geweldig

Super goed advies en snelle levering. Perfect!

Ze zijn zeer snel en top kwaliteit!

Helemaal top, snel en kwaliteit

Duidelijke site, goede prijzen, snelle levering!

Zie hier boven, niks meer toe te voegen ...

Snel en accuraat.

Snelle service en zelfs weekend leveringen. Top!

Zoals afgesproken zou de verzending gelijk gebeuren. Heb nog niets ontvangen

ik wil eerst de zending ontvangen voor ik iets zeg.

Zoveel keuze een snelle service

Fijn dat er zoveel keuze is met een duidelijk omschrijving met specificaties. Jammer dat de optie voor het bedrukking niet uitgebreider, met een software zodat je het kan ontwerpen. Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik vind het niet goedkoop

supersnelle levering, perfect

4 doorschijnende paraplu's, en eentje met gouden stippen, perfect en net zoals op de foto en omschrijving. Vlotte bestelling en snelle levering.

Paraplu was goed ingepakt.

Super top

Snelle levering en super goede kwaliteit paraplu

Ik was blij met de snelle levering en de kwaliteit!

Zeer goed.

Levering zoals beloofd, artikel voldoet aan de verwachting.

Goed geregeld!

We hebben drie paraplu's besteld. De levering ging snel, de berichtgeving over de levering was duidelijk en de paraplu's zien er super uit!

Snelle levering, mooi product

Bestelde paraplu's waren snel binnen. Mooi, groot en stevig. En de tulpen veranderen echt van kleur in de regen. Te leuk.

Stipt en correct geleverd!

Bestelling stipt, snel en correct geleverd

snelle levering, uitstekende verpakking

snelle levering, uitstekende verpakking

Uitstekende service !

snelle levering en snelle afhandeling na retournering

Paypal betalers zouden gratis mogen terugsturen maar tot op heden gedeclareerde verzendkosten niet ontvangen. Beantwoorden emails niet.

Snelle levering en prima afhandeling. Top!

Grote keuze en daarna een prima afhandeling van het gevraagde. TOP!

Prima service, snelle reactie op mijn vragen via mail en een super snelle levering. Ik ben dik tevreden met het gekochte artikel.

Erg tevreden

goede kwaliteit en snelle levering

Uitstekend!

Zeer snelle levering. De wandelstokparaplu is zelfs beter dan verwacht. Goede kwaliteit (zeker voor deze prijs) en eenvoudig in gebruik. Ben zeer tevreden.

prima Plu

Het was goed verzorgd, van A tot Z. daar is niks mis mee. Alleen jammer dat je dan daarna weer een mail krijgt van een 3de party om een beoordeling te geven. je geeft je er niet voor op. maar je gegevens komen dan wel ergens anders.

Te LAAT

Het pakje was veel te laat,had een bericht gekregen dat het zou aankomen op dinsdag maar is pas vrijdag gekomen,kon ook niet betalen met pay pal.Plus schop stuurt te veel overbodige mails. Liever een mail te weinig en op de juiste mail gebracht. Maar de paraplu is uitstekend.

Prima uitvoering van het product

Leverancier nam telefonisch contact op m.b.t. de aangeleverde foto (logo) i.v.m. de onvoldoende kwaliteit ervan. Vervangend exemplaar aangeleverd, waar zij de noodzakelijke verbetering op hebben aangebracht, waardoor het logo prachtig op de paraplu is aangebracht. Tevreden klant.

Snel geleverd, prima kwaliteit

Niets op aan te merken, was snel binnen en de paraplu's voelen degelijk aan, zeker voor de prijs!

Euregioweg 330

7532SN Enschede