ze je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Op het moment dat je weg wilt, gaan ze dwars liggen, omdat de reviews niet mee te nemen zijn naar andere bedrijven die klantenbeoordelingen voor webshops afhandelen. Het komt er op neer dat je alleen naar andere bedrijven kan verhuizen die partner zijn van Google (wat dus 1 andere partij is in NL). Omdat dat naar mijn idee een erg rare uitleg was waarom we de reviews + toezegging deze elders onder te brengen niet kregen heb ik doorgevraagd wat de beperkingen zijn die dat onmogelijk maken. Hierop krijg ik dan geen antwoord, waarschijnlijk omdat het ook niks meer dan een zelf bedachte beperking is. Gelukkig speelde dit alles af tijdens de proefperiode (welke ons verder wel degelijk beviel), en zijn we dus niet heel veel reviews kwijt! Wel is dit erg jammer, omdat het voor een vrij kleine webshop lastig kan zijn om reviews te vergaren, en als een bedrijf als kiyOh je dan gaat tegen werken om ze te behouden is dat best frustrerend. Al met al zie ik ons na de proefperiode bij een ander bedrijf hier dus niet terug keren.

169 Dr Hub van Doorneweg

Tilburg 5026 RC