Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat Plushop.nl doorgaans snelle levering biedt met nette verpakking. Klanten beschrijven de paraplu's als stevig en betrouwbaar. Bij problemen wordt snel en netjes gecommuniceerd en opgelost. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de service en de prijs-kwaliteitverhouding.
Klantenservice is top en snel verzonden!
20 July 2026
Andre
Kampen
Roze kinderparaplu, prachtige kleur, prima maat.
12 July 2026
Chris
Bergen
Voor de regen is het prima en ook heerlijk wandelen met een hete zon boven me en dan is deze paraplu ook parasol. Beschermd tegen UV. FANTASTISCH! En... van maar 100 gram. Wat een luxe.
3 July 2026
Fred
Amsterdam
Het leveren in Vlaams-Brabant (B) vanuit NL heeft een week geduurd. Het moet nu ook nket de volgende dag maar een week is wel het andere uiterste .
30 June 2026
Goede ervaring
11 June 2026
anja
Valkenswaard
Wij waren al langer op zoek naar een paraplu met draagriem. Die hebben wij bij de Plushop.nl gevonden. Snelle verzending en goed verpakt. Kwaliteit schijnt wel goed te zijn.
15 May 2026
Paul
Melick
Makkelijk om mee te nemen, een siraad voor het oog, tegen zon en tegen regen, handig in gebruik ... !
6 May 2026
blij mee ...
Regenachtig Nederland
Paraplu’s compleet volgens verwachting en snelle levering
2 May 2026
Jolanda
Maastricht
Ik was al heel lang op zoek naar vervanging voor een paraplu die ik kwijt was en ik vond hem op deze site. Meteen 2 besteld en de volgende dag had ik ze al in huis, top. Hopelijk voorlopig niet nodig maar als het gaat regenen dan zit ik weer goed!
7 April 2026
Anna
Amsterdam
Mooie stevige paraplu's. Zeer betaalbaar.
18 February 2026
Sandra
Voorthuizen
Ik heb op donderdag 5 februari een paraplu besteld en het is vandaag maandag en nog geen paraplu geleverd!!! Het is de eerste en laatste keer dat ik hier iets koop!!!
9 February 2026
Danny
Brakel
De kinderparaplu is precies wat ik gehoopt heb: goede grootte, praktisch en degelijke kwaliteit...handig dat de regenboogparaplu doorzichtige vlakken heeft zodat het kind zicht houdt
24 January 2026
Gerda
Slagharen
Paraplu was exact zoals op de foto's, en was de volgende dag geleverd. Niks op aan te marken!
23 January 2026
Vincent
Sliedrecht
Nadat er een defecte paraplu geleverd was, heb ik via de mail contact opgenomen met plushop. Zij hebben na het zien van het defect op een filmpje direct een nieuwe paraplu gestuurd. Super!
19 January 2026
Joyce Reijnen
Meteren
Snel geleverd en super kwaliteit
16 January 2026
Lionel
Antwerpen
Komen afspraken na, snelle levering.
16 December 2025
Marian
Venray
De site overzichtelijk en duidelijk. Ook correct en stipt geleverd
5 December 2025
Liesbeth
Westerlo
Ziet er goed uit, perfect volgens planning geleverd.
30 November 2025
Bert
Venray
De eerste paraplu was kapot. Mailtje met foto gestuurd. Twee dagen later een andere paraplu gekregen. Geweldige service.
30 November 2025
Diana
Meppel
Ik bestelde afgelopen maandag 24/11 twee rode paraplus om deze morgen (29/11) mee te nemen tijdens de intrede van de SInt. Ik ontving kort na de bestelling een trackingscode van dpost. De status van de bestelling / verzending is sinds 24/11 niet aangepast of geüpdate. "Op werkdagen voor 15:00 besteld, volgende werkdag in huis" is dus een belofte die in mijn geval niet werd / wordt nagekomen.
28 November 2025
Koen
Wilrijk
Aardige man zocht gelijk naar de oplossing werd netjes afgehandeld top kom zeker terug
28 November 2025
Coby
Wassenaar
Bestel nooit wat online, alles goed gegaan.
21 November 2025
Folkje
Burgum
Blij met mijn brabant paraplu, mijn man nog blijer....trots op ons brabant top!!!!
6 November 2025
Gerrie
Giessen
Snel geleverd precies naar wens
6 November 2025
Alex