Pluspunten
Kiyoh werkt prima, zijn we erg blij mee!
Pluspunten
Goed bevallen
Pluspunten
Effectieve tool en goede service. Mooie widget voor op onze webshop die klanten vaak bekijken. Ze lezen de reviews echt vaak.
Verbeterpuntensommige instellingen zouden handiger kunnen
Pluspunten
HEBBEN WE NIET, JULLIE ZIJN TOTAAL RIDICUUL BEZIG EN ENKEL OP DE HAND VAN DE KLANT ! TERWIJL DE BEDRIJVEN JULLIE BETALEN DAT MOGEN JULLIE NOOIT VERGETEN !!! ER ZIJN NOU EENMAAL STEEDS MEER MENSEN DIE HET ONDERSTE UIT DE KAN WILLEN EN ALS ZE DAT NIET KRIJGEN HIER ALLERLEI ONZIN GAAN LOPEN VERKOPEN, HIERTEGEN BESCHERMEN JULLIE DE ONDERNEMER ABSOLUUT NIET !!! DIT IS WERKELIJK NIET TE BEGRIJPEN EN ZÉÉR KLANTONVRIENDELIJK DUS WIJ HEBBEN GEEN GOED WOORD OVER VOOR DIT PRUTSBEDRIJFJE... NU EENS ZIEN OF ZE HET LEF HEBBEN DEZE REVIEW TE LATEN STAAN............................HÉH FLINKE JONGENS...
VerbeterpuntenPFF TEVEEL OM OP TE NOEMEN,, DE Z.G. ZEURKLANTEN SCHEIDEN VAN DE GOEDE,, DE ONDERNEMER VEEL MEER MOGELIJKHEDEN EN OPTIES GEVEN HOE WIJ ONS BEDRIJF WILLEN LATEN BEOORDELEN ETC,, EN VOORAL NIET OP DE STOEL VAN DE RECHTER GAAN ZITTEN !!! ALTIJD MOET DE ONDERNEMER HET LAATSTE WOORD HEBBEN !,, ALS HET ÉCHT ZO ERG ZOU ZIJN BESTAAN ER NOG 100.000 WEGEN DIE NAAR ROME GAAN,, M.A.W. DE BOEVEN WORDEN ECHT WEL UITGEFILTERD,, DUS IETS DOEN AAN DIE BELACHELIJKE Z.G. VOORWAARDEN...... ps deze review gaat precies zo naar de overige sites en social media etc waardoor er niets gewijzigd kan worden door jullie...
Beste Tisasite.com, Een review kan worden verwijderd (zoals u weet) indien deze in strijd is met de richtlijnen. Uiteraard mag u het daar niet mee eens zijn, zoals blijkt uit uw beoordeling. Deze richtlijnen hanteren we natuurlijk ook voor ons zelf. De review die u hier geeft is niet in strijd met onze richtlijnen. U geeft gewoon uw mening, dus deze wordt ook niet verwijderd. Ik wens u nog veel succes met uw bedrijf. Met vriendelijke groet, KiyOh
Pluspunten
Heel vriendelijk en behulpzame medewerker ! Thnx Bart
Pluspunten
Goede service,
Pluspunten
uitstekende prijs kwaliteit verhouding,snelle levering en zeer zorgvuldige verpakking,top!
Pluspunten
Perfecte hulp bij het opstarten.
Pluspunten
Prettig bedrijf. Goed telefonisch contact bij vragen. Eenvoudig in gebruik.
Pluspunten
Duidelijke informatie, bij vragen snel antwoord en een goede service.
Pluspunten
Vriendelijke, enthousiaste, gemotiveerde mensen bij KiYoh. Heel prettig om mee samen te werken. Jullie geven mij het gevoel dat Kiyoh een onderdeel is van mijn eigen bedrijf. Ga zo door.
