Prima Pomp

Helemaal prima, alleen zou er een extra spanring bij geleverd moeten worden... ik kom er steeds 1 tekort

Gewoon goed spul

Een man een man Een woord Een woord

zeer snel geleverd

Bowdenkabel als gaskabel trilplaat van voldoende lengte,snelle levering, zeker geen half werk.

Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering aan correcte prijs

Perfect zoals verwacht

prima kwaliteit , snelle levering

Volgende keer bestel ik er weer

Prim producten, lange levertijd

Producten zijn prima. Levertijd was een halvr maand

erg goed en snel geleverd

Snel besteld en meteen verstuurd, super

Super service

Super Service

Correcte service en prijs

Onderdeel besteld voor een Honda motor wat ergens anders dubbel zo duur was.Op en kleine week geleverd top service.

Zeer snelle levering En snel antwoord op vragen

Prima strooier, regelbaar en luchtbandjes

Doet wat het moet doen. Perfect

Alles was heel vlot gegaan en het produkt is omschreven zoals ik heb gekregen .

Goede service.

Naar wens geleverd

Naar wens geleverd. Simpel te monteten.

Ben nog niet zo lang klant . Dus ruim. Voldoende

Zie vorige bericht

Zeer snel geleverd

Motor in een canta gemonteerd en rijd weer als nieuw

Fantastische service

Er ging iets mis met de bestelling, maar dat kan eens gebeuren. Wat weinig gebeurt is dat het opgelost wordt en dat doet “halve werk” wel. Ze hebben het meer dan goed opgelost en dat is geen half werk. Echt een grote pluim voor dit bedrijf.

Product kapot na tweede aansluiting

Levering was later dan aangegeven. Dit is op zich niet heel gek rond de kerst. Alleen kwam daar bij dat het product na testen, monteren en aanpassen van de ophangbeugel defect was. Ik zou niet aanbevelen dit product aan te schaffen.

Snelle levering en correcte afhandeling!

Heel goede ervaring, een aanrader

Geweldig, zeker aan te raden.

Een product geleverd zoals omschreven, op tijd en goed werkend.

Pakketje nog steeds niet ontvangen , blijkt geleverd te zijn maar is nergens terug te vinden .

Snel geleverd, goed product.

-Eenvoudig te installeren -duidelijke uitleg (video) -snelle levering -Product voldoet volledig aan verwachting en matched de beschrijving

Niet compleet

Pomp is geleverd zonder aansluitspullen!!

Gewoon uitstekend

Geen kommentaar

Halvewerk maakt Helewerk compleet.

Makkelijk een keuze te maken op de overzichtelijke website. Snel geleverd en van goede kwaliteit. Dat wou ik even kwijt :-).

Lonnekerbrugstraat 102 A

7547 AK Enschede

Over Halvewerk.nl

Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan. Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]