Pluspunten
Platform werkt altijd prima Goede uitstraling
VerbeterpuntenMeer tips en trics hoe de conversie continue te verbeteren
Luc
Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.485 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Over het algemeen zijn de reacties zeer positief. Klanten waarderen snelle hulp, vriendelijke medewerkers en duidelijke uitleg. Er wordt veel gesproken over betrouwbare ondersteuning en snelle oplossingen van problemen. De feedback wijst op een hoge tevredenheid over de service en het reactievermogen.
Pluspunten
Platform werkt altijd prima Goede uitstraling
VerbeterpuntenMeer tips en trics hoe de conversie continue te verbeteren
Luc
anoniem
Pluspunten
-Overzichtelijk beoordelingssysteeem. -Neemt niet veel tijd in om deze beoordeling in te vullen
Partytentverhuur Gelderse VAllei
Ede
Pluspunten
Berlano online interieur en Tuinmeubelen is zeer content Kiyoh
Verbeterpuntennvt
Berlano Huis & Tuin
Zuid Holland
Pluspunten
Prima module!
yak sports
Pluspunten
Snelle service en behulpzaam
VerbeterpuntenMag misschien wat verder ontwikkelt worden met meer mogelijkheden.
CV Fishing
Hengelo
Pluspunten
Super systeem wat gemakkelijk werkt voor de klanten!
Hekkenwereld
Maasland
Pluspunten
Kiyoh heeft een positieve werking op consumenten die onze site beoordelen. Professionele en snelle communicatie onderling bij vragen cq opmerkingen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Teak&Wood
Achtmaal
Oomen Schijndel BV
Schijndel
anoniem
Pluspunten
Functioneert (technisch) goed. Snelle klantenservice Prima
Ludo
Meerssen
Pluspunten
Eenvoudig te implementeren, simpele backend, lekkere korte lijnen: direct iemand telefonisch te pakken die zaken oppakt / oplost
VerbeterpuntenWe zijn wel onze sterren in Google AdWords 2 maanden kwijt geweest, dit is echter pragmatisch opgepakt door Kiyoh!
IndeShop
Rotterdam
Pluspunten
prima systeem, werkt makkelijk
Verbeterpuntende tool om de laatste 10 reviews op de site te zetten is wat omslachtig, dat zou volgens mij makkelijker moeten kunnen. Is er eigenlijk ook een app voor klanten die willen beoordelen? Heb ik niet gezien, maar zou een kans kunnen zijn voor klanten.
ninie kinderkleding
Heiloo
Pluspunten
Fantastisch systeem en service we zijn blij dat we zijn overgestapt.
VerbeterpuntenGa vooral zo door
2 January 2015
overtrekconcurrent.nl
Uitgeest
Pluspunten
Die zijn er niet echt
Verbeterpuntenleuk hoor aan de telefoon beloven dat het verlengen van het abonnement teruggedraaid kan worden vanwege onze situatie. Vervolgens vragen om het via de mail te bevestigen en een reactie terug krijgen dat de factuur niet komt te vervallen. Klantenservice opleiden of je fouten erkennen zou fijn zijn bij een site die klanttevredenheid van anderen in kaart brengt.
Beveelt niet aan
23 December 2014
Rick
Lekkerkerk
Beste Rick,
Aan de telefoon is duidelijk vermeld om de opzegging per e-mail aan ons door te geven, aangezien deze te laat aan ons is doorgegeven. Er is niets 'beloofd' zoals u hierboven schetst.
Met vriendelijke groet,
KiyOh Klantenservice
Pluspunten
Snelle reactie en ondersteuning. Fijne samenwerking. De uitleg op de site is goed.
9 December 2014
Schoonheidswinkel
Rijen
Pluspunten
Snelle reacties op vragen, goede uitleg!
27 November 2014
Chris
BEUGEN
Pluspunten
Klantvriendelijkheid, overzichtelijk en altijd héél snel antwoord op je vragen (en rare vragen kennen ze niet)! En ze zijn persoonlijk, je bent gelukkig geen nummer, de zoveelste klant :)
VerbeterpuntenGeen! Ga vooral zo door!
26 November 2014
Jeroen Tiehuis, Chakra Spirituele Winkel www.chakra-shop.nl
Emmerik
Pluspunten
snelle helpdesk
Verbeterpuntennog niet gevonden
25 November 2014
Lynxdigiprint.nl
Almelo
Pluspunten
Dankzij KiyOh blijven wij scherp. De verbeterpunten die door onze klanten worden aangegeven houden wij goed in de gaten houden. Bij een negatieve beoordeling ondernemen wij direct actie en doen wij ons best om onze klanten naar tevredenheid te helpen.
24 November 2014
Parts4GSM
Lelystad
Pluspunten
Goede prijs Prima helpdesk
VerbeterpuntenTrouwe klanten belonen
Michel Pouli Webshops
Schagen
Pluspunten
Prijzen zijn marktconform, klantenservice reageert goed, platform werkt prima.
VerbeterpuntenTechnologie achter de website verbeteren / innoveren, o.a. een responsive website zou makkelijk zijn. Daarnaast zou het handig zijn als je in de backend het gemiddeld cijfer met meer decimalen kan zien zodat je weet of je op weg bent naar een hoger cijfer.
Polyestershoppen BV
Roosendaal
Pluspunten
Ook goed bruikbaar via mobiel, waardoor het gemakkelijker wordt voor klanten om snel een beoordeling te geven.
VerbeterpuntenGraag zou ik jullie de volgende functionaliteit onder de aandacht willen brengen: Op het moment dat een klant van mijn webshop zijn beoordeling positief heeft ingediend bij Kiyoh zou er een scherm moeten komen waarop hij een vriend kan "tippen". Dus na het invoeren van het mailadres/twitter-account/facebookname/telefoonnummer van die vriend krijgt die vriend automatisch een bericht. Waarin dus ook de ervaring en beoordeling van de klant in wordt opgenomen.
nieuweruitenwissers.nl
Pluspunten
Snelle response op vragen, overzichtelijk en een flexibele opstelling.
VerbeterpuntenHandmatig klanten uitnodigen zou je moeten kunnen agenderen, dus qua tijd en datum, daar mensen bijv. eerder de tijd zullen nemen voor een review op een rustige zondagmiddag o.i,d.
Bart (Van Arendonk)
Tilburg
Pluspunten
veel beoordelingen
Vervangingsmarkt.nl
Bergschenhoek
Kiyoh is sinds 2009 actief in het aanbieden van reviewsystemen. Wij werken voor grote en kleine webshops en hebben intensieve samenwerkingen met toonaangevende partners, zoals o.a. Thuiswinkel Waarborg. Online beoordelingen zijn de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Ons kantoor is gevestigd in Zaltbommel. Met een enthousiast team werken we dagelijks aan het verbeteren van de klanttevredenheid in Nederland. Dat doen we niet alleen met kiyoh, maar ook klantenvertellen helpt bedrijven met het verzamelen van beoordelingen.
Steenweg 79
5301HK Zaltbommel