Laden reviews...
90 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden over het algemeen snelle levering en duidelijke productinformatie. De meeste beoordelingen geven aan dat de producten van goede kwaliteit zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Enkele reviews noemen af en toe voorraad- of prijsgerelateerde aandachtspunten, maar over het algemeen wordt Halvewerk positief gewaardeerd. De algehele indruk is betrouwbaar en tevredenstellend.
Snelle levering, degelijke bijstand en medewerkers met kennis van zaken die weten wat ze doen
2 March 2026
Aimé
Puurs-Sint-Amands
Helemaal prima, alleen zou er een extra spanring bij geleverd moeten worden... ik kom er steeds 1 tekort
19 February 2026
Mario
Arnhem
Een man een man Een woord Een woord
14 February 2026
Roelof
APPINGEDAM
Bowdenkabel als gaskabel trilplaat van voldoende lengte,snelle levering, zeker geen half werk.
13 February 2026
Jan
Dronten
Perfect zoals verwacht
13 February 2026
Marc
Herzele
Volgende keer bestel ik er weer
12 February 2026
Jos
SOMEREN
Producten zijn prima. Levertijd was een halvr maand
10 February 2026
Max
Apeldoorn
Snel besteld en meteen verstuurd, super
9 February 2026
RM Rap
Nederland
Super Service
5 February 2026
Leandro Motors
Meerle
Onderdeel besteld voor een Honda motor wat ergens anders dubbel zo duur was.Op en kleine week geleverd top service.
3 February 2026
erik
Bonheiden
Zeer snelle levering En snel antwoord op vragen
2 February 2026
Gert
Holten
Doet wat het moet doen. Perfect
20 January 2026
Ben Schot
St Maartensdijk
Alles was heel vlot gegaan en het produkt is omschreven zoals ik heb gekregen .
16 January 2026
Zemst Belgie
Goede service.
15 January 2026
Herman
Rotterdam
Naar wens geleverd. Simpel te monteten.
14 January 2026
Patrick
Tiel
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor de vertraging. Wij begrijpen dat een week wachten erg vervelend is.
Ik heb de status van uw zending direct gecontroleerd en zie dat het pakket inmiddels is afgeleverd op 15-1-2026. We hopen dat de producten naar wens zijn.
Mocht er onverhoopt toch nog iets niet in orde zijn, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bedankt voor uw geduld.
Zie vorige bericht
13 January 2026
Johan
Erm
Motor in een canta gemonteerd en rijd weer als nieuw
Frans
Amsterdam
Er ging iets mis met de bestelling, maar dat kan eens gebeuren. Wat weinig gebeurt is dat het opgelost wordt en dat doet “halve werk” wel. Ze hebben het meer dan goed opgelost en dat is geen half werk. Echt een grote pluim voor dit bedrijf.
P
Zaandam
Levering was later dan aangegeven. Dit is op zich niet heel gek rond de kerst. Alleen kwam daar bij dat het product na testen, monteren en aanpassen van de ophangbeugel defect was. Ik zou niet aanbevelen dit product aan te schaffen.
Beveelt niet aan
Twan
nijmegen
Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de vertraging. rond de kerstperiode kan de bezorging inderdaad een dag langer duren dan gebruikelijk.
Wat betreft het defect: wij willen dit graag voor u uitzoeken. Zou u contact willen opnemen met onze klantenservice om dit direct met ons te bespreken? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Heel goede ervaring, een aanrader
Lorenz
Zutendaal
Een product geleverd zoals omschreven, op tijd en goed werkend.
9 January 2026
Eddy
Zwolle
Pakketje nog steeds niet ontvangen , blijkt geleverd te zijn maar is nergens terug te vinden .
9 January 2026
Peter
Wachtebeke
Wij hebben een onderzoek lopen bij PostNL naar de levering van uw pakket.
Zodra wij een terugkoppeling ontvangen, zullen wij u direct per e-mail op de hoogte brengen van de uitkomst.
Wij begrijpen dat het vervelend is dat dit langer duurt dan gebruikelijk en bieden hiervoor onze excuses aan.
-Eenvoudig te installeren -duidelijke uitleg (video) -snelle levering -Product voldoet volledig aan verwachting en matched de beschrijving
5 January 2026
Oostwoud
Pomp is geleverd zonder aansluitspullen!!
Beveelt niet aan
20 December 2025
Wijk bij Duurstede
Wij begrijpen dat het vervelend is dat de pomp zonder aansluitmateriaal is geleverd. Ondertussen hebben wij het benodigde aansluitmateriaal separaat naar u toegestuurd.
Hopelijk heeft u dit inmiddels in goede orde ontvangen en kunt u verder met de installatie.
Geen kommentaar
10 December 2025
Evert
Bussum
Al jaren de specialist op het gebied van benzinemotoren, dieselmotoren, telescoopladders en broyeurs. Wij bieden producten van A-merken en onze eigen hoogwaardige vervangers aan.
Voor vragen zijn wij bereikbaar via telefoonnummer 053-7113650. Mailen kan ook naar [email protected]
Lonnekerbrugstraat 102 A
7547 AK Enschede