Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering en duidelijke productinformatie. De meeste beoordelingen geven aan dat de producten van goede kwaliteit zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Enkele reviews noemen af en toe voorraad- of prijsgerelateerde aandachtspunten, maar over het algemeen wordt Halvewerk positief gewaardeerd. De algehele indruk is betrouwbaar en tevredenstellend.
Mijn bestelling is in de late vooravond besteld en is de dag nadien in de loop van de volgende dag reeds geleverd. De levering ging sneller dan ik de bestelling zelf was gaan halen.
Peter
België Tessenderlo-Ham
wat ik zocht had ik hier zo gevonden en kwam erachter dat ze nog veel meer keuzes hadden! ik kom hier graag weer terug.
william
BUDEL
Zocht een vervangende motor voor mijn zit veegmachine, ben zeer tevreden met PTM motor met wat kleine aanpassingen betreft voor bediening van gas en choke op het veegmachine en klaar ,elektrisch starten en vegen, de motor was de volgende dag al geleverd Top
John
Venray
Het gevraagde artikel wel snel geleverd tegen een concurrerende prijs.
12 June 2026
Arie
Sommelsdijk
Snel kunnen vinden wat ik zocht, voor een redelijke prijs. Met name de zekerheid dat ik de juiste artikelen had.
8 June 2026
Henk
Goor
Praktische hulp is hier te vinden
6 June 2026
Tom
Naarden
Een oude auto is gelijk aan poreuze slangen, in mijn geval was het de slang van mijn stuurbekrachtigingsoliereservoir (leuk woord voor galgje ;)). Slang besteld, was een dag later binnen dan gepland en aangegeven op de website vanwege hemelvaart, hier was ik op voorbereid, slang wat ingekort (nog de helft over) en geen lekkage meer, stuurt weer zoalt het hoort en alvast prepped voor de volgende keer.
6 June 2026
Nicky
Den Bosch
Zou dinsdag bezorgt worden daarom bestel ik daar kwam pas donderdag laat op de dag als je er staat te wachten is dat *** dus retour en dan laten ze je zelf de retourkosten betalen
Beveelt niet aan
3 June 2026
Bertjan
Heerde
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij vinden het spijtig te horen dat de bezorging van uw bestelling niet naar wens is verlopen en dat u hierdoor ongemak heeft ervaren.
Graag lichten wij de situatie nader toe. Uw bestelling is in het weekend geplaatst. Omdat wij in het weekend gesloten zijn, wordt uw order op de eerstvolgende werkdag in behandeling genomen. Aangezien de maandag na uw bestelling Tweede Pinksterdag was, betrof dit een officiële feestdag waarop er geen pakketten worden verwerkt en verzonden. Hierdoor is de zending op dinsdag verwerkt en op transport gegaan.
Wij hopen op uw begrip voor deze situatie rondom de feestdagen. Mocht u hier nog vragen over hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice.
Pomp hoge druk aangeschaft. Getest en is prima. Goede informatie over de pomp gehad.
2 June 2026
Wim
Tonnekreek
Gelukkig nog een bedrijf wat inderdaad dezelfde dag nog verzendt in plaats van alleen dezelfde dag een verzendlabel aanmaakt. Volgende dag in huis. Helaas bij het pompje geen handleiding, omdat het waarschijnlijk een standaard Made in China pompje is. Het werkt wel verder prima, maar vind het net aan de dure kant
12 May 2026
Jop
Oirlo
fijne partij en snel geleverd.
12 May 2026
Gerrie
Groesbeek
Materialen besteld en na 2 dagen netjes geleverd.
11 May 2026
Mooi op tijd
6 May 2026
Demirinfrastructuur
Rotterdam
Zeer vriendelijk geholpen , ga er de volgende keer weer naar toe als ik wat nodig ben
17 April 2026
Edwin Reuvekamp
Hengelo
Afhandeling en levering correct en snel
14 April 2026
Henk
ALKMAAR
Mooi bedrijf, duidelijk en transparant! De Sani Flush 600 pro besteld en zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding! Zeker een aanrader!
10 April 2026
Harm
Groningen
Met plaatsen heb ik nog even tijd nodig want de pomp is voor de nieuwe douche. Dan kan ik pas zien of hij naar behoren werkt!
8 April 2026
Hans
Hooge Zwaluwe
Hele goede leverancier met duidelijke website en groot assortiment producten met scherpe prijzen en duidelijke product omschrijving! Ben zeer tevreden over mijn bestelling en kan dit bedrijf aanbevelen voor andere klanten!
8 April 2026
Adri
Uden
Mijn ervaring met Halvewerk is zeer positief: snelle levering, uitstekende kwaliteit en onderdelen die perfect passen voor mijn cross buggy. Echt een aanrader!
2 April 2026
ideaal
6 March 2026
myriam
Wetteren
Na overleg goed advies en keurige bezorging
5 March 2026
Cor
Amsterdam
5 March 2026
Simon
Dussen
Super makkelijk bestellen , ook denken ze met je mee, en super snelmgeleverd.
4 March 2026
Geert
Doesburg
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan.
Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede