Pluspunten
Snel en vriendelijk
Verbeterpuntenplu is van slechte kwaliteit.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid en service
Pluspunten
Het feit dat ik 1 uniek exemplaar kon bestellen met opdruk heb ik als zeer positief ervaren en zal dit zeker hergebruiken dan wel aanbevelen bij anderen!
Pluspunten
Snelle levertijd, heel fijn.
VerbeterpuntenVrij hoge prijs voor een enkele paraplu
Pluspunten
Snelle service en correcte afhandeling
Sneller leveren
Pluspunten
Goede service vanaf de bestelling tot aan de levering toe. Bedankt
Pluspunten
Supersnel! Zowel wat betreft info geven als verzenden. Producten zijn dik in orde.
VerbeterpuntenGeen
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Overzichtelijke site, bestelling snel geleverd
Pluspunten
Ontzettend snelle levertijd + meedenkend en vriendelijk personeel!
Pluspunten
Binnen 2 dagen was de paraplu in huis. Alle correspondentie via de mail correct en snel verlopen. Helemaal top!
Pluspunten
In `nood`situatie bereid van het protocol af te wijken en te zorgen dat de bestelling voldoende op tijd werd afgeleverd zonder eerst de betaling af te wachten.
Pluspunten
Snelle leverin! Toen bleek dat 1 plu niet helemaal in orde was, werdt deze direct kosteloos en binnen een dag vervangen! Goede service!!
VerbeterpuntenPrima
Pluspunten
Snel, en dat hadden wij nodig, dus prima!
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Goedkoop en snel geleverd, prima kwaliteit, super.