Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat Plushop.nl doorgaans snelle levering biedt met nette verpakking. Klanten beschrijven de paraplu's als stevig en betrouwbaar. Bij problemen wordt snel en netjes gecommuniceerd en opgelost. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de service en de prijs-kwaliteitverhouding.
Binnen 1 dag netjes geleverd
14 November 2024
Toos
Maasland
Super kinderparaplu en snel geleverd!
2 November 2024
Andries
NEER
Ik heb er 3 dingen besteld, ze zijn van goede kwaliteit. De service verliep ook goed. Een ruime keuze met een goede kwaliteit.
22 October 2024
Marilou
Venray
Uitstekende service en snelle levering! Dit was een goede ervaring.
9 October 2024
Ina
Putten
Veel keus uit diverse leuke paraplu's en een snelle levering. De drie plu's kwamen goed in een lange doos binnen
4 October 2024
Tes
Nissewaard
Tip: Op uw site ook de optie geven om de afdruk trkst ook in de lengte te kunnen plaatsen. Met een tekening: zodat ik als klant direct zie hoe mijn tekst uitpakt.
1 October 2024
snel, flexibel, concurrerend,
3 September 2024
cees kakes
ZAANDAM
Ik heb een zwarte doorzichtige paraplu besteld Maar heb een witte toe gestuurd gekregen
Beveelt niet aan
2 September 2024
Hans
Pulles
Op het laatste moment besteld omdat het weerbericht ineens een ander beeld liet zien. En supersnel bezorgd. Daarbij is het ook nog eens een kwalitatief goed product. Complimenten!
26 August 2024
Sandra
Rotterdam
Na een minder goede paraplu te hebben ontvangen werd er direct een ander exemplaar gestuurd! Dank voor deze service!!
24 August 2024
Magda
Hardinxveld-Giessendam
Levering volgens afspraak en een prima product. Een goede website.
18 August 2024
Wim
Millingen aan de Rijn
Ik ben tevreden maar ik beveel nooit iets aan.
Beveelt niet aan
23 July 2024
Marja Velting-Horseling
Baflo
Als je snel geleverd wil krijgen dan is dat hier zeker het geval. Super blij met onze mooie bedrukte plu voor onze bruiloft!! Kan niet wachten om er mee te shinen! Aanradertje!!!
12 July 2024
Miran
Langedijk
Grote paraplu in goeie kwaliteit. Bedrukking is heel mooi. Betaling en levering was in orde. Ben heel tevreden over m'n aankoop.
12 July 2024
Peter
VELDEGEM
Verder niets aan toe te voegen
8 July 2024
Eric Fuchs
Eindhoven
Mooie paraplu, snelle verzending
18 June 2024
Anneke
Zutphen p
Goede service op maat! Hele snelle levering en goede bereikbaarheid, zeker een aanrader!
15 June 2024
Maureen
Nijmegen
Paraplu's besteld voor onze trouw, en ze zijn prachtig, stevig een groot. Ook een Super snelle levering in België. GEWOON TOP
15 June 2024
Nele
Putte
We hadden 3 bedrukte paraplu’s besteld. De bedrukking is heel strak en zo groot als mogelijk opgenomen. Levering heel snel. Met 1 paraplu was was mis en we hebben direct een nieuwe gekregen. Super service.
11 June 2024
Marlon
Berkel-Enschot
Aanrader snelle levering en top kwaliteit
8 June 2024
Marc
Amsterdam
Ik zocht voor een huwelijk een duo paraplu en kwam bij Plushop terecht. Paraplu, met tekst, eenvoudig besteld. Een paar dagen later goed verpakt thuis bezorgd. Top!
31 May 2024
Esther
Assen
Mooie paraplu en snelle levering. Dankuwel!
21 May 2024
Wil