Kort maar krachtig, bedankt voor de review! Hartelijke groet, Halvewerk.nl
Bedankt voor de vriendelijke woorden! Vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Beste klant, Op sommige momenten is het extreem druk geweest de afgelopen tijd. Zou u nogmaals contact met ons kunnen opnemen? Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden! Vriendelijke groet, Team Halvewerk.nl
Beste klant, Door de drukte bij PostNL kan het wat langer duren voordat wij de retour binnen krijgen maar wij zullen zo snel mogelijk de kosten terugstorten! Vriendelijke groet, Halvewerk.nl
Beste klant, Als het niet helemaal duidelijk was dan bieden wij onze excuses aan. We gaan kijken of het nodig is om de uitleg op de site aan te passen of te wijzigen. In de toekomst kunt u altijd contact met ons opnemen als u ergens zeker van wilt zijn betreffende de montage. Vriendelijke groet, Team Halvewerk
Mooi om te lezen dat we u goed hebben kunnen ondersteunen! Hopelijk tot een volgende bestelling. Hartelijke groet, Team Halvewerk.nl
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar info@halvewerk.nl