Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Twee grote tafels en 10 stoelen besteld voor verjaardagsdiner. Ging dus om verhuur van 1 dag. Vlak van te voren kan je bellen voor de route. Afleveradres was anders dan factuuradres, maar dat was duidelijk aldus planning. Bezorgtijd bleek eind van de middag, wat al zuur was want verhuur voor 1 dag wordt het al krap. Na vieren werd er gezegd. Na vijf uur was er nog niemand en geen bericht. Wij bellen naar nummer op de website, waarbij staat tot half 6 bereikbaar. Maar niemand meer aanwezig, alleen bereikbaar voor storingsdienst. Toch daarvoor gekozen, want wij hadden die tafels nodig. Aan de telefoon gaf ze aan dat had begrepen dat het uitliep en dat ze er niets aan kan doen. Echter bij vraag of ze kon vragen of chauffeur contact met ons wil opnemen zodat we in ieder geval wisten waar we aan toe zijn, zou ze dat doen. Half uur later nog steeds niet. Wel vervelend half 6 en je wil een diner organiseren. Uiteindelijk stonden ze op het factuuradres, hadden al al uitgeladen. Namen met ons contact op (uiteindelijk toen ze merkten dat het verkeerd was) in gebrekkig Nederlands. Met veel moeite, terwijl we er eigenlijk wel klaar mee waren, maar we hadden de tafels nodig met grote groep, kwamen ze het brengen (was paar straten verder). Al met al, service slecht, planning slecht, communicatie slecht..Spullen alleen wel goed.
22 June 2026
Familie
Koog aan de Zaan
Helaas heb ik een zeer negatieve ervaring gehad. Mijn bestelling werd niet op het afgesproken tijdstip geleverd en ik ben hier vooraf op geen enkele manier over geïnformeerd. Na sluitingstijd van het kantoor heb ik meerdere keren het noodnummer moeten bellen om te achterhalen waar de gehuurde tafels, stoelen, borden en glazen bleven voor een gepland diner. Tijdens een van deze gesprekken werd mij verteld dat er contact zou worden opgenomen met de chauffeur en dat ik direct zou worden teruggebeld. Dit is echter nooit gebeurd. Uiteindelijk moest ik zelf steeds opnieuw bellen om informatie te krijgen. Na anderhalf uur wachten en voortdurend zelf initiatief nemen, was mijn geduld volledig op. Het meest teleurstellende is dat er niemand beschikbaar was om verantwoordelijkheid te nemen of mij adequaat te woord te staan. Door deze gang van zaken is het diner voor 20 personen volledig in het water gevallen. Mijn gasten hebben uiteindelijk staand moeten eten en drinken van papieren bordjes en plastic bekertjes. Ook de afhandeling achteraf verliep moeizaam. Ik heb meerdere keren zelf contact moeten opnemen om er zeker van te zijn dat het betaalde bedrag zou worden teruggestort. Al met al een zeer teleurstellende ervaring door het gebrek aan communicatie, service en opvolging. Dit heeft veel stress veroorzaakt en een belangrijke gelegenheid ernstig verstoord. Daarom kan ik deze dienstverlening helaas niet aanbevelen.
22 June 2026
Bianca
Heiloo
Het brengen: Van te voren gebeld om te vragen hoe laat ze kwamen. Man aan de tel: tussen 09.00-09.30.. Nogmaals gebeld naar dame : nee hoor dat kan niet eerder tussen 10.00-13.00. Ze waren er 13.30u Zit je dan te wachten...iedereen heeft tegenwoordig telefoon. Belachelijk. Ophalen: gelijk gebeld om 08.30u Dame: tussen 15.00-17.00u Nu 16.37u nog steeds niemand. Gebeld met dame: ja mijnheer dan zeg ik haal het voortaan zelf..dan hoeft U niet te wachten. Mooi bedrijf..voor ons de laatste keer. Denken niet mee met klanten, gaat zeker nog te goed. Totaal bijna 6 uur zitten wachten op locatie.
15 October 2024
Wim De Vries Yama Yoga
CASTRICUM
Vriendelijk geholpen, goede sevice
27 November 2023
Ben de Boer
Alkmaar
Vriendelijk personeel. Als er een artikel niet geleverd kan worden, wordt meegedacht over een alternatief.
8 October 2020
Caroline
Koedijk
Service is in de basis goed. Er liggen wel kansen om binnen die service het verschil te maken naar klanten.
22 September 2020
Jeroen
Groet
Via internet ingeschoten reservering wel voorlopig bevestigd maar de definitieve bevestiging en het betaal verzoek bleven uit. De order bleek in hun administratie niet meer terug te vinden. Uiteindelijk wel conform onze wens geleverd maar bezorging was helaas niet meer mogelijk. Anderhalf uur reistijd aan mijn broek.
4 September 2020
Dirk
Oudendijk
Tafels en stoelen gehuurd. Toen ik ze kwam ophalen werd ik klantvriendelijk behandeld. En ook toen ik ze niet terug kon brengen werden ze gewoon opgehaald.
26 August 2020
Lauri Dumont
Prima!!
21 August 2020
Daphne Koer
HEERHUGOWAARD
Mooie materialen, alles volgens afspraak. Jammer dat we 1 statafel pas konden gebruiken toen we zelf de wijnkoeler eraan hadden gekit maar dat mocht de pret niet drukken!
18 August 2020
Autozenter
Schagen
Zeer goede service!
17 August 2020
Ellen Persoons
Alkmaar
Voor een diploma-uitreiking hebben wij sta-tafels besteld. Het afleveren en ophalen ging prima!
11 August 2020
Myrjam de Krijger
ALKMAAR
zie hierboven
4 August 2020
JB
Bergen NH
Vriendelijke en behulpzame service aan de balie. Goed advies en mooie, schone spullen.
4 August 2020
Ton
Heiloo
Super service ! Zonder problemen vanwege het slechte weer op het laatste moment mijn hele bestelling omgezet van tuintafels naar binnen tafels en stoelen. Meteen meedenken en oplossen, super !
12 July 2020
Matthijs Vogel
Broek op Langedijk
Fijn meegedacht met surprise party, goede spullen, tijdige levering
4 June 2020
Heleen
Bruin
snel reactie op mijn bestelling. Na een aanpassing gelijk weer bevestiging ontvangen. Top dus...
4 June 2020
Ivonne Schouten
Akersloot
Contact met de medewerkers is top, lage prijs en goede kwaliteit.
25 March 2020
Ton
Alkmaar
Als je een feestje wil geven, kan je hier terecht voor glazen, borden, enz. De keuze is divers, de website is handig ingericht.
23 March 2020
Jacqueline
Amsterdam
Heel soepel in het plannen van aanleveren en afhalen, keurige mensen die het voor ons in orde maakten. Alle goederen in nieuwstaat.
18 March 2020
Renske Schuyt
Alkmaar
Altijd heel goed geholpen. Super service en heel betaalbaar. Top bedrijf
8 March 2020
Lisa
Lodewijk
Snelle levering, en goede communicatie over afgeven en ophalen van spullen.
15 February 2020
Faatje
Alkmaar
Bestellen gaat makkelijk, bezorging en weer ophalen is top. Klasse
15 February 2020
Marianne Benard
Heiloo
Ze zijn makkelijk, goedkoop en flexibel!
10 February 2020
Kim
Alkmaar
Mijn ervaringen met t Hekeltje zijn zeer positief. Snelle levering, goede producten en heel klantvriendelijk.
4 February 2020
Paula
Haarlem
’t Hekeltje Verhuur is al 100 jaar dé specialist en partner op het gebied van lange en korte termijn tentenverhuur, horeca-, evenementen- en partybenodigdheden, zowel zakelijk als privé! Wij zijn gevestigd aan de Robbenkoog 29, Alkmaar, Netherlands.
Robbenkoog 29
1822BA Alkmaar