Pluspunten
Je krijgt waar je om vraagt,en proberen de wens van de klant goed te begrijpen!
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Goede duidelijke site, snelle levering.
Pluspunten
3 kindeer paraplu`s zijn in goed orde snel ontvangen en zien er goed uit
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb een paraplu met bedrukking aangeschaft als sinterklaas kado. Ik heb de bestelling 1 week voor de ``deadline`` geplaatst en netjes op tijd ontvangen. Ik heb na een paar dagen een mailtje gestuurd over de verwachte levertijd en kreeg onmiddelijk antwoord. Het kado was een success dus ik ben zeer tevereden.
Pluspunten
Goede snelle levering van een kwalitatief goede en mooie paraplu. Enig minpuntje is het ontbreken van communicatie. Na de bestelling volgt er geen indicatie van levertijd o.i.d.
VerbeterpuntenPas iets meer communicatie toe voor, na en tijdens de bestelling...
Pluspunten
Snelle afhandeling, goed advies & service
Pluspunten
Grote paraplu voor een redelijke prijs met gedrukte naam en trouwdatum. Mooi.
Pluspunten
kan geen negatieve punten bedenken
Pluspunten
Geen enkel minpuntje te bedenken, snelle levering.
Pluspunten
1 paraplu
Verbeterpuntenzo doorgaan
Pluspunten
Mooie paraplu, vlotte levertijd
VerbeterpuntenVoor zover ik nu kan zien : niets
Pluspunten
Afname 2x witte plu. POsitief: voorradig en regionaal gevestigd dus gemakkelijk af te halen.
VerbeterpuntenInrichting afhaallocatie. Ondanks webshop insteek wil het oog ook wat.
Pluspunten
////////
Verbeterpunten///////////////