Goede ervaring met zaken doen met Halvewerk.

Voor ons kelder appartement op Curaçao gebruik ik al jaren broyeurs van Halvewerk. Lokaal zijn deze niet beschikbaar. Zorg dat ik altijd een reserve set in voorraad heb. Al diverse malen telefonisch ondersteuning gekregen bij storingen..

Goede en snelle bezorging

Bezorging zou op 10 mei zijn omdat het product niet op voorraad was. Ik had deellevering gedaan en toen kwam uiteindelijk ook het andere product op 3 mei binnen. Heel blij mee

Snel en goed advies

Ik heb voor mijn boot een afvoer pomp voor mijn boot douche geïnstalleerd en werkt prima.

Snel antwoord op mijn vragen, goede en snelle levering.

2 benzinemotoren bestel, deze waren netjes degelijk verpakt de volgende werkdag al binnen. Vooraf had ik nog een paar vragen, deze werden netjes via de chat binnen een paar minuten al beantwoord.

te vlug geleverd

bij bestelling gevraagd voor later te leveren , geen reactie , te vlug geleverd , mijn broer opgebeld voor bestelling binnen te zetten , op mails wordt te laat gereageerd

Prima broyeur, snelle en correcte levering

Een tevreden klant

Super service TOP

Dit is de eerste keer dat ik iets bestel op HALVEWERK.NL en ik was aangenaam verrast dat het zo snel ging KEIGOE TOP

Bij ontvangst bleek mijn bestelling beschadigd. Ik heb contact opgenomen via WhatsApp met de klantendienst. Na het doorsturen van een foto van mijn beschadigde bestelling werd mij onmiddellijk een nieuw exemplaar toegestuurd. Bij deze nogmaals bedankt voor de goede service.

Probleem

Ik heb bij jullie in 45 jaar 2 maal een sanibroyeurbesteld, toen was de standaard maat van de afvoer 28 mm en nu 32 mm en heb nog geen afvoer van 28 mm gevonden, kan de afvoerbuis niet vervangen dat gaat veel kosten. Hopende toch nog iets te vinden. Groet

Past en werkt perfect

Besteld en dag erna geleverd .

Fijne website

Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Mooi groot assortiment, en prima prijzen.

goed en snel geleverd

Goede motor voor Canta en de volgende dag al geleverd

Goed spul

Duidelijke site, en goede onderdelen.

Advies voor vervanging gevraagd

Oude broyeur was kapot. Advies gevraagd voor alternatief. Email met wat foto's gestuurd. Snel en kundig antwoord. Snelle levering en prettige prijs. Goede ervaring en aan te bevelen aan aanderen!

Donders! 't is geen half werk met Halvewerk!

Goed spul en snelle levering. Top!

Veel onduidelijjkheid

Besteld artikel: compacte mini toilet broyeur voor inbouwreservoir hangend toilet. Toestel wordt snel geleverd, vergezeld van A4-tje met instructies, die de instructies op het etiket van het toestel zelf tegenspreken. Zeer korte manchet voor toiletaansluiting. Onzeker of aansluiting op toilet zonder lekkage zou kunnen gebeuren. Contact met klantendienst: snel antwoord, maar geen technische ondersteuning, geen installatiefilmpje beschikbaar. Zelfde toestel bij BOL goedkoper, kan daar ook gratis geretourneerd worden. Hou hier even rekening mee!

Een aanrader

Al paar keer vermalers besteld en nog altijd werken ze perfect

De webshop is duidelijk en had alles wat ik nodig had (en vast nog meer nodig zal hebben) Prijs is netjes en snel verzonden

Een tof product

Lijkt me zeer praktisch. Heb het echter nog niet geinstalleerd. Eenvoudig aan te sluiten met standaard afvoerbuizen.

best tevreden

materiaal besteld.even een misverstand over de betaling,uiteindelijk vrij vlot opgelost .vrij snel geleverd,dus geen aanmerkingen,ze gaan nog van mij horen

Goede communicatie, snelle levering, goede prijzen

Goede service!

De mogelijkheid om gratis in 3 termijnen te betalen vind ik zeer netjes. Snelle levering en een goed product!

Gewoon goed.

Geen op of aanmerkingen. Gewoon bestellen en vlotte levering. Ook prijstechnisch prima. Betrouwbare website.

Leuke en duidelijke website

Goede levering en de kwaliteit lijkt ook goed!

Lonnekerbrugstraat 102

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]