VerbeterpuntenStoppen bij Trustpilot
Pluspunten
Vooral in onze sector -financiele dienstverlening- is vertrouwen en betrouwbaarheid een belangrijk, zo niet hét belangrijkste aspect. Onze qprestaties in combinatie met de tool van Kiyoh helpt ons deze betrouwbaarheid optimaal uit te stralen. Top!
Pluspunten
mooi product, eenvoudig en effectief. Ziet er goed uit voor mijn bezoekers.
Pluspunten
Fijn bedrijf, goede contact, helpen snel bij vragen en helpen je goed op weg. Het nieuwe design is helemaal top!
Pluspunten
Systeem werkt prima en eenvoudig!
VerbeterpuntenWij hebben klanten die meerdere keren bestellen, maar kunnen nu maar 1x een beoordeling versturen. Maar ook bij meerder aankopen willen we graag de klant laten beoordelen.
Een klant kan eens per 3 maanden een review geven. Dit beleid is ingesteld om te voorkomen dat dezelfde klant ontelbaar veel reviews kan geven over hetzelfde bedrijf. Dat zou een verkeerd beeld geven over het bedrijf.
Pluspunten
Altijd een eerlijke en snelle reactie.
Dank voor deze beoordeling!
Pluspunten
We hebben een aantal keer wat via de mail nagevraagd en kregen steeds binnen korte termijn een reactie. Bevalt zeer goed.
Pluspunten
Betrokken bij klanten, over het algemeel duidelijk systeem!
Verbeterpuntener staat bij stap 1 beoordeel (klik NVT voor geen oordeel maar ik zie geen NVT staan?
Pluspunten
Goeie backoffice. Snelle terugkoppeling bij vragen of problemen.
VerbeterpuntenIs de privacy van de klanten die ik aanmeld voor een beoordeling voldoende gewaarborgd? [email protected] geeft soms problemen bij het geven van een beoordeling. Mailadres wordt niet geaccepteerd dan.
Pluspunten
Prima feedbacktool
VerbeterpuntenLaat de te beoordelen punten kiezen.
Pluspunten
helpt ons een vertrouwens band op te bouwen met toekomstige klanten
Pluspunten
Communicatie met jullie is snel, efficient en prettig. Het is bijzonder prettig om een koppeling te hebben met BiedMeer. Aan het aantal kijkers te zien, is de klantbeoordeling vast een argument om mensen tot een aankoop te laten overgaan. Aantonen kan ik het niet, maar m`n omzet is er vast door omhoog gegaan.
VerbeterpuntenJa, het zou prettig zijn als ik alle tekst in de uitnodiging zou kunnen aanpassen. Daarnaast zou het gebruikersvriendelijker zijn wanneer niet gereageerde klanten alvast in de lijst van uit te nodigen klanten komen. Nu moet je per klant aanvinken en wel over meerdere pagina`s. Het overzicht is er dan niet snel. Jammer van beperkte tekstruimte hie
Beste Jantsje, bedankt voor je beoordeling. Alle tekst is aanpasbaar, behalve twee zinnen niet. Dit is nodig om mensen vooraf te informeren dat de beoordeling via KiyOh plaats vind. Dat verhoogd de kans op invullen. We werken aan een automatische herinnering bij klanten die niet hebben gereageerd, zodat eea minder omslachtig wordt. Ik stuur je per email nog tips om de respons te verhogen en hoe om te gaan met matige beoordelingen. Vriendelijke groet, KiyOh Klantenservice
Pluspunten
Voor een ondernemer betaalbaar meten wat klanten van je bedrijf vinden!
VerbeterpuntenDe vragenlijst voor de beoordelaar is te lang, mijn klanten moeten info invullen over mijn bedrijf (gegevens naw etc) die ik niet van belang vind en het ook omslagtiger maakt. En dit in het pro-pakket!
Beste Sandra, bedankt voor de beoordeling! Ik begrijp je vraag even niet, want klanten hoeven namelijk geen NAW gevens in te vullen? De vragenlijst kun je in het Pro pakket ook inkorten. We nemen contact met je op om het uit te leggen. KiyOh Klantenservice
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